UFO-hívők! Tudtok mutatni akár egyetlen valódi bizonyítékot, hogy jártak már köztünk földönkívüliek?
Sokan hivatkoztok arra, hogy számtalan bizonyíték létezik! Nos, én számtalant láttam, képeket, videókat, sztorikat, stb.
Csakhogy egyik esetben sem volt kizárható a hamisítás ténye (ez értelemszerűen a képekre és videókra áll elsősorban, de egy többszemtanús észlelés esetén is elképzelhető egy kollektív hazugság), vagy ha a történet mögött valódiságot is lehetett sejteni, akkor sem volt soha semmi egyértelmű jele, hogy az emberek csak és kizárólag repülő csészealjat láthattak, nem pedig meteoritot, hullócsillagokat, egy repülő fényeit, meteorológiai léggömböt, stb.
Ezek mind olyanok, amik semmit sem bizonyítanak. Persze elképzelhető, hogy némelyik esetben tényleg egy repülő csészealjról volt szó, de ugyanígy az is elképzelhető, hogy ez egyetlen esetben sem áll fent.
Szóval, tudtok bármit is mutatni, ami egyértelmű, nem csak hit és szubjektív értelmezés kérdése?
Na ígértem még 1-2 érdekességet a kérdezőnek.
Hasonlóan a Főnixi fényekhez itt is nevetséges magyarázat van: meteorológiai léggömb (lol).
Persze kilőttek rá nem is tudom hány ezer golyót oszt semmi baja nem lett :) Meg biztos léggömb miatt lett pánik.
Korabeli videó, rádió adás:
http://www.youtube.com/watch?v=EhjkMoWLE_Y
Csak megsúgom, ebből jött az azonos nevű film is.
A másik:
Egy igen komoly eset, bár ebbe többen is belekötöttek.
Trawis-t elrabolták az idegenek, több napra is eltűnt. Közben a munkatársait gyilkossággal vádolták, hogy ők tették el láb alól. Aztán Trawis meglett és két másik társával együtt többször is átment a hazugságvizsgálati teszteken, hogy igazat mondanak. :)
Na ez a sztori már biztos kiverte nálad a biztosítékot ;)
Itt egy rövidke magyar feliratos videó róla:
http://www.youtube.com/watch?v=AomxCUpFJG8
Érdemes megnézni. Én kizárt dolognak tartom hogy több ember is ugyanazzal a történettel átejtsen egy poligráf gépet, ráadásul mindig.
Üdv, George Adamski
Ja, és még valami :)
Sokan azt hiszik hogy csak sok "áltudós", buta, hozzá nem értő ember hisz az ufókban és foglalkozik velük. Nos ez nem igaz. :) Íme egy tökéletes példa, mert a karrierje nem piskóta:
A Los Angelesi esetet már ismertem. Egyrészt már jó pár éve magamtól is ráakadtam, de már akkor sem győzőtt meg. Nemrég meg Annácska is belinkelte nekem, ott már válaszoltam rá, nézd el nekem, hogy neked nem válaszolok külön, de itt van, amit Annácskának írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__5010..
Travis Walton esetét a napokban majd átolvasom, ígérem, de ehhez több idő kell, és holnap vizsgázom, így most nem tudnék kellő figyelmet ráfordítani.
Az utolsó hozzászólásodról annyit, hogy én sosem állítottam ilyesmit, hogy aki UFO-kban hisz, vagy velük foglalkozik, az csak buta, hazug, áltudós, stb lehet :) Elhiszem én bármilyen zseniről, hogy komolyan foglalkozik ilyen esetekkel, hisz a hit nem értelmi szinthez kötött. Viszont akármilyen zseni is egy UFO-kutató, ha ugyanúgy nem tud cáfolhatatlan bizonyítékot felmutatni, mint egy akármilyen átlagember, akkor ugyanúgy nem lesz hiteles ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!