Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » UFO-hívők! Tudtok mutatni...

Grielean kérdése:

UFO-hívők! Tudtok mutatni akár egyetlen valódi bizonyítékot, hogy jártak már köztünk földönkívüliek?

Figyelt kérdés

Sokan hivatkoztok arra, hogy számtalan bizonyíték létezik! Nos, én számtalant láttam, képeket, videókat, sztorikat, stb.

Csakhogy egyik esetben sem volt kizárható a hamisítás ténye (ez értelemszerűen a képekre és videókra áll elsősorban, de egy többszemtanús észlelés esetén is elképzelhető egy kollektív hazugság), vagy ha a történet mögött valódiságot is lehetett sejteni, akkor sem volt soha semmi egyértelmű jele, hogy az emberek csak és kizárólag repülő csészealjat láthattak, nem pedig meteoritot, hullócsillagokat, egy repülő fényeit, meteorológiai léggömböt, stb.

Ezek mind olyanok, amik semmit sem bizonyítanak. Persze elképzelhető, hogy némelyik esetben tényleg egy repülő csészealjról volt szó, de ugyanígy az is elképzelhető, hogy ez egyetlen esetben sem áll fent.

Szóval, tudtok bármit is mutatni, ami egyértelmű, nem csak hit és szubjektív értelmezés kérdése?

2013. nov. 16. 11:27
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 34-es kommentel.

Egyébként lehet tényleg csak a reakciókat tesztelik. Mint írtam, lehet én sem szállnék le ilyen agresszív fajhoz nyíltan, hanem előtte inkább tesztelgetném őket, hogy milyen hatást váltok ki belőlük, vagy "elhinteném a magvakat", hogy halljanak rólam.

"De nyilván abban is lehet igazság, hogy olyan szinten mások, mint mi, hogy a gondolkodásmódjuk is teljesen eltér a miénktől."

Nem muszáj itt egyből a földönkívüliekre gondolni, nézd meg a Földön hány eltérő nézetű,vallású,gondolkozású ember van. Különböző nevelések, hagyományok stb.

Egyesek szemében X kultúra hagyománya vagy nézete morbid lehet vagy visszataszító, míg az X kultúránál teljesen természetes és magától értetődő.

A náciknál is természetes volt a felsőbbrendű faj ideológiája, most visszaolvasva pedig az amerikai szerzők könyvében teljesen elmebetegnek állítják be őket.

De ott vannak a mostani szokások is: Indonéziában minden évben kiássák a halottakat, felöltöztetik és sétálni viszik őket, mert hogy velük is foglalkozni kell. Nálunk ez elég morbid, de náluk normális.

Egyes Arab országokban pedig egymás hátát vagdossák, kaszabolják szablyákkal és vígan mosolyognak, miközben mi logikát és ésszerűséget nem látunk benne.

Bőven lehetne még példát sorolni, épp ezért ha egymást nem tudjuk megérteni ki hogy miért gondolkozik, miért teszi ezt és egymásra álmélkodunk tátott szájjal, akkor hogy érthetnénk meg egy földönkívüli civilizáció cselekvését.

Annácska videójához annyit, hogy én most ennek még nem jártam utána hogy mennyi lehet a valóságtartama. Lehet alá vágott szöveg, de lehet nem is. Megértem, hogy valaki kételkedik a NASA-ban, mikor az első Holdra szállás felvételeinek egy részét is stúdióba forgatták. Ezek után megértem, hogy az emberek részének a hite meginog bennük és elkezdenek olykor valós, olykor nem valós összeesküvés elméleteket gyártani. De attól, hogy nincs a NASA honlapján, attól még lehet valós. A TV-ben sem mindig az igazság megy.

Amit írták kreacionistát az jó példa, de nem szabad rásütni mindenre. Lehetnek tényleg olyanok, akik elmondják azt amit és nem csak alá van téve a hang vagy jól összevágva az anyag, hogy egy teljesen ferde képet alakítson ki az adott emberről.

De egyes emberek nem hiszem hogy "bemocskolnák" a hős amerikai űrhajós múltjukat, egy kb. pár hétig tartó ufó hírrel, ami aztán a feledés homályába merül sokaknál.

Például:

tekerj ide: 10:44- 12:50 ahol Goldon Cooper fog beszélni. Látni hogy nincs alá vágva, ő mondja el, ő élte át, és nincs kiragadva sehonnan.

http://www.youtube.com/watch?v=VOZN1FhyKEU

Híres, amerikai űrhajós. Hát kétlem, hogy ő kockáztatná a hírnevét egy ilyen ügyért, ha csak hazudna. Ha pénzt is keresne vele, nem hiszem hogy az UFO "hívők" annyit tudnának neki fizetni, amennyié megérné neki ezt a pár sort elmondani az űrhajós múltját tekintve. Na erről mi a véleményed?

Üdv, George Adamski

2013. nov. 17. 21:24
 42/53 anonim ***** válasza:

Kérdező te most direkt játszod a hülyét ? Azok a felvételek eredetiek, azt hiszem ezt már bebizonyítottam . Egyáltalán végignézted ezt a videót ?!

http://www.youtube.com/watch?v=8njYpyAkMp8

A benne lévő ismeretlen tárgyak olyan manővereket hajtanak végre és olyan gyorsan, nem egyszer elhúzva a világűr felé . Nézd már meg például a 14:25-nél lévő felvételt ...

2013. nov. 17. 21:36
 43/53 A kérdező kommentje:

George Adamski

"Nem muszáj itt egyből a földönkívüliekre gondolni, nézd meg a Földön hány eltérő nézetű,vallású,gondolkozású ember van. Különböző nevelések, hagyományok stb.

Egyesek szemében X kultúra hagyománya vagy nézete morbid lehet vagy visszataszító, míg az X kultúránál teljesen természetes és magától értetődő.

A náciknál is természetes volt a felsőbbrendű faj ideológiája, most visszaolvasva pedig az amerikai szerzők könyvében teljesen elmebetegnek állítják be őket.

De ott vannak a mostani szokások is: Indonéziában minden évben kiássák a halottakat, felöltöztetik és sétálni viszik őket, mert hogy velük is foglalkozni kell. Nálunk ez elég morbid, de náluk normális.

Egyes Arab országokban pedig egymás hátát vagdossák, kaszabolják szablyákkal és vígan mosolyognak, miközben mi logikát és ésszerűséget nem látunk benne.

Bőven lehetne még példát sorolni, épp ezért ha egymást nem tudjuk megérteni ki hogy miért gondolkozik, miért teszi ezt és egymásra álmélkodunk tátott szájjal, akkor hogy érthetnénk meg egy földönkívüli civilizáció cselekvését."

Igazad van abban, amit írsz, viszont ezek szokások, hagyományok. Furának tűnhetnek, igen, de egy hagyomány nem is kell, hogy a logikán alapuljon.

Viszont ha egy értelmes lény elindul máshová, ahol tudja, hogy szintén van élet, az nem kultúrális kérdés, valami célja kell, hogy legyen. Hódítás, nyersanyagok megszerzése, tanulmányozás, kapcsolatfelvétel, stb.

"Annácska videójához annyit, hogy én most ennek még nem jártam utána hogy mennyi lehet a valóságtartama. Lehet alá vágott szöveg, de lehet nem is. Megértem, hogy valaki kételkedik a NASA-ban, mikor az első Holdra szállás felvételeinek egy részét is stúdióba forgatták. Ezek után megértem, hogy az emberek részének a hite meginog bennük és elkezdenek olykor valós, olykor nem valós összeesküvés elméleteket gyártani. De attól, hogy nincs a NASA honlapján, attól még lehet valós. A TV-ben sem mindig az igazság megy."

Félreértettél, nem a NASA-ban kételkedek, hanem egy akármilyen youtube videóban, amihez valaki odaírta, hogy NASA.

"Amit írták kreacionistát az jó példa, de nem szabad rásütni mindenre. Lehetnek tényleg olyanok, akik elmondják azt amit és nem csak alá van téve a hang vagy jól összevágva az anyag, hogy egy teljesen ferde képet alakítson ki az adott emberről.

De egyes emberek nem hiszem hogy "bemocskolnák" a hős amerikai űrhajós múltjukat, egy kb. pár hétig tartó ufó hírrel, ami aztán a feledés homályába merül sokaknál."

Persze, értem én, csak egy példának írtam, hogy ilyen is történt már, így aztán sok furcsaságot el tudok képzelni, és nem kell mindent egyből komolyan venni.

Goldon Cooperről annyit, hogy igen, ezen a felvételen elég nyilvánvaló, hogy itt ő beszél. Viszont Annácskának már egy másik kérdésnél leírtam, mi ezekkel a bajom. Most nem tudom már, melyiknél volt, inkább leírom ide neked is:

Nekem abszolút lényegtelen valakinek a személye, hírneve vagy elismertsége. Mondhat akármit Obama, Goldon Cooper, egy tudós, vagy akár a részeg Béla bá' a falu végéről, ha nem tudja alátámasztani az állításait, az nekem mind egyre megy. Másrészről meg ha van bizonyíték az állítás mellé, akkor Béla bá'-nak is készséggel elhiszek bármit.

Hogy mi lehet a motiváció Goldon Coopernek ahhoz, hogy valótlant állítson, arra legfeljebb tippelgetni tudnék, ami vagy bejön, vagy nem. Ilyen dolgokhoz nem értek. És persze az sem kizárható, hogy tényleg igazat mond. De így, ebben a formában ez a szokásos 50%-os esély. Vagy igaz, vagy nem.

Prödl Annácska

"Kérdező te most direkt játszod a hülyét ? Azok a felvételek eredetiek, azt hiszem ezt már bebizonyítottam . Egyáltalán végignézted ezt a videót ?!"

Két felvételt mutattál, ami valóban hiteles, és mindkettő mellett ott volt a magyarázat is, hogy semmi köze a felvételnek a földönkívüliekhez.

Egyébiránt ha olyan ember készít egy kamufelvételt, akinek van egy kis sütnivalója, akkor mindenképp megtűzdeli néhány valós részlettel is, hogy az erre fogékonyak könnyebben elhiggyék. Szóval az a belinkelt videó a sok megmagyarázatlan NASA felvételről továbbra is csak egy feltételezés.

Szóval ha az hülyeség, hogy egy rakás összevágott felvételből, amellyel földönkívüliek létezését akarják bizonyítani, kettőről kiderül, hogy valódi, de köze nincs a földönkívüliekhez, ebből továbbra sem hiszem el a földönkívüliek létezését... akkor maradok hülye, a naiv, megvezethető hívő szerepe nem nekem való, bocsi!

2013. nov. 17. 22:15
 44/53 anonim ***** válasza:

Csak az már nem hit kérdése, hogy valódiak-e a felvételek ezt nem vagy képes megérteni . Linkeltem neked mindent, NASA honlapjáról, amerikai TV-adást (ráadásul nem valami gagyi csatornát, hanem a Fox tv adását), ott vannak az űrhajósok, a NASA-nál dolgozó szakemberek véleménye a felvételekről, de még mindig tamáskodsz és ez a dühítő . Kiszúrják a szemed a bizonyítékok, de csökönyösen csak azt hajtogatod hogy nem hiszem, nem hiszem . Ez komolyan már az a szint, hogy valaki nem hisz a fehér cápa létezésében, mert élőben még egyet sem látott ...

"akkor maradok hülye, a naiv"

Oké a te dolgod, én kérek elnézést ...

2013. nov. 18. 09:03
 45/53 A kérdező kommentje:

Aha, belinkeltél egy hiteles cikket, egy videót, és egy tv adást, ahol mind-mind teljesen nyilvánvaló magyarázat van az ott lévő jelenségekre (és ez nem a repülő csészealjak). Végignézted te egyáltalán őket?

Te pedig ugye azzal kezdted, hogy nesze neked egy videó, mindenféle NASA felvételekről, amik semmiképp sem lehetnek földi eredetűek! (Megjegyzem, annak a videónak a valódiságát továbbra sem sikerült bebizonyítanod, noha abból indult ki az egész) Most mit is kéne elhinnem? Hogy te nyilvánvalóan megmagyarázható jelenségek mögé is egyből földönkívülieket látsz? Ez nem hitkérdés, ezt régóta tudom ;)

Egyébként félreértettél, a naiv neked szólt, elvégre én szkeptikus vagyok :)

2013. nov. 18. 10:42
 46/53 anonim ***** válasza:

Minden esetre remélem legalább a Főnixi eset és a Zimbabwei eset elgondolkodtat eléggé és nézegeted még.

Ha akarod még szívesen linkelek 1-2-őt, ami hasonló kaliberű és nem a gagyi ufó sztorik fajtájába tartoznak.

Külön kiemelném még az olyan történeteket, ahol a szemtanúk sugárzást kaptak (a bőrök megégett, hullani kezdett a hajuk), ezekben az esetekben már tényleg csak a titkos katonai gépek (ha így van enyhe pofátlanság a polgárokkal szemben) és az UFO-k jöhetnek szóba. A hallucináció és csillagászati jelenségek pedig teljességgel kizárható.

Üdv,

George Adamski

2013. nov. 18. 11:19
 47/53 A kérdező kommentje:

Persze, a szkeptikus továbbra sem egyenlő azzal, hogy élből elutasít mindent az ember ;)

Ha vannak még hasonló eseteid, pláne ilyenek, ahol konkrét hatások is megfigyelhetőek voltak, kíváncsian várom őket!

2013. nov. 18. 11:56
 48/53 anonim ***** válasza:
0%

Kedves George Adamski !

Teljesen felesleges vele szenvedned, erőltetetten a homokba dugja a fejét, mindegy mit linkelsz neki nem fogja elfogadni .

Kérdező !

Attól hogy te nem hiszel még a saját szemednek sem, attól ezek még eredeti NASA felvételek, attól még valamik vagy valakik ugyanúgy itt röpködnek a fejünk felett, és az a legkiábrándítóbb, hogy semmit nem tudunk ellene tenni . Van aki vaknak tetteti magát és a legképtelenebb magyarázatokat is elfogadja (az a több millió ember, űrhajós, pilóta csak hallucinál, drogozik stb) mint hogy szembe nézzen a tényekkel . Mindegy ha ettől neked jobb akkor ne vegyél róla tudomást ...

2013. nov. 18. 12:52
 49/53 A kérdező kommentje:

Annácska, most komolyan besértődtél azon, hogy George Adamski nem is egy olyan eseményre hívta fel a figyelmem, amik megtörténtét és megmagyarázhatatlanságát megrögzött szkeptikusként is el tudtam fogadni, te megy egy youtube-os videóval nem tudtad ugyanezt elérni?

Az, hogy te valamit elhiszel, az nem hitelesíti az adott dolgot, ezen gondolkozz már el! Adamski sem annyit mondott, "nézd már meg, ez igaz, mert nyilvánvaló", és "ha ezt sem hiszed el, akkor hülye vagy" meg társai... ő komolyan tudott érvelni a saját igaza mellett, a linkjeiben is tudott olyat felmutatni, aminek a valódiságát hiteles források támasztják alá! És tudod, ezért hajlandó is vagyok elfogadni, hogy pl a Zimbabwéban látott dolog nem valami hallucináció, vagy képzelgés, esetleg valami teljesen jól megmagyarázható dolog félreértelmezése volt. Sőt, bár kézzelfogható bizonyítékra nagyon kíváncsi lennék, de ez esetben még én is afelé hajlok, hogy ott egy nem földi eredetű dologról van szó.

Komolyan el kéne gondolkoznod rajta, mi a különbség az ő írásai, és a tieid között!

2013. nov. 18. 13:09
 50/53 anonim ***** válasza:

"Hogy lehet, hogy már akkor nem mentek oda megnézni, illetve hogy azóta sincsenek meg?"( Nürnberg)

Nincs kizárva, hogy megnézzék, és lehet hogy meg is találták. Az hogy miért nem maradt fenn egyetlen egyetlen tárgyi bizonyíték sem, az egy újabb kérdést vett fel. Az is lehet, hogy beolvasztották az ipar fejlődése során, vagy direkt megsemmisítették az egyház jóvoltából, mivel azt gondolhatták, hogy a gonosz műve....

"Lehet, hogy egyszerűen csak azt akarja ez jelképezni, mint a kiűzetés a Paradicsomból: nem fogadtál szót, akkor nesze a büntetés, nem? "

Érdekes meglátás, és van is benne valami.

2013. nov. 18. 17:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!