A neten a sok amator felvetel a Nibiru latszodasarol mennyire valodi?
Figyelt kérdés
Rengeteg olyan fenykepet,videot,amatoroket talani amelyen a Nap mellett egy ''masik Nap'' is latszik,pld Kinaban,vagy mashol,meg az Antarktiszon is.Most nem lehulyezeseket kerek,mert en nem vagyok ez a ''vilagvege hivo'',csupan mar nem tudom mit lehet elhinni,es mit nem.2012. dec. 9. 18:21
1/9 anonim válasza:
Semennyire.
Sőt, még annyira se...
2/9 anonim válasza:
Valószínűleg teljesen valódi. Létezik ugyanis egy olyan légköri jelenség, amikor mintha kép nap látszódna az égen.
Pl.: [link]
Sajnos a jelenség neve nem jut eszembe, de ha megtalálom, majd beírom.
De ennek semmi köze a Nibiruhoz. Durván 10 nap múlva meg kéne érkeznie, már rég látható lenne, ha létezne.
3/9 anonim válasza:
Ha nem csal a memóriám, a halojelenségek közé tartozik.
5/9 anonim válasza:
Nem úgy van, hogy a Naprendszer külső részéről jön? Akkor miért a Nap mellett látszik? Nem mondták, hogy a túloldalról jön.
6/9 anonim válasza:
Nem látszik, láthatatlan. A reptoidok rejtették el :/
7/9 anonim válasza:
Persze, van egy bolygó ami pl Kínából látszódik de Európából már nem. Teljesen hihető... Amúgy ehhez csak alap logika és felfogóképesség kell.
8/9 anonim válasza:
Amikor két nap látszódik az égen, azt a jégkristályokon megtörő fény okozza. Angolul a nap kutyájának nevezik, magyarul nem tudom, van-e külön neve. A többi felvétel, amin nem ez a jelenség látszódik, kamu, én is tudok ilyen felvételt csinálni, pedig hobbi photoshopos, after effectes vagyok. De a duplanap effekt simán elérhető üvegen keresztül fényképezve is. Ha egy bolygó olyan közel lenne, hogy ekkorának látszódjon, már rég beütött volna a katasztrófa, mert a gravitációs vonzása cunamikat, tornádókat, meg hasonló brutál dolgokat okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!