Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van ha a szkeptikusok...

Mi van ha a szkeptikusok tévednek és tényleg jön a Nibiru (vélemény)?

Figyelt kérdés

2012. aug. 27. 21:27
1 2 3 4
 1/35 SSJGoku ***** válasza:
92%
Akkor is leszarom!!!
2012. aug. 27. 21:28
 2/35 anonim ***** válasza:
68%

Nem tévednek.

A Nibiru nem is létezik, csak kitalálták, hogy legyen mivel ijesztgetni.

Valószínűleg a majákhoz sem volt semmi köze, mint ahogy a többi világvégés baromságnak sem, amit összehoztak velük.

2012. aug. 27. 21:30
 3/35 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy a NASA felfedezte kb 10 éve nyilvánosságra hozta aztán pedig folyamatosan tagadja. Ettől persze még lehet akár igaz is vagy akár kitaláció is.
2012. aug. 27. 21:35
 4/35 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem gondold át. Ha tényleg jönne, ha jól tudom akkor bolygó, akkor az amatőr csillagászok könnyedén látnák, a közeledö BOLYGO méretü objektumot. Én ezért vagyok szkeptikus, akiket inkább realistáknak kellene hívni.
2012. aug. 27. 21:43
 5/35 anonim ***** válasza:
82%

Mivel nem csak a NASA veszi a fáradtságot, hogy a sár helyett az eget is nézze, ezért mások is ki tudják jelenteni, hogy nem közeledik semmiféle bolygó a Föld felé.

Csak tudnám, hogy miért a NASA? Miért nem a kínaiak űrkutató ágazata? Miért nem az oroszoké??

2012. aug. 27. 21:46
 6/35 anonim ***** válasza:
95%
Nem csak az hogy látnánk, ha jönne egy bolygó, mert az azért elég látványos, még akkor is, amikor pl a Mars Földközelben van, de éreznénk is, mert annak a bolygónak van gravitációja is. Belassulnának a földi nappalok, meg indokolatlan árapály, stb. Emellett mi a francot keresne egy bolygó csak úgy random a naprendszerben? Ha pedig pályán kering, üstökös pályán keringene, mert másképp nem nagyon metszhetné a föld pályáját. Ha pedig így lenne, már marha rég belecsapódott volna valamelyik nagyobb garvitációjú normál pályán közlekedő bolygóba. Ez az elmélet nem több sebből vérzik, hanem konkrétan kiesik a vére.
2012. aug. 27. 22:05
 7/35 anonim ***** válasza:
44%

Mi lenne akkor, akkor elpusztulunk mind, ez van akkor.

De nem jön a Nibiru, ez nem szkeptikus hozzáállás. Ha jönne, már látnánk.

2012. aug. 27. 22:11
 8/35 _Jessy_ ***** válasza:
Ha jön, és úgy jön, ahogy azt leírták, akkor világvége. Mi lenne? De nem fog.
2012. aug. 27. 23:49
 9/35 anonim ***** válasza:
43%
Elárulná valamelyik okostojás, hogy hogy vennék észre a csillagászok, ha a Nap felől közeledne? Még a millió dolláros Hubble űrteleszkóppal sem szúrnák ki.
2012. aug. 28. 00:01
 10/35 anonim válasza:
96%
9. kommentező, rémlik valami olyasmi, hogy a Föld kering a Nap körül?
2012. aug. 28. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!