Szkeptikusok, mit szerettek az ezotéria fórumban?
Figyelt kérdés
Valamiért csak idejártok, annak ellenére hogy nem hisztek benne, de miért?2012. júl. 26. 21:11
1/16 anonim válasza:
Alapjában véve röhögni járok ide, de néha amikor alapvető tévedéseket szajkóznak az emberek megpróbálok konzultálni velük az ügyben.
2/16 anonim válasza:
Azt,hogy mennyi ember van,aki még a középkorban él.
3/16 anonim válasza:
Waulberg Veronika miért teszel fel napi 1000 kérdést ide ? Mást szoktál csinálni? Van egyáltalán életed? Enni/inni szarni szoktál?
4/16 anonim válasza:
Privátba megkaptam a választ, mégpedig, hogy a k*rva anyámat :D De én nem ezt kérdeztem.
5/16 Dxeno válasza:
Nagyon egyszerű: Röhögünk a sok h*lye/fanatikus emberkén akik azt se tudják mennyi az annyi. Röhögni,néha a fejemet fogni,néha meg csak elborzadni,hogy mennyi h*lye van,és hogy bármilyen h*lye is vagyok,normálisnak érezzem magam. Vagy neked nem mondták a hangok?
6/16 anonim válasza:
Próbálom megérteni hogy miért hisznek olyan dolgokban amik nem léteznek
7/16 anonim válasza:
Mért te minek jársz ide a sablonos kérdéseiddel?
9/16 anonim válasza:
Remélem nem magadnak válaszoltál...
10/16 anonim válasza:
Nem magának válaszolt, én szeretem őt és az értelmetlen felesleges kérdéseit !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!