Miért járnak az ezotéria kategóriába szkeptikusok?
Figyelt kérdés
Nem értem, mindig ide járnak, és szórakoznak. Ez az ezotéria kategória, ha nem hisznek benne, ne jöjjenek ide. Menjenek a humor kategóriába, ahova valók!2012. júl. 24. 15:03
1/26 anonim válasza:
Bunkóságból, meg beképzeltségből, mert azt hiszik, kíváncsi rájuk valaki. Ez van, figyelmen kívül kell hagyni.
2/26 anonim válasza:
4/26 anonim válasza:
Hogy hangoztassák a véleményüket, miszerint hiszékenyek, ostobák, és hazugok gyülekezete vagyunk.
5/26 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok hiszékeny, sem ostoba, (legalábbis szerintem) és nem hiszek el minden badarságot, csak amit magam tapasztalok, vagy bizonyítékot találok rá.
2012. júl. 24. 15:38
6/26 anonim válasza:
Szerintük ez önámítás, vagy ha másoknak beszélsz róla mások becsapása, direkt vagy tévedésből. Ők nem képesek elhinni, hogy más tapasztalhatott ilyet. Biztos képzelődött az illető, esetleg bolond.
8/26 anonim válasza:
Ezt a rovatot sok tapasztalatlan fiatal is olvassa. Ha csak eggyel sikerül megértetni,hogy a jelenségeknek meg kell keresni az okát,és nem középkori babonákban hinni,akkor már érdemes volt idejönni.
Az ezotériára NINCS bizonyíték. Csak hiszékenység van.
9/26 Antimod válasza:
"Az ezotériára NINCS bizonyíték."
És ezért tagadni kell mindhalálig, igaz?
10/26 anonim válasza:
Van bizonyíték, csak te nem fogadod el. A ezotériát pedig együtt emlegetni a babonával olyan, mint a tudományt a sufniban kotyvasztással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!