Miért járnak az ezotéria kategóriába szkeptikusok?
Mert az is egy vélemény.
Ha csak az egyfajta választ fogadsz el, minek kérdezel? - ez pont ugyanaz a kérdés.
Azon az alapon, ami véleményt a szkeptikusok képviselnek, nyugodtan beállíthatnának valamelyik templomba egy istentiszteletre, és elkezdhetnék lekiabálni a miséző papot, hogy amiről beszél, arról nincs bizonyíték!
Mert valóban ki látta már Istent, ki látta már a Szentlelket, stb.?
Mégsem mernek ott véleményt nyilvánítani, ide viszont jöhetnek bátran.
Veszélyben érzik a világot a "tudatlan ezósoktól"!
Ja bocs, inkább csak a saját világképüket.
"Azon az alapon, ami véleményt a szkeptikusok képviselnek, nyugodtan beállíthatnának valamelyik templomba egy istentiszteletre, és elkezdhetnék lekiabálni a miséző papot, hogy amiről beszél, arról nincs bizonyíték!"
Na ez itt az egyik legnagyobb probléma. Most nem kötekedésből, de miből gondolod, h aki szkeptikus, az egyből Isten hívő? Én pl nem hiszek semmiféle reptoidokban, annunakikban meg ilyesmikben, mert kamu mind1ik. Viszont templomba se szoktam járni, és hívő sem vagyok. Kicsit el kéne különíteni a szkeptikus szót az Isten hívőtől. Ez az egyik.
Másik: Ti ezotéria rajongók háborodtok fel egyből azon, ha vki ír egy olyan kommentet, h ő nem hisz abban, ami a kérdésben szerepel. Ti hisztek benne, mások nem, mindenkinek joga van választani ugyebár. De mint ebben a kérdésben is olvastam pár hozzászólásban, lebunkózzátok, műveletlennek tituláljátok az embereket mert az a vki éppen "szkeptikus". Szal mielőtt egy kis tiszteletet várnátok el a saját irányotokba, talán nem kéne a másik felet pocskondiázni.
Pl: "Értetlen, kötekedő tahók !"; "Nem értenek semmihez sem és más témákhoz ész és tudás kellene hozzászólni, nekik ez nincsen ezért itt mindenkit leugatnak."
Honnan tudod h aki "szkeptikus" az buta, nem ért semmihez stb. Talán ismersz minden embert aki itt ír? Kétlem. De ennyi erőből pl én is írhatnám h a 43%-os hasznos válasz arányoddal te vagy buta, mert a százalékod azt mutatja h nem tudtál értelmes válaszokat adni mások kérdésére, vagy csak egyszerűen ostoba vagy. Írhatnám...de nem írom, csak példaként. Nem ismerlek, ezért nem alkotok véleményt látatlanban. Ellentétben veled.
Ilyen megnyilvánulások után vártok némi tiszteletet, vagy megértést a témával kapcsolatban?
És végül a kérdezőnek pár szó: Tudod más szemszögéből a te kérdésed való a humor kategóriába. Te hiszel benne, más vki nem hisz. Te nem tudsz bizonyítékot mutatni arra h az ezotéria létező dolog, a másik fél nem tud bizonyítékot mutatni arra h nem létező. Tehát a kérdés nem az h ki szkeptikus, és ki nem, hanem h melyik szemszögből nézzük az ezotériát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!