Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van ha a szkeptikusok...

Mi van ha a szkeptikusok tévednek és tényleg jön a Nibiru (vélemény)?

Figyelt kérdés

2012. aug. 27. 21:27
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
A nap felől érkező bolygót elég könnyen, ugyanis kitakarna a napból, mint ahogy minden kitakar a napból, ami a föld és a nap közé kerül. És továbbra is ott vannak a gravitációs anomáliák amiket okozna. Nem is beszélve a rádiócsillagászok által észlelt eltérésekről.
2012. aug. 28. 07:00
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
És van jópár űrszondánk ami a nap másik oldalán keringenek :)
2012. aug. 28. 07:42
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

A Nibiru bolygó igazából egy feltételezett égitest. (nem tudom látták e már valaha) Mikor a tudósok a bolygók közötti gravitációs erőket vizsgálták, a számítások azt mutatták, hogy léteznie kell még egy bolygónak a naprendszerünkben, hogy a bolygók gravitációs hatásai ilyenek legyenek mint most.

Ha közeledne, azt már régen látnunk kellene az úrtávcsövekkel. És a gravitációs hatások is megváltoznának. Már most lehetne érzékelni. :D

2012. aug. 28. 08:43
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
pláne hogy decemberre ide kéne érnie. Már közelebb kéne hogy legyen mint a Mars. Azt azért észlelnénk, akármerről is jönne.
2012. aug. 28. 09:37
 15/35 anonim ***** válasza:
31%
Ja értem. Szóval egy Föld nagyságú bolygó kitakar egy nála tízezerszer nagyobb napot. Gondolom ti a szuper látásotokkal azt is kiszúrjátok, mikor a Merkúr és a Vénusz elhalad a Nap előtt, igaz? Utána kéne nézni, mielőtt okorkodtok, nem?
2012. aug. 28. 09:43
 16/35 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó!Gondolom te Júniusban nem nézted a Vénuszt! Jól gondolom? Mert,hogy a Föld és a Nap között haladt el a hajnali órákban és egy kormos lencsével megtudtam nézni nap felkelte után! Látod semmi berendezésre nem volt szükség! De nyilván amire te gondolsz bolygó az osonva érkezik és álcázva ! Amúgy meg nem tévednek. A szkeptikusok!
2012. aug. 28. 09:50
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
A merkúr és vénusz átvonulása látható volt szabad szemmel is, persze érdemes volt sötétített szemüveggel nézni. És igen, egy föld nagyságú bolygó, ha a nap felől közelít az eléggé észrevehető, mert egy fekete pötty a napkorongon eléggé látványos. A napot vizslató teleszkópoknak meg körülbelül beleüvölt az arcába, hogy ott olyasmi jön ami eddig nem volt ott. Plusz ha ilyen közel haladna el egy ilyen vándorló égitest a nap, és a belső bolygók közelében azt féltucat műszer jelezné. Meg az, hogy a nap, amikor a bolygó elhalad a közelében erős koronakitöréseket produkálna a gravitációs erő irányába. De egy ilyen vándorbolygó nem igazán lehetséges, mert ha nem stabil a pályája, akkor belecsapódik a napba.
2012. aug. 28. 09:51
 18/35 anonim válasza:
100%

Bele tudna csapódni a Napba?Nem égne szarrá?..nem is tudom.

De Nibiru állítólag létezik,dec.21-én csak a bolygók fognak együtt állni.Fel kell venni pár milla kölcsönt,és letiplizni egy világ körüli turnéra.Ha mégsem lesz,akkor is le lehet táborozni valahol.:)

2012. aug. 30. 08:50
 19/35 anonim ***** válasza:
75%
Egy csapásra megoldódik a gazdasági válság, Izrael nem nyávog tovább az iráni atom miatt, Szíriában befejeződik a szarakodás, Tyimosenkónak okafogyottá válik a börtönbüntetése, az off shore cégeknek reszeltek végre, az olajlobbi feldughatja a pénzét, a bankok bedőlnek a szó szoros értelmében, az USA-nak leszakad az a nagy arca stb. Már alig várom :)
2012. aug. 30. 10:03
 20/35 Rygel válasza:
Szerintem az idei világ vége is ugyanolyan vaklárma mint ami 19999-ben volt. Meg ha már valóban itt a világ vége akkor meg nem teljesen mindegy mi lesz? Nincs menedék, ha a bolygó megsemmisülését értik világvége alatt. A szreretett bolygónk történelme alatt 2 világ vége is volt. Az egyik egy hatalmas üstökös becsapódása volt, ami kipusztította az összes dínót, a másik meg az özönvíz volt.Én is úgy gondolom a szkeptikusok nem tévednek.
2012. aug. 30. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!