UFO-hívők! Tudtok mutatni akár egyetlen valódi bizonyítékot, hogy jártak már köztünk földönkívüliek?
Sokan hivatkoztok arra, hogy számtalan bizonyíték létezik! Nos, én számtalant láttam, képeket, videókat, sztorikat, stb.
Csakhogy egyik esetben sem volt kizárható a hamisítás ténye (ez értelemszerűen a képekre és videókra áll elsősorban, de egy többszemtanús észlelés esetén is elképzelhető egy kollektív hazugság), vagy ha a történet mögött valódiságot is lehetett sejteni, akkor sem volt soha semmi egyértelmű jele, hogy az emberek csak és kizárólag repülő csészealjat láthattak, nem pedig meteoritot, hullócsillagokat, egy repülő fényeit, meteorológiai léggömböt, stb.
Ezek mind olyanok, amik semmit sem bizonyítanak. Persze elképzelhető, hogy némelyik esetben tényleg egy repülő csészealjról volt szó, de ugyanígy az is elképzelhető, hogy ez egyetlen esetben sem áll fent.
Szóval, tudtok bármit is mutatni, ami egyértelmű, nem csak hit és szubjektív értelmezés kérdése?
"Fura fotó. Első ránézésre én is eldobott sapkának nézném. Van ennek az elemzéséről forrásod? "
Nos egy csomó találatot találsz te is a googleba, de ugye oda-vissza harc megy, egyik azt írja hamis, a másik hogy nem.
Egyszer GYK-n volt hasonló kérdés feltéve mint a tiéd és oda belinkelte egy illető - nem volt se szkeptikus se hívő -, hogy tényleg érdekes a fotó és ott volt a teljes elemzése. Ha keresgéled szerintem meg fogod találni, igaz nehéz lesz, de nem lehetetlen, minden esetre a min.20 válaszos kérdések között keresgélj, mert ott is volt vagy 3-4 oldalas vita akkor.
Itt a számítógéppel kielemzett fotó, ezt megtaláltam:
Jól látható hogy nincs ott semmilyen damil, különben kimutatta volna a gép. A 20 évvel később készült egyes hamisított fotóknál is kimutatta, ennél miért nem?
Találtam még ezt neked, nézd meg! Bár régi film, a lényegen nem változtat. 11:20-tól-14:55-ig tart ezen fotó elemzése!
http://www.youtube.com/watch?v=HAZXzFvSezw
Hát sajnálom, hogy a Pascagoulás eset nem túl meggyőző, nekem az! De legalább a Főnixi fények elkezdtek érdekelni, ez már jó!:) Ha kutakodsz youtubon akkor megtalálod majd ahol az akkori polgármester is nyilatkozza, hogy hazudtak a magyarázatokkal.:)
Na még mutatok még egyet, időközben eszembe jutott ez is.
1994-es eset, 62 gyerek látott egy ufót, ami landolt az iskola udvarán! A cikkben ott egy videó is, érdemes megnézni, egyesével kikérdezte őket egy pszichológus, és ő is hitelesnek találta.
Persze fotó megint nincs, de hát kisgyerekeknek hol lehetne fényképezőgépe. Ha valaki úgy gondolja hogy a gyerekeknek nagy a képzelő erője és hazudnak, kétlem hogy mind a 62 gyerek átment volna a doktor tesztjein és egy sem bukott volna el :)
(Még megjegyezném érdekességként, hogy az UFO felment a levegőbe, és egyszerűen eltűnt a semmiben - ami arra utal,hogy ez a jelenség interdimenzionális?? Lehet ezért nem észlelik őket sokszor a csillagászati intézmények. hmmm [link] )
"Ha már megtörtént valami, és ugye konkrét bizonyíték nem maradt hátra, utólag nagyon nehéz felvázolni egy helyzetet, és még nehezebb hitelesen megmagyarázni. "
Ugyan ez oda vissza is, ha nem készült róla fotó, de csak szemtanúk látták és ennyi, hiába hogy igaz, még nehezebb bizonyítani, ha lehet egyáltalán. :)
A csúsztatások meg akkor is csúsztatások. Ha nem találnak rá semmilyen magyarázatot, akkor is kell lennie valaminek ha némely esetben nem is földönkívülieknek. De akkor mi? Minden esetre bőven vannak olyan esetek amik mégis rájuk utalnak és semmi mással nem magyarázható a dolog pl. a közeli találkozások.
Üdv, George Adamski
én vagyok aki látott már ilyet:
Még megjegyezném érdekességként, hogy az UFO felment a levegőbe, és egyszerűen eltűnt a semmiben - ami arra utal,hogy ez a jelenség interdimenzionális??"
ez azt jelenti hogy a dimenziók között tud repülni?
Na, ez a zimbabwei eset is nagyon jó, erről sem hallottam még :)
Viszont az, hogy eltűnt a semmiben, jelentheti egyszerűen azt is, hogy bekapcsoltak valami emberi szem számára láthatatlanná tévő berendezést, nem? A hadsereg is fejleszt olyan álcázó köpenyeket, amelyek úgy törik meg a fénysugarakat, hogy az emberi szem nem látja, hogy van ott valami. Egy olyan technológiai fölénnyel rendelkező lénytől, aki képes az űrt átszelni, már-már elvárás is valami ilyen technika, szerintem :)
Viszont amit itt sem értek, az a motiváció. Milyen logika lehetett abban, hogy az űrlény leszállt egy rakás kisgyerek elé, majd eltűnt, és többet nem is látták?
"minek állnék le vitatkozni egy hülyével?"
Köszönöm ezt az igen tartalmas, megfelelően alátámasztott, kimerítő érvkészlettel rendelkező választ :)
http://www.youtube.com/watch?v=8njYpyAkMp8
Tessék, eredeti NASA felvételek, kizárt hogy hamisítvány és az is hogy ember alkotta dolgok legyenek . Ha ez nem győz meg akkor semmi ...
"Viszont az, hogy eltűnt a semmiben, jelentheti egyszerűen azt is, hogy bekapcsoltak valami emberi szem számára láthatatlanná tévő berendezést, nem? A hadsereg is fejleszt olyan álcázó köpenyeket"
Utólag ezt akartam még írni, csak megvártam mit írsz rá! Igen, ez nekem is eszembe jutott. Ha már mi megtudjuk csinálni akkor ők ugyan miért ne? Amúgy tökéletesen levan írva tudományosan - igen úgy!- ez a "láthatatlanná" tévő dolog ,egy pár száz ft-ért is kapható régebbi UFO-s könyvben, a Allan Wats - ufo quest. Szerintem érdemes elolvasni!
"Viszont amit itt sem értek, az a motiváció. Milyen logika lehetett abban, hogy az űrlény leszállt egy rakás kisgyerek elé, majd eltűnt, és többet nem is látták?"
Erre úgysem kapunk választ. Fene se tudja. Én nekem a legegyszerűbb válasz az, hogy az idegenek direkt nem veszik fel velünk a hivatalos kapcsolatot. Túl agresszívak vagyunk, faji háborúk stb. ellenben ha a helyükbe lennék néha feltűnősködnék itt-ott, aminek aztán híre megy. Persze tudom, hogy valaki el fogja hinni valaki pedig nem, de az a lényeg, hogy akármelyik lehetőség is lesz, hallani fognak rólam. :) Így ha esetleg egyszer, valamikor a jövőben hivatalosan is leszállnék, már nem lenne akkora sokk, mert nem lenne újdonság. De persze ezer meg egy oka lehet. :)
De azért nem hiszem, hogy a szakmájában képzett embert átver pár taknyos kölyök - már elnézést -, tegyük föl pár megvezeti, de 62 erősen kétlem. Valamelyik vagy elröhögné, vagy elbukna a becsapós keresztkérdéseken kérdéseken, valamint 62 ember közötti tökéletes összebeszélést kellett volna tartaniuk, hogy mindegyik elbeszélés egyezzen. Ez még lehetséges is lenne mondjuk 62 katonának, de hogy 62 pár pisis kölyöknek is menne, hát én erősen kétlem.
Másik válaszoló:
"ez azt jelenti hogy a dimenziók között tud repülni?"
Igen lehet. De lehet a megoldás a katonás cucc is. Lehet a csészealj nem a csillagközi utazásra tervezték, hanem a dimenziók áthágására. Tökmindegy, mind a kettő igen fejlett technológia, ellenben utóbbival nem kell óriási távolságokat megtenni, nincs kitéve a gép az űrben a veszélyeknek, meglehet magyarázni miért tűnnek fel oly sokszor, és hogy miért látott eddig ritkábban csillagász (persze a ritka szót nem 1-2 esetre értem hanem több 100-ra, erről a NASA is adott ki dokumentumokat, könyvet még jó pár évtizede) UFO-t stb.
"Ha NASA felvételek, akkor kérem őket a NASA oldaláról belinkelni! Youtube-ra én is bármit feltölthetek azzal a címmel, hogy NASA..."
Most komolyan nem hiszed el, hogy ezek NASA felvételek ? Akkor szerinted ki csinálta ? Komolyan mintha azt vonnád kétségbe, hogy kék az ég ... Ez már tényleg vicc kategória .
Tessék itt megszólalnak azok az űrhajósok is akik felvették :
http://www.youtube.com/watch?v=0XEKWm6xZNE
De már előre látom ahogy megmagyarázod : lefizettek civileket, hogy űrhajósoknak adják ki magukat és az eredeti pilóták arcából készült maszkot viselnek amit számítógéppel retusáltak ki, hogy ne legyen feltűnő .
"De azért nem hiszem, hogy a szakmájában képzett embert átver pár taknyos kölyök - már elnézést -, tegyük föl pár megvezeti, de 62 erősen kétlem. Valamelyik vagy elröhögné, vagy elbukna a becsapós keresztkérdéseken kérdéseken, valamint 62 ember közötti tökéletes összebeszélést kellett volna tartaniuk, hogy mindegyik elbeszélés egyezzen. Ez még lehetséges is lenne mondjuk 62 katonának, de hogy 62 pár pisis kölyöknek is menne, hát én erősen kétlem."
Persze, teljesen igazad van, ez döbbentett meg engem is! Úgy vélem, a gyermekek nagy átlagban megbízhatóbbak is. Persze vannak köztük is csodabogarak, akik állandóan nagyzolnak, vagy megrögzött kis hazudozók, de ha egy átlagos gyereket veszünk, én úgy tapasztaltam, sokkal őszintébbek. Zimbabwéban meg pláne, őket még nem is fertőzte meg annyira a modern civilizációnk ferdítésekkel tarkított valósága...
"Erre úgysem kapunk választ. Fene se tudja. Én nekem a legegyszerűbb válasz az, hogy az idegenek direkt nem veszik fel velünk a hivatalos kapcsolatot."
Vagy kamaszET elcsórta egy körre ET apuka csillagközi verdáját :D Akármilyen fejlett is egy feltételezett idegen civilizáció, nem hiszem, hogy mentes lehet a miénkhez hasonló hibáktól. legfeljebb a mérték más. A technológia kapcsán meg esetleg újgazdag szülők nem Mercit vesznek a gyerek érettségije mellé, hanem űrsiklót :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!