Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szkeptikusoknak soroljuk fel...

Szkeptikusoknak soroljuk fel a "megdönthetetlen" tudomány ellen szóló példákat!?

Figyelt kérdés

A szkeptikusok és trollok gyakran látogatják az Ezotéria topicot. Folyton hangoztatják - ami amúgy senkit sem érdekel, mert nem azért vagyunk itt - hogy az egész kategória egy *****, mert nincsenek bizonyítva a dolgok egyértelműen és a megdönthetetlen, tökéletesen megalapozott tudomány mellett kell állni. Ami ebbe nem tartozik az már csak badarság lehet és aki ezekkel foglalkozik az már nem komplett.

Aki repülő csészealjat lát, legyen az bármilyen ember csakis sík hülye lehet, aki kísértetet lát az képzelődik és hallucinál, aki a jövőbe álmodott annak pszichiátriára kell menni , akinek hatodik érzéke vagy hasonló képessége van az csakis szélhámos csaló lehet és semmi más, éés így tovább. :) Miért? Csak mert ők ilyeneket nem tapasztaltak, nem észleltek, a tudomány nem bizonyította, így már csakis a többi ember idi*ta lehet.

Na de hányszor is tévedett már oly sokszor a tudomány legyen szó akármelyik ágáról a történelem folyamán? Nagyon is sokszor tévedtek, holott BIZTOSRA állították a dolgokat hogy "Nem,ez nem lehetséges!"

Aki mást mondott megégették, kicsúfolták, lenézték, kigúnyolták, tönkre tették, kiközösítették, lejáratták stb. Nagyon szép! :)

Miket is állított a tudomány, oly biztosra, kétségbevonhatatlanul, ami aztán megdőlt? Nézzünk néhányat:

-azt mondták hogy a Föld lapos

-azt mondták hogy a Föld a világegyetem közepe

-azt mondták hogy a Föld körül forog a nap és a többi bolygó

-azt mondták hogy repülni és a levegőbe emelkedni sosem fog az ember

-azt mondták aranyat mesterségesen nem lehet előállítani

-azt mondták Trója nem létezik, míg nem egy AMATŐR meg nem találta - akit addig becsméreltek és kiröhögték -az oly sokszor mesének tituált mítoszok és egyéb írások alapján

-1800-as évek. M.Sanz de Saitula AMATŐR spanyolországi barlangokban talált falfestményeket az őskorból. A tudósok 23 éven át becsmérelték, kiközösítették, lejáratták, hogy ez nem lehetséges és ő csak egy amatőr, ne szóljon ebbe a területbe. Tönkre tették míg végül teljesen szegényen, visszavonultan, depressziósan halt meg. Halála után kiderült pár évvel később hogy VÉGIG NEKI VOLT IGAZA.

- a Szinesztézia csalás, sosem létezett képesség

- a fénytől nem lehet gyorsabb semmi

stb.stb.stb.

Egyes szkeptikusok badarságokat állítanak itt mindig, hogy az ezósok nem veszik figyelembe a tudományt és utálják. Ez NEM IGAZ. Mi igenis figyelembe vesszük, csak annyi, hogy mi nem úgy gondolunk rá mint Ti! Nem MEGDÖNTHETETLEN .

Akár melyik nap bebizonyosodhat az, hogy aki ufót látott az nem egy hallucináló hülye, mint ahogy ti mondjátok, hanem igenis igaza volt ;)

A legnagyobb hívője ennek az egésznek itt a Poliateista nevű felhasználó, aki súlyosan lenézi az ezotériás és hasonló téma iránt érdeklődő embereket, szinte rögeszmés és beképzelt módon.

Tehát, soroljunk még dolgokat a tudomány ellen!

És nem azért mert mi utálnánk, egyáltalán nem! Hanem mert nem megdönthetetlen, amit annyiszor hangoztatnak itt :)

2013. jún. 23. 21:04
 41/96 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó: Ugyan ez nem a humor kategória, de dőltem a röhögéstől, a kiírásodon.

Én sem értem, miért ilyen hülyén írta alá.

XD

2013. jún. 24. 10:06
 42/96 anonim ***** válasza:
24%

Te tévedésben élsz, ugyanis senki nem állította azt, hogy létezik bármilyen macska a galaxis másik végén, légyszives hozz fel egy konkrét példát arra, amikor itt bárki mint tényt, és tutira létező dolgot állított. Nincs ilyen, 1-2 szélsőséges példától eltekintve.

A sötét anyag és energia igenis cáfolja a gravitációt, akkor cáfolta. A törvények azok törvények, univerzálisak. Amikor itt működik, ott meg nem, akkor az nem törvény. Leírtam már, csak és kizárólag akarat képes egy törvényt áthágni, a véletlen nem. Márpedig, látható, ha az un. Sötét anyag hatás nem létezne, akkor a galaxisok elég nagy szarban lennének, de gondolom megint vmi véletlenül kialakult csoda "törvény" született oda is a nagy bummnál, ami nélkül jóformán nem is élhetnénk, de ez is csak a véletlen műve.

Vedd már észre mit beszélsz! Nem veszed észre, hogy a tudomány nem úgy működik, ahogy azt te és sokan mások hiszik? Nem veszed észre? Komolyan ennyire vakon vagy?

Ezt birom amúgy, amikor rávilágít az ember pár tényre, akkor jön a mentegetőzés, hogy hátde mi csak ezt meg azt.

NEM! Társaid mennek, és minden kérdésnél tényszerüen közlik, hogy valami nem létezik. Márpedig, aki állítást tesz, az bizonyít is. Ha valaki azt mondja, hogy szerinte léteznek szellemek (és most csak mondtam valamit, nekem nincs tapasztalatom velük, így nem foglalok állást), akkor jön yx és megmondja SZELLEMEK NINCSENEK TE ELMEBETEG

Kérdező látott valamit, ő látott valamit neki nem kell magának bizonyítania semmit. Ha megy a szkeptikus, és tesz egy állítást, bizonyítsa. A kérdező nem kívánta meggyőzni azt a szkeptikust semmiről, nem hívta oda, nem kérte meg rá, hogy ossza azt a kevés eszét, tehát ?

Olyan kettős mércével mértek, hogy az eszméletlen.

Mikor, és nem érdekel a nyomoréksága pár hülyének, láthatod, hogy a tudomány nem zár ki semmit, ti vagytok az egyetlenek akik ezt teszik. Ti nem vagytok tudományosak, ti csak szimplán ezo ellenesek vagytok. Legtöbbetek szimpla ember, akinek nem tetszik itt valami.

Mi nem hívtunk ide. Senki nem megy szét trollkodni a tudomány topicot, ahol elméletekről van szó, hogy bizonyítékot !"!"+!"!"+!

Senki! Akkor? Itt ti vagytok a vendégek, akkor viselkedjetek normálisan!

Kértél a gravitációra vontatkozó cáfolatot, bemutattam. A gravitációs jelenség a földön igaz, úgy, ahogy te ismered. Galaxis méretekben nem. Oda már kellenek különböző "kiigazítások". Valójában a gravitáció nem úgy működik, ahogy newton gondolta, meg ahogy sokan gondolják. De hogy ne kelljen rajta gondolkodni, hogy akkor mégis hogyan, bele raknak ilyen fszságokat, mint a sötét anyag. És amíg a tudomány operálhat ilyen hülyeséggel, addig mások nem? Kettős mérce?

Ha normálisan viselkednétek úgy, hogy megpróbáljátok megérteni mit akarnak itt egyesek mondani, és nem csak a felszínt akarnátok meglátni, és bemocskolni az egészet, akkor nem lenne semmi gond. A reptoid fszságnak pedig semmi köze az ezotériához, az összesküvés elmélet.

Ezotériához kapcsolódnak régi dolgok, mint. pl. asztrológia, metafizika, okkult dolgok, a buddhizmus egyes részei is szorosan kapcsolódnak ehhez. Az égvilágon semmi köze sem az ufókhoz, sem pedig a reptoidokhoz. Elvagy tájolódva

2013. jún. 24. 10:12
 43/96 anonim ***** válasza:
23%

1, én nem írtam alá semmit.

2, Mi köze a spirituálitáshoz a kvantum fizikának?

Ismered a buddhizmus tanait? Nem. Ismerkedj meg vele, aztán majd megtudod, ez a kedvencem egyébként, jöttök okoskodni, miközben 1deka ismeretek sincs arról, amibe bele pofáztok.

A gravitáció mértékének függvényei vannak? NANE, TÉNYLEG?

És mi az a bizonyítható, megmutatható oka annak, hogy a galaxisok mintha egy rakás ragasztóban ülnének? Mutasd meg légyszives. Mutass meg, lődd le azt a sötét anyagot nekem, és mutasd meg, mint az űrhajókat is akarod. Bizonyítsd! Nem tudod, akkor? Látod, hogy nem bírsz értelmezni sem?

2013. jún. 24. 10:16
 44/96 anonim ***** válasza:
75%

"véget ért az a rész, amikor elsétálok a nyilvánvaló hülyeségetek mellett"

Megátkozol minket? Ránk küldöd az ufo haverodat? Esetleg megkérsz egy szellemet, hogy verjen hátba minket? Netalántán következő életünkben megölsz?

2013. jún. 24. 10:18
 45/96 anonim ***** válasza:
75%

"jöttök okoskodni, miközben 1deka ismeretek sincs arról, amibe bele pofáztok. "

Tökéletesen definiáltad magad. Ez az első igaz állítás, amit ki bírtál nyögni ebben a kérdésben. Nehéz volt, sok időbe telt, de még neked is sikerült. Gratulálok:)

2013. jún. 24. 10:20
 46/96 anonim ***** válasza:
7%

Jó a vita kézséged, vissza mondod, azt amit én mondok?

Netalántán az oviban vagyunk? Az ilyen magas röptü trollkodásaidtól nem leszel több 1 dekával sem kisbarátom.

Kérdeztem valamit, ismered a spirituális tanokat? Ismered a buddhizmust? Tudsz bármit is ezekről? Vagy csak jössz ide okoskodni? Erről van szó.

2013. jún. 24. 10:24
 47/96 anonim ***** válasza:
86%

Már megint buta vagy, én még mindig nem érveltem semmi mellett ebben a témában. Fura, hogy meg se nézed, igaz-e amit mondasz, és egyből elfogadod magadban, sőt, még le is írod.

Bár tényleg nem tudok sokat a buddhizmusról, de nem is beszélek róla.

2013. jún. 24. 10:29
 48/96 anonim ***** válasza:
7%

Mondtam már, hogy leszarom mit írtál és mit nem, egy kutya vagy.

Mivel magadra vetted, és reagáltál arra amit írtam, így nyilván neked is szólt.

2013. jún. 24. 10:33
 49/96 anonim ***** válasza:
89%

Mi a halál az hogy mi vendégek vagyunk???

Maximum az admin nem vendég. Ugyanannyira van szabad beleszólásom az egészbe, mint neked! A macskás állítást ÉN állítottam. Szerintem az én szavam, vagy bárki másé ugyanannyit ér, mint David Icke szavai. Ha már a példánál tartunk, nézd meg Zoltánkvantumfizikus kérdéseit! Ő értelmes ember, de neki is vannak olyan állításai amiket tényként kezel. Amúgy szerintem is léteznek szellemek, de nem társalognak emberekkel, és nem lökdösnek le tárgyakat asztalokról, és nem dobnak le semmilyen kockát az égből!

És ki gondolkodik úgy manapság, mint Newton? Ő csak "rávezette" az embereket a gravitáció törvényére, az elméleteit nagyrészt már átalakítottuk, pl. a fényre vonatkozó elméletét. Visszatérve a macskás dologhoz. Én azt csak példaként hoztam fel, mivel sok ezós azzal szokott dobálózni, hogy cáfoljuk meg az xy elméletét. Nem lehet, mivel olyan sok fatális idiótaság van benne, hogy az csak na. Az én kitalációmat sem tudjátok ilyen alapon megcáfolni. Mellesleg én hiszek a földönkívüli életben, csak nem az intelligensben.

#45-ös: Teljesen igazad van. Azt hiszi hogy közülünk senki sem tanul mondjuk emelt szintű fizikát, vagy kvantumfizikát, esetleg kvantummechanikát.

2013. jún. 24. 10:35
 50/96 anonim ***** válasza:
27%

http://www.youtube.com/watch?v=6TNwLk8aq-k

Hallgassátok, a Yale fizika tanára.

És mostmár igazán elkussolhattok.

2013. jún. 24. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!