Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az elképze...

Mit gondoltok erről az elképzelésről, miszerint a föld egy börtön bolygó a lelkünk számára?

Figyelt kérdés
Minap mesélték nekem, hogy van egy ilyen elképzelés, miszerint a föld egy börtön bolygó a lelkünk számára, ezért nem működnek rendesen az ezoterikus dolgok, "képességek", mert ennek a börtönnek ez a célja, hogy ne legyünk képesek ilyen jellegű nagy dolgokra.Vélemény erről?
2013. jún. 20. 14:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
Olyan vagy, mint az agresszív kismalac :D
2013. jún. 21. 09:04
 52/80 anonim ***** válasza:
0%
Nemhiszem csak ilyen féligazságokkal dobáloztok mit kezdjek veletek? Vicces meg minden mindjárt megyek dolgozni aztán elis vagytok felejtve.
2013. jún. 21. 09:07
 53/80 anonim ***** válasza:
0%
Szuper így megfigyelni a szellemi nyomort tapasztalatok,információ miegymás. Elég célravezető hülyék szövegeit figyelni nincsis több kérdésem.
2013. jún. 21. 09:08
 54/80 anonim ***** válasza:
Itt egyelőre te vádaskodtál mindenféle alap nélkül :)
2013. jún. 21. 09:11
 55/80 anonim ***** válasza:
57%
jólvan akkor takarodjál dolgozni sötét agyú zéro hitü mindenkinél jobb vagyok orángután.zabáld a banánt a fádon azt dobáld az ürülékedel az embereket mer az a te munkád.
2013. jún. 21. 09:17
 56/80 anonim ***** válasza:
0%
Mivan teso ki a trágár nemtudtál egy ára értelmes mondatot kiinyögni a többi lámával együtt . De azért szépvolt valami könyvet kiadhatnátok a szar életetekről meg a f*sza elméleteitekről. Nem rossz aztkell mondjam nem rossz még egy jó film is lehet belőle bár magyarországon nem igazán gyártanak scifit , de nincs probléma irány ki amerikába ott tudnátok érvényesülni szerintem.
2013. jún. 21. 09:20
 57/80 anonim ***** válasza:
Elkövettem egy mélységes hibát, próbáltam a józan észt bevetni az arrogancia, tagadás, és butaság ellen. Kár volt :)
2013. jún. 21. 09:22
 58/80 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek, hogy 13%-ból hány % lesz a nap végére :)
2013. jún. 21. 09:24
 59/80 anonim ***** válasza:

"A szkepticizmus, amivel a jelen VILÁGOT, jelen VILÁGOD kérdőjelezd meg!"

Alapvetően szkeptikus vagyok mindennel szemben, de ez a bajom a te elméleteddel is, hogy gyakorlatilag semmit se tapasztaltam, de nem is hallottam még, ami alátámasztaná az általad felvázolt teóriát.

A világgal pedig az a helyzet, hogy még ha létezik is olyan része, ami már a fizikai léten kívül, vagy azon felül áll, ettől még ez nem lesz kevésbé valóságos.

Az, hogy most itt ülök a számítógép előtt, és ezt a választ pötyögöm neked a klaviatúrán, valóság. És nem csak az én fejemben létezik, hiszen te is megkapod, olvashatod ezt a választ, sőt, akárki, aki erre téved.

"Azt mondtam, hogy illuzió, nem végső valóság, nem lehet az."

Mi az, hogy végső valóság? Ha létezik más is, a fizikai világon kívül, az miért tenné hiteltelenné ezt a fizikai világot, amiben létezünk, amiben élünk, amit tapasztalunk? Lehet, hogy a valóságot lehet különböző aspektusokból szemlélni, de azt egyáltalán nem tartom valószínűnek, hogy létezne valami mindenek felett álló valóság, aminek tükrében az érzékelt világunk nem is létezne.

Mert mi lehetne annál valóságosabb, mint amikor egy anya 9 hónap után végre a kezében tartja a gyermekét, vagy amikor egy forró napon hűs szellő nyugtatja meg az ember felhevült bőrét, vagy amikor fogunk néhány magot, elvetjük, gondozzuk, és látjuk, ahogy szép lassan egy új élet sarjad? Mindezek hogyan működhetnének egy olyan világban, ami csak az egyének fejében létezik? Hisz mindezeket mindenki tapasztalhatja, akkor is, ha nem mások verték a fejébe. Egyszerűen csak meg kell hozzá ismerni a létező, megfogható, érzékelhető világunkat.

2013. jún. 21. 09:26
 60/80 anonim ***** válasza:
0%
Te kicsit sem vagy intelligens csak mondom mielött még hiú ábrándokba ringatnád magadat.
2013. jún. 21. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!