Ha a mi földünk egy börtön bolygó akkor még kik a rabok?
jó lenne, ha a scientológiás tanokat elfelejtenéd :) nem egészségesek.
Ez nem börtön bolygó, hanem egy olyan világ, ahol kiteljesedhetsz, amennyire csak szeretnél.
ha a kérdésedet jól értelmeztem az a kérdésed,hogy van e földön kívüli"börtön" más élőlények,én erre csak azt tudom mondani,hogy lehetnek még ilyen fajta világok,ami a lélek börtöne,és testbe kényszerültünk,és úgy éljük 1 életünket,
mint a rabok, amíg az ember meg nem tanulja, mit jelent az önzetlen szeretet, aki elbukik,mindig másik bolygó lénye lesz,és a lelke abba száll bele. Akik sikerrel járnak egy olyan világba léphetnek,ahol az intelligencia sokkal fejlettebb,és boldogan élhetnek békében. Másik elméletem, viszont az emberek 99 % a félre érti a világ értelmezését,és ez csak rontja a helyzetet,
(összefogással és a pénz eltörlésével elhagyhatnánk mohóságunkat,és sokkal intelligensebbek lehetnénk,arra hogy meg értsük jobban világunkat!) Evvel azt értem,ha "az ember eléri azt a szintet,mikor már az űrben is képes élni,akkor rá jöhetünk,arra,hogy lehet kihasználnia börtönt,és evvel kiszabadulni belőle". Remélem a tudományos elméletem meg állhatja a helyét,aki máshogy gondolja az írja meg a véleményét,én csak elméleteket írok arról,aminek nagyobb a valószínűsége. köszönöm, hogy elolvastátok hozzá szólásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!