Mit gondoltok erről az elképzelésről, miszerint a föld egy börtön bolygó a lelkünk számára?
Figyelt kérdés
Minap mesélték nekem, hogy van egy ilyen elképzelés, miszerint a föld egy börtön bolygó a lelkünk számára, ezért nem működnek rendesen az ezoterikus dolgok, "képességek", mert ennek a börtönnek ez a célja, hogy ne legyünk képesek ilyen jellegű nagy dolgokra.Vélemény erről?2013. jún. 20. 14:36
41/80 anonim válasza:
Állítólag nincs reménytelen ember, de azért te kezded megtörni a hitem ebben :)))
42/80 anonim válasza:
Szerintem elfogom hinni hogy minden csak illuzió csak kéne bizonyíték. Kár hogy nincs.
43/80 anonim válasza:
És csak egy dolog, a kvantum fizika koppenhágai értelmezése szerint a megfigyelés megtöri a hullámfüggvényt (szólj ha nem érted), minden eddigi következtetés az volt, hogy az univerzum bár létezik nélkülünk is, a mi megfigyelésünk hatására alakul konkrét eseménnyé. Ezen felül több kisérlet bizonyította már, hogy a személy elvárása befolyással van a mérési eredményre. A többit rádbízom, hogy értelmezd.Ezek tudományosan elfogadott nézetek, gondolom a maradékot már össze tudod rakni magadtól is, te nagyon okos :)
44/80 anonim válasza:
És gondolom neked ezek épp elég bizonyítéknak. Hát szép.
45/80 anonim válasza:
Bár látom sokat goodliztál mielött kitaláltad.
47/80 acelsziv válasza:
egy ilyen kísérletet én is végigkövettem. Eszméletlen volt még nézni is :D Megfigyelés hatására a részecskék egész más szóródásformát adtak.
48/80 anonim válasza:
Nem, nekem nincs szükségem "bizonyítékokra", hogyan lehetne dobozban lévő dolgokból bizonyságot szerezni arra, hogy mi van a dobozon kívül? Gondolkodj már kérlek. És most megkérlek utoljára, szépen, hogy ha nincs érdemi hozzászólásod, ha alkalmatlannak tartod magad filozófiai gondolatok értelmezésére, akkor ne is rondíts bele az egészbe.
49/80 anonim válasza:
Tiszta jó hogy ide mekkora zsenik járnak. Csoda hogy a világ még nem jött rá ezekre . Olyan bizonyítékokat mutattatok hogy hát igen illuzió ...stb. nemtudom melyik bizonyította. Feltételezem egyikse.
50/80 anonim válasza:
Mostmár hogy utána is néztem bizton kijelentem hogy nemtudtátok miről beszéltek ,szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!