Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az elképze...

Mit gondoltok erről az elképzelésről, miszerint a föld egy börtön bolygó a lelkünk számára?

Figyelt kérdés
Minap mesélték nekem, hogy van egy ilyen elképzelés, miszerint a föld egy börtön bolygó a lelkünk számára, ezért nem működnek rendesen az ezoterikus dolgok, "képességek", mert ennek a börtönnek ez a célja, hogy ne legyünk képesek ilyen jellegű nagy dolgokra.Vélemény erről?
2013. jún. 20. 14:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
Állítólag nincs reménytelen ember, de azért te kezded megtörni a hitem ebben :)))
2013. jún. 21. 08:49
 42/80 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem elfogom hinni hogy minden csak illuzió csak kéne bizonyíték. Kár hogy nincs.
2013. jún. 21. 08:50
 43/80 anonim ***** válasza:
És csak egy dolog, a kvantum fizika koppenhágai értelmezése szerint a megfigyelés megtöri a hullámfüggvényt (szólj ha nem érted), minden eddigi következtetés az volt, hogy az univerzum bár létezik nélkülünk is, a mi megfigyelésünk hatására alakul konkrét eseménnyé. Ezen felül több kisérlet bizonyította már, hogy a személy elvárása befolyással van a mérési eredményre. A többit rádbízom, hogy értelmezd.Ezek tudományosan elfogadott nézetek, gondolom a maradékot már össze tudod rakni magadtól is, te nagyon okos :)
2013. jún. 21. 08:53
 44/80 anonim ***** válasza:
0%
És gondolom neked ezek épp elég bizonyítéknak. Hát szép.
2013. jún. 21. 08:56
 45/80 anonim ***** válasza:
0%
Bár látom sokat goodliztál mielött kitaláltad.
2013. jún. 21. 08:57
 46/80 anonim ***** válasza:
0%
gugliztál*
2013. jún. 21. 08:57
 47/80 acelsziv ***** válasza:
egy ilyen kísérletet én is végigkövettem. Eszméletlen volt még nézni is :D Megfigyelés hatására a részecskék egész más szóródásformát adtak.
2013. jún. 21. 08:58
 48/80 anonim ***** válasza:
Nem, nekem nincs szükségem "bizonyítékokra", hogyan lehetne dobozban lévő dolgokból bizonyságot szerezni arra, hogy mi van a dobozon kívül? Gondolkodj már kérlek. És most megkérlek utoljára, szépen, hogy ha nincs érdemi hozzászólásod, ha alkalmatlannak tartod magad filozófiai gondolatok értelmezésére, akkor ne is rondíts bele az egészbe.
2013. jún. 21. 08:59
 49/80 anonim ***** válasza:
0%
Tiszta jó hogy ide mekkora zsenik járnak. Csoda hogy a világ még nem jött rá ezekre . Olyan bizonyítékokat mutattatok hogy hát igen illuzió ...stb. nemtudom melyik bizonyította. Feltételezem egyikse.
2013. jún. 21. 09:01
 50/80 anonim ***** válasza:
0%
Mostmár hogy utána is néztem bizton kijelentem hogy nemtudtátok miről beszéltek ,szép.
2013. jún. 21. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!