Kisfaludy időfizikus megfejtette az univerzum titkait ezotérikus létére? Szkeptikusok mit szoltok?
Szkeptikusok mindíg azt mondjátok, hogy az ezotérikusok nem alkotnak semmi tudományosat. Hát tessék : Csak a legnagyobbat !
Kisfíludy György időfizikus, megfejtette a világ nagy kérdésit, mi a gravitáció ? Hogyan keletkezett a világ? Miért van lelkünk ? Minden ami ezós és tudományos az most egyben megtalálható az elméletében. Ő elkezdett logikusan gondolkodni miután minden vallási könyvet kiolvasott (Biblia,Védák, Upanisádok)
Magyar tudós gravitációs távcsövet készített : http://www.youtube.com/watch?v=86DGbTjsGRg
"1981-től 93-ig kisiparosként is munkálkodtam, és ekkortól kezdve lehetőségem nyílt olyan speciális kutató munkára is, amelyet hol állami támogatással, hol saját erőből folytattam, és ebben az időben 25 találmányom született. 1990-től először párhuzamosan két helyen dolgozva, majd laborvezetői kinevezésemtől kezdve kizárólag a kutatási munkával foglalkoztam. Ekkortól főképpen orvosi kutatásokkal és a gravitációs hullámok kutatásával foglalkoztam, és ezeken a területeken komoly sikereket értem el."
Kisfaludy György könyveiben részletezi mindenki számára közérthető módon azt amit ma még a tudósaink sem érti. teszi ezt szimpla érettségivel a zsebében...Jah és irrgalmatlan sok vallási könyv tanulmányozása után !
Részlet Kisfaludy györgy teremtés üzenete című tudományos könyvéből : 25. Hogyan taszít a tömegvonzás?
Egymás közelébe jutva a térrendszerek eredő komplextereket hoznak létre. Ezek, valamint az energia
praktikus, szerencsés helyre áramlása kényszerítő erővel hat az egyre nagyobb és nagyobb atomsúlyú anyagok
evolúciójában, az egész Univerzumban.
Csak annyit állítunk, hogy nem a tér görbül meg a tömegek környezetében, hanem az anyag
generálódik folyamatosan térből, és spirálgömb alakú tereket, görbült tereket kelt.
Az anyagot alkotó terek együttes hatása okozza az anyag makroszkopikus és atomi szintű
jelenségeit, a korpuszkulák elektromos töltését, a magerőket és a gravitációs erőket egyaránt.
Valójában mindezek ugyanazon jelenségnek: a gravitációs hullámoknak a különös együtthatásai,
együttható megnyilvánulásai.
Nem más és más dologról van szó, hanem más és más interferencia-jelenség
dominanciájáról.
A bármilyen csavarodású spirálgömb alakú terek mindig vonzzák, azaz - ha szóhasználatunkban is következetesen
kívánjuk meghatározni a jelenséget, akkor azt kell mondanunk, hogy - egymás felé taszítják egymást.
Ennek megvilágítására szolgál az alábbi 48. ábra.
Tömegvonzás:
Az időhullámok hatásának egyik megnyilvánulási formája; az a jelenség, hogy a részecskék gravitációs
(idő-) hullámai a tömegtelen hullámforrásokat, a jelenpontokat egymás felé taszítják. Maga az
elmozdulás és a deformáció az időterekben való komplex hollét eredője.
Proton:
Elemi részecske; mintegy 740088 jelenforrásból keletkező ikozaéder forma. 20 időtükör-lapát határolja
(+1 „lyuk”), hét domináns interferencia kering körülötte, a múltlapátokkal azonos irányban. (RR =11).
Elektron:
Elemi részecske. Hozzávetőleg 403, hármas jelenpont-konfigurációból induló ikozaéder alakú időtérszerkezet;
felületén tizenkilenc konvex-konkáv, folyamatosan keletkező és folyamatosan elmúló –a
krokodil bőréhez hasonló felszínű – időlapát határolja (RR = 9). Hét domináns csavarodó
időinterferencia-nyúlvány forog körülötte, a múltlapátokkal ellentétes irányban. A neutronokban születik.
Neutron:
Nem önálló elemi részecske; egy proton, és egy, a protonba befogott elektron együttese. Az Univerzum
csak neutronokat szül.
Heisenberg-féle határozatlansági reláció:
Szubatomi mérések szükségszerű pontatlanságának a meghatározására szolgáló összefüggés; a
határozatlanság valójában abból adódik, hogy minden részecske „n” helyen határozódik meg egyidejűleg
(mert „n” térforrás terében van).
forrás : [link]
Hozzáteszem gravitációs hullámokat a tudomány sem volt képes detektálni a magyar időfizikus pedig gombatenyészeteket és kőzeteket is képes mérni vele a földön !
Erre mit lépsz ?
"Hozzáteszem gravitációs hullámokat a tudomány sem volt képes detektálni a magyar időfizikus pedig gombatenyészeteket és kőzeteket is képes mérni vele a földön !
Erre mit lépsz ?
2013-05-22 20:46"
2016 van és már nem igaz az pökhendi állításod . Egyébként minek olvasol időfizikát ha egy mukkot sem értesz belőle...
Az elég meglepő gyerekek, hogy milyen határozottan torkoltok le valakit, csak mert valami tudomány határterületén vadul hangzó dolgot állít. Valódi ismeret híján se pro, se kontra nem akarok kiállni Kisfaludy mellett, de az elméletei minimum érdekesek, és elgondolkodtatóak. Axiómákat megkérdőjelezni vagy még elemibb irányba bontani, erre kisérletet tenni elég szép feladat, akárki részéről egyfajta érdem, legfeljebb nevetség tárgya lesz, és kész. Azért pár tény, ami tudományosan is megállja a helyét, amíg nem írja felül valami új ismeret:
- tudjuk ugyan milyen jelenség a gravitáció, sokan bolondnak néztétek a kérdezőt, de valóban NEM TUDJUK miért, hogyan működik, ergo úgy használjuk a fogalmat, hogy csak mint tünetet ismerjük, az okát nem (értjük, hogy motor hajtja, de mitűl megy?)
- a kvantummechanika itt-ott maga az önellentmondás (egyelőre), például elfogajuk, hogy a protonok vonzzák az elektronokat, azok keringenek körülöttük (jobb fogalom híján), de az elektronok nem esnek bele az atommagba, amiben az egymást taszító protonok valami oknál fogva szépen együtt maradnak. Erre magyarázatot KÍSÉREL MEG adni a tudomány az erős kölcsönhatás - gyenge kölcsönhatás elmélettel, szerintem itt is van még mit megérteni, morfondírozásra igenis van ok
- fogalmam sincs hogy tudnak ilyeneket mérni, de a tudomány bátran állítja, hogy egy neutron egy protonra és egy elektronra bomlik vagy bontható, tehát valami módon tényleg benne vannak ezek
Írom mindezeket az önkritikátlan kritizálás (egyfajta korlátoltság) bírálataként. Kisfaludy munkásságát egyáltalán nem ismerem, véletlenül elaludtam a Youtube előtt, és valami playlista az ő egyik videóján járt, amit félálomban hallottam. Érdekes és rokonszenves volt, utána fogok nézni mivel is foglalkozik.
"Az elég meglepő gyerekek, hogy milyen határozottan torkoltok le valakit, csak mert valami tudomány határterületén vadul hangzó dolgot állít."
Nem, nem azért torkoljuk le, hanem azért, mert Kisfaludy egy önjelölt "tudós", minden tudományos fokozat, vagy tudományos tevékenység nélkül, tudományos munkát soha nem végzett. A fizikának egy nem létező ágával, "időfizikával" foglalkozik, amit sehol, senki (nála sokkal nagyobb koponyák) nem ismer el, mint a fizika önálló területét - nem is lehet, mert az időt mint fizikai fogalmat a relativitáselmélet teljesen jól megmagyarázza. A relativitáselmélet pedig jelenleg az egyik legjobban bizonyított dolog a fizikában.
"- fogalmam sincs hogy tudnak ilyeneket mérni, "
Igen, valahol itt van a probléma. Tudományosnak látszó szövegekkel sok olyan embert meg lehet téveszteni, akinek fogalma sincs az összefüggések részleteiről. Normál általános- vagy középiskolai fizika ismeretekkel az ember hajlamos elhinni, amit Kisfaludy előad. Ahhoz, hogy valaki a fejét fogja néhány légből kapott hülyeségétől sajnnos már nem elég ez a szintű fizika tudás.
"Írom mindezeket az önkritikátlan kritizálás (egyfajta korlátoltság) bírálataként. "
Hidd el, hogy a hozzászólók közül sokan pontosan tudják, hogy mit (és kit!!!) kritizálnak. A kérdés feltevőjét is ismerjük jól, több, régebben feltett kérdéséből, meggyőzhetetlenségéből, a teljes önfejűségig fajuló makacsságából. Nem véletlen, ahogyan sokan lehurrogják.
"Érdekes és rokonszenves volt, utána fogok nézni mivel is foglalkozik."
Hát igen, Kisfaludy ebből él. Hogy érdekes, és rokonszenves.
De ha olyan korszakalkotó, amit felfedezett, ha annyira igaza van, hogy lehet, hogy a világ sok-sok ezer (megkockáztatom: sok százezer) fizikusa közül egyetlen egy sem állt mellé, hogy támogassa, hogy kiálljon mellette, hogy együtt dolgozzon vele, vagy legalább megszólaljon, hogy ennek az embernek igaza van???
És erre az Internet korában nem magyarázat az, hogy "nem ismerik a munkásságát", hiszen ha angolul keresel rá a fizika különböző jelenségeire, akkor is lehet találkozni Kisfaludy nevével - csak éppen nincs a világon olyan fizikus, aki ezzel égetné magát.
" A fizikának egy nem létező ágával, "időfizikával" foglalkozik, amit sehol, senki (nála sokkal nagyobb koponyák) nem ismer el, mint a fizika önálló területét - nem is lehet, mert az időt mint fizikai fogalmat a relativitáselmélet teljesen jól megmagyarázza. "
De k r u rva nagy zseni vagy hogy ezt észre vetted ,de te meg tipikusan az az eset vagy aki nem olvasta el KGY alap kutatásait csak láttad hogy van száz videója az ürgének yt on amiben való igaz 2 órán át beszél össze vissza látszólag értelmetlen zagyvaságokat ismételgetve öregasszonyoknak .
Ha kicsit vetted volna a fáradságot és elkezded olvasni az elején a veboldalát az ige idő rovat 1 től akkor csak egy értelmi fogyatékos nem fogja megérteni mire építi fel az "időfizika" kitalált tudományos fokozatát.
Ő is mond szánalmas ostobaságokat ami világít de ti is a másik oldal akik vakon beugatnak neki mert nem is értitek a fogalmait .
Neked is világít a negró a szádban amikor az idő fogalma kapcsán a relativitás elméletén kívül semmi más nem jut az eszedbe ,ebből látszik hogy fngod nincs Kisfaludy mikor miért és mire használja az idő fogalmát mégis javítgatsz mintha értenéd.
Persze lehetsz végtelenül okos azzal hogy elhiteted a világgal de főkép magaddal hogy milyen buta ez az ember nem érti az idő fogalmának a jelentését de te mennyire érted mert hogy az csak egy matematikai absztrakció és mindenki tudja hogy Einstein áltrel tisztázza.
Kisfaludy ezt nem is tagadja ,ha vennéd a fáradságot röviden világosan levezeti hogy miért beszél időfizkáról és léthullámokról , ahogy már Einstein is felfedezte a maximális terjedési sebességet őnála eseményhorizont volt ami most idő hullám vagy lét hullám vagy víz. Csak itt kezdődnek a gondok hogy te már ezeket sem érted mert mi az hogy víz ,föld levegő elem mert ezekről a fogalmakról is csak annyi tudásod lehet ha nem olvastad a kutatásait hogy vegyi elemeket azonosítottak vele régen a kuruzslók.
Egy nyelvi tudatlanságod van amiről nem tudsz ezért kijavítod az embert de ő nem is azt érti a fogalmak alatt amire te gondolsz .
(pl az előbbi elemek csak matematikai értékek ,különböző terjedési sebességű időhullámokat jelölnek)(na persze mi az hogy időhullám előbb meg kéne tanulni és nem belepofázni)
Nem véletlenül volt nemrég a nagy szellemi pofára esésetek a gravitációs hullámok hivatalos felfedezésével hiszen Kisfaludy 20 éve beszél gravitációs hullámokról ,nemrég még távcsőjéről is beszélt aminek a működése vitatható de az nem vitatható el hogy ezekről az előtt publikált hogy a "valóságban" elismerték volna hogy tényleg léteznek ilyen hullámok.
Amúgy is triviális egy dolog hiszen ez is Einstein eredményeiből következik ,távolhatás nincs ,ezért minden lásd gravitáció is a fénysebességével terjed ,ha terjed akkor hullám tádám . Ehhez nem kell diploma csak 120as IQ.
És igen be is vallja hogy ő stand up fizikus ,mondja a hülyeségeit esténként aztán akinek tetszik belőle valami az rámegy akinek nem az elhajt ,de az is érdekes hogy amikor Vágó István szkeptikus vagyok c műsorában odáig jutottak hogy elmennek megnézni a távcsőt hirtelen megszűnt a műsor.
Legalább ha vitatkozol olyan állításával vitatkozz aminél érted hogy mivel vitatkozol pl a mágnesmotoros hülyeségein amit soha nem mutat be de állítólag létezik ,ezzel lehet vitatkozni de olyannal aminek a nyelvezetét sem érted abba ne menj bele,és ne kezdj el okoskodni hogy a tudomány egzakt definiálja mi mit jelent .Ez nem így van ,a fogalmakat a szakterület definiálja vagyis ha Kisfaludy kitalál magának egy időfizikát és definiálja benne a fogalmakat (ahogy ez megtörtént)akkor azokat ott és úgy kell érteni ahogy rá vonatkoznak.Legsúlyosabb félreértés a dimenziók fogalmával való vitába szállás amibe Vágó is bele csúszott aztán persze hogy nem fogja tudni elmagyarázni 25mp alatt KGY hogy hogyan értette a 14 dimenziót .Egy 45perces tv műsorban lehetetlen kibeszélni 45 órányi anyagot .
Nagyon könnyű bohócot csinálni bárkiből akinek esélye nincs elmagyarázni hogy miről beszél csak bombázzák rá a kérdéseket.
"Ha kicsit vetted volna a fáradságot és elkezded olvasni az elején a veboldalát az ige idő rovat 1 től akkor csak egy értelmi fogyatékos nem fogja megérteni mire építi fel az "időfizika" kitalált tudományos fokozatát."
Elkezdtem olvasni. Aztán láttam, hogy nem sok értelme van.
"Neked is világít a negró a szádban amikor az idő fogalma kapcsán a relativitás elméletén kívül semmi más nem jut az eszedbe "
Te honnan tudod, hogy nekem mi NEM jut eszembe? Attól még, hogy csak egyetlen tényt említettem, lehet hogy sok más is eszembe jutott. De felesleges leírni, mert ez az egy is cáfolja Kisfaludy állításait, tehát mindkettő egyszerre nem lehet igaz. És mivel a relativitáselmélet megfelelően bizonyítva van, ugye nem haragszol, ha inkább Kisfaludy állításait vetem el?
"Nem véletlenül volt nemrég a nagy szellemi pofára esésetek a gravitációs hullámok hivatalos felfedezésével hiszen Kisfaludy 20 éve beszél gravitációs hullámokról ,nemrég még távcsőjéről is beszélt aminek a működése vitatható de az nem vitatható el hogy ezekről az előtt publikált hogy a "valóságban" elismerték volna hogy tényleg léteznek ilyen hullámok."
Jules Verne (vagy ha jobban tetszik Verne Gyula) már az 1800-as években beszélt holdutazásról. De mégsem őt tekintjük az űrhajózás atyjának.
"És igen be is vallja hogy ő stand up fizikus ,mondja a hülyeségeit"
Igen. Mondja a hülyeségeit.
"...olyannal aminek a nyelvezetét sem érted abba ne menj bele,és ne kezdj el okoskodni hogy a tudomány egzakt definiálja mi mit jelent .Ez nem így van ,a fogalmakat a szakterület definiálja vagyis ha Kisfaludy kitalál magának egy időfizikát és definiálja benne a fogalmakat (ahogy ez megtörtént)akkor azokat ott és úgy kell érteni ahogy rá vonatkoznak."
Nem. Ha valaki kitalál magának egy szakterületet, akkor annak a fogalmait a tudomány eszközkészletével kell definiálnia. Különben SENKI nem érti, hogy mit beszél. A tudomány azért alkot fogalmakat, azért használ egyezményes leíró rendszereket, hogy ezeken keresztül minden, az adott tudományágat művelő szakember pontosan érti a fogalmi rendszereket.
Hidd el, hogy a fizika nyelvezetét az átlagnál sokkal jobban értem, sok éve dolgozom tudományos területen. Valóban, "időfizikával" nem foglalkoztam még, de a fizikán belül az idővel, mint fizikai jelenséggel meglehetősen sokat, és nem csak elméleti, hanem konkrét gyakorlati szempontokból is.
Amit Kisfaludy előad, arra határozottan állítom, hogy zagyvaság.
De természetesen én még bőven tévedhetek is, és félreismerhetem Kisfaludy zsenialitását. Viszont akkor magyarázd már el nekem, hogy miért van az, hogy EGYETLEN valódi (azaz a tudománnyal ténylegesen foglalkozó) fizikus sem fedezte még fel Kisfaludy elméletét? Pedig ugye mivel ő már 20 éve beszél gravitációs hullámokról, most, hogy a sok hülye fizikus felfedezte, Kisfaludynak rögtön világhírűnek kellett volna lennie! Vajon miért nincs egyetlen egy olyan tudós sem, aki elismerné Kisfaludy "időfizikáját"?
"Különben SENKI nem érti, hogy mit beszél."
Mit nem értesz ,elkezdted olvasni és nem értetted ? hú ez elég gáz és még te vallod magadat nagy fizikai nyelvszakértőnek . Nem is tudom te mit olvasol de hogy q r vár a nem az ige idő sorozatot ,mivel az kb első osztályos gyerekek szintjén van megfogalmazva úgy hogy az is értse aki életében nem tanult fizikát.Röhely ha te ezt nem érted ahol a hullámterjedések történelmi tényszerű ábrázolásait mutatja be, ez az idő ez terjed ezért nevezi az egészet időfizikának vágod? Erre jött rá Einstein is csak az interpretációban van eltérés ,ezért mondja azt E hogy most meghökkenti a világot és bemutatja az új szerzeményét amit sok tudós nem fog érteni ez pedig a "téridő" fogalma és nem is értették ahogy te sem pedig eltelt 100 év . Kisfaludinak van egy eseményhorizont oldala is ahol nem iskolásoknak van bemutatva hanem fizikusoknak az időfizika tana ,ott van műszaki nyelven definiálva az összes fogalom amit használ ,rohadtul nincs igazad hogy ne lenne megadva a szavak jelentése a mai tudományos nyelvezetben átkonvertálva csak utána kéne járni. Ott definiálja a tereket dimenziókat forrásokat léthullámokat vagyis megtanítja a szaknyelvét.
A visszatérő kérdésed saját magad válaszoltad meg ,hogy miért nem foglalkozik egyetlen komoly fizikus sem az állításaival ,felfedezéseivel. Egyik válasz hogy miért foglalkozna hisz KGY nem fizikus tehát nem is értem a kérdésedet a másik nagyon erős ok hogy az időfizka jelenlegi tanai nem mondható hogy alkalmazott tudomány lenne,és amiről szól nem is korszerű . Mire föl vennék fel a milliárd eurókat a kutatók és mire föl építenének szegeden értelmetlen lézerközpontot. Az időfizika tértechnológiával foglalkozik ,tér ugrással és hogy hogyan épül fel az univerzum ,nem kőkorszaki 2016 os alkalmazott tudományokkal . Egyedül a gravitációs távcső volt alkalmazott de az meg nem is kapcsolódik szorosan az időfizikához .Ahogy írtam egy triviális elven működő eszköz amire már rájöhettek volna az áltrel ből is a kutatók ahelyett hogy 2km hosszú gravitációs távcsöveket építettek amivel nem is a közvetlen g sugárzást látják hanem a g doppler effektust vették észre és ebből látták be hogy akkor tényleg hullám ként terjed a g. Nevetséges milyen furkósbot fejjel gondolkoznak a külföldi kutatók ,mikor E leírta a téridőt abból következik hogy minden hatás véges sebességgel hullámban terjed így a g is. Ebből következik hogy egy irányérzékeny műszerrel "távcső" képet lehet alkotni g sugárzásból. Ezt csinálta meg KGY és ezt nem mutatták be mert hirtelen megszűnt a szkeptikus műsor.
Meg igazából kit érdekel ez ha működik is ,akkor már megcsinálták mert fillérekbe kerül és primitív ,egyébként nem KGY az első ,be is mutat pár képet amerikai kutatók ez irányú érzékelő berendezési kísérleteikről 20ével vagyis ha KGY megcsinálta akkor már a NASA is megcsinálta rég és a hadiparnál van ,ezért nem fognak KGY hez rohangálni és körbeünnepelni . A többi furkósbot agyú kőkorszaki tudós meg minek menne KGY hez nem tőle kapja a pénzt hanem az államtól akinek dogozik vagy szervezet és hogy látjuk elég szépen nem sajnállják a pénzt milliárd eurós giga lézerekre meg ki tudja még milyen baromságokra amikből a többségi társadalom életszínvonala nem fog emelkedni. Pl milyen gazdasági és társadalmi változást hozott a HLC k re költött pénz az elmúlt 20 és jövőbeni 20 évben ? Ezek csak munkahelyek ,az orvostudományba meg a gépeket úgyis csak a gazdagok tudják megfizetni tehát a gazdagok elszórakoztatására van kitalálva az egész a rabszolgák meg dögöljenek meg ugyan úgy ahogy eddig 300 éve nincs jóléti hozam.
Azért érdekes, hogy mennyire összefügg az emberek kulturáltsági szintje a szellemi színvonalukkal.
Ismét bebizonyosodik, hogy minél kevesebb tudással rendelkezik valaki, annál több agresszivitással hülyézi le a többi embert.
Nem baj öregem, azért vigasztaljon az a tudat, hogy belőled sem azért nem lett okos ember, mert pikkelt rád a tanárod...
:-D
Nem tudom mi ez a személyeskedés de látszik hogy kerülöd a témát hiszen tényekkel nem tudsz mit kezdeni ,az időfizika megértéséhez viszont tanulnod kéne amire képtelen vagy.
Azt meg hogy milyen hülye vagyok nem kell elmagyaráznod tisztában vagyok a képességeimmel [link] :)
"Lehet, hogy mégsem nekem kellene tanulnom a fizika MINT TUDOMÁNY megértéséhez?"
Ahhoz nem azt már tudod , viszont az időfizikából egy szót nem értesz ,én erről beszélek "135" ös barátom.
Itt pont a sebességekről és formákról beszél ,majd a szögekről [link]
Amúgy elég nevetséges vagy ha tényleg 135 ös mensa IQ d van mégsem mered magadat felvállalni,vajon mitől félhetsz ,ezzel csak azt suggalod hogy egy fotosoppal csináltad az egészet és így nem élsz vissza más személyiségével . Én biztos büszkén vállalnám ha ilyen tagságom lenne de szerintem bárki úgyhogy ez eléggé sántít .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!