Kisfaludy időfizikus megfejtette az univerzum titkait ezotérikus létére? Szkeptikusok mit szoltok?
Szkeptikusok mindíg azt mondjátok, hogy az ezotérikusok nem alkotnak semmi tudományosat. Hát tessék : Csak a legnagyobbat !
Kisfíludy György időfizikus, megfejtette a világ nagy kérdésit, mi a gravitáció ? Hogyan keletkezett a világ? Miért van lelkünk ? Minden ami ezós és tudományos az most egyben megtalálható az elméletében. Ő elkezdett logikusan gondolkodni miután minden vallási könyvet kiolvasott (Biblia,Védák, Upanisádok)
Magyar tudós gravitációs távcsövet készített : http://www.youtube.com/watch?v=86DGbTjsGRg
"1981-től 93-ig kisiparosként is munkálkodtam, és ekkortól kezdve lehetőségem nyílt olyan speciális kutató munkára is, amelyet hol állami támogatással, hol saját erőből folytattam, és ebben az időben 25 találmányom született. 1990-től először párhuzamosan két helyen dolgozva, majd laborvezetői kinevezésemtől kezdve kizárólag a kutatási munkával foglalkoztam. Ekkortól főképpen orvosi kutatásokkal és a gravitációs hullámok kutatásával foglalkoztam, és ezeken a területeken komoly sikereket értem el."
Kisfaludy György könyveiben részletezi mindenki számára közérthető módon azt amit ma még a tudósaink sem érti. teszi ezt szimpla érettségivel a zsebében...Jah és irrgalmatlan sok vallási könyv tanulmányozása után !
Részlet Kisfaludy györgy teremtés üzenete című tudományos könyvéből : 25. Hogyan taszít a tömegvonzás?
Egymás közelébe jutva a térrendszerek eredő komplextereket hoznak létre. Ezek, valamint az energia
praktikus, szerencsés helyre áramlása kényszerítő erővel hat az egyre nagyobb és nagyobb atomsúlyú anyagok
evolúciójában, az egész Univerzumban.
Csak annyit állítunk, hogy nem a tér görbül meg a tömegek környezetében, hanem az anyag
generálódik folyamatosan térből, és spirálgömb alakú tereket, görbült tereket kelt.
Az anyagot alkotó terek együttes hatása okozza az anyag makroszkopikus és atomi szintű
jelenségeit, a korpuszkulák elektromos töltését, a magerőket és a gravitációs erőket egyaránt.
Valójában mindezek ugyanazon jelenségnek: a gravitációs hullámoknak a különös együtthatásai,
együttható megnyilvánulásai.
Nem más és más dologról van szó, hanem más és más interferencia-jelenség
dominanciájáról.
A bármilyen csavarodású spirálgömb alakú terek mindig vonzzák, azaz - ha szóhasználatunkban is következetesen
kívánjuk meghatározni a jelenséget, akkor azt kell mondanunk, hogy - egymás felé taszítják egymást.
Ennek megvilágítására szolgál az alábbi 48. ábra.
Tömegvonzás:
Az időhullámok hatásának egyik megnyilvánulási formája; az a jelenség, hogy a részecskék gravitációs
(idő-) hullámai a tömegtelen hullámforrásokat, a jelenpontokat egymás felé taszítják. Maga az
elmozdulás és a deformáció az időterekben való komplex hollét eredője.
Proton:
Elemi részecske; mintegy 740088 jelenforrásból keletkező ikozaéder forma. 20 időtükör-lapát határolja
(+1 „lyuk”), hét domináns interferencia kering körülötte, a múltlapátokkal azonos irányban. (RR =11).
Elektron:
Elemi részecske. Hozzávetőleg 403, hármas jelenpont-konfigurációból induló ikozaéder alakú időtérszerkezet;
felületén tizenkilenc konvex-konkáv, folyamatosan keletkező és folyamatosan elmúló –a
krokodil bőréhez hasonló felszínű – időlapát határolja (RR = 9). Hét domináns csavarodó
időinterferencia-nyúlvány forog körülötte, a múltlapátokkal ellentétes irányban. A neutronokban születik.
Neutron:
Nem önálló elemi részecske; egy proton, és egy, a protonba befogott elektron együttese. Az Univerzum
csak neutronokat szül.
Heisenberg-féle határozatlansági reláció:
Szubatomi mérések szükségszerű pontatlanságának a meghatározására szolgáló összefüggés; a
határozatlanság valójában abból adódik, hogy minden részecske „n” helyen határozódik meg egyidejűleg
(mert „n” térforrás terében van).
forrás : [link]
Hozzáteszem gravitációs hullámokat a tudomány sem volt képes detektálni a magyar időfizikus pedig gombatenyészeteket és kőzeteket is képes mérni vele a földön !
Erre mit lépsz ?
Kedves Kérdező!
Azt gondolom, hogy Önnek olyan homályos elképzelései vannak mind az Akadémiáról, mind a tudományról általában, hogy jobb lenne, ha nem alkotna ilyen kérdésekben véleményt.
Poliateista!
Valóban jó olvasni téged, de mint ügyeletes nyelvtannáci, kénytelen vagyok felhívni a figyelmedet arra, hogy sokkal jobb lenne olvasni, ha végre tennél szóközt a kurva írásjelek után :)
Ignoramus
"Megfejtette az univerzum titkait."
Elképesztő naivitás! Hihetetlen, hogy az áltudósok miket képesek elhitetni a tájékozatlan és hiszékeny emberekkel és milyen módon visszaélnek ezzel és mások jóindulatával.
Nem biztos, hogy annak van igaza, aki a legegyszerűbb magyarázatot adja a világra...
Persze egyeseknek nem tűnik föl, hogy csupa értelmetlen,fogalomzavar olvasható ezekben az állításokban. ("spirálgömb", mi az hogy az Univerzum "szül"?)
Ha ekkora zseni lenne, és lenne bármi hitele annak, amit mond, akkor rég Nobel díjat kapott volna.
Ehhez a képest a valóság az, hogy felsőfokú természettudományos végzettséget sem sikerült elérnie, nemhogy tudományos fokozatot.
Mit nem ismerünk? A személyt, vagy az állításait? :D
Gondolom én, ahhoz, hogy az állításairól nyilatkozhassunk, elég ismernünk az állítást, függetlenül a személytől. Hiszen nem a személyiségről nyilatkozunk. Legföljebb a személy hozzáértéséről.
Amúgy én találkoztam is már vele! :D
Köszi a lepontozást! :)
Én a válaszomat 100%-ban hasznosnak vélem! ;)
Ennek az embernek mesemondónak kéne mennie ilyen fantáziával és szövegekkel, nem áltudománnyal foglalkoznia és megjátszani, hogy van bármi köze is a fizikához! :D
De amúgy respect neki, mert végül is valamit nagyon jól csinál és lehet ebből van a legtöbb bevétel! Meg sztem egy jópofa ember, szóval hajrá, amíg van erre igény, ő csak szolgáltat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!