Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kisfaludy időfizikus megfejtet...

Kisfaludy időfizikus megfejtette az univerzum titkait ezotérikus létére? Szkeptikusok mit szoltok?

Figyelt kérdés

Szkeptikusok mindíg azt mondjátok, hogy az ezotérikusok nem alkotnak semmi tudományosat. Hát tessék : Csak a legnagyobbat !

Kisfíludy György időfizikus, megfejtette a világ nagy kérdésit, mi a gravitáció ? Hogyan keletkezett a világ? Miért van lelkünk ? Minden ami ezós és tudományos az most egyben megtalálható az elméletében. Ő elkezdett logikusan gondolkodni miután minden vallási könyvet kiolvasott (Biblia,Védák, Upanisádok)

Magyar tudós gravitációs távcsövet készített : http://www.youtube.com/watch?v=86DGbTjsGRg

[link]

"1981-től 93-ig kisiparosként is munkálkodtam, és ekkortól kezdve lehetőségem nyílt olyan speciális kutató munkára is, amelyet hol állami támogatással, hol saját erőből folytattam, és ebben az időben 25 találmányom született. 1990-től először párhuzamosan két helyen dolgozva, majd laborvezetői kinevezésemtől kezdve kizárólag a kutatási munkával foglalkoztam. Ekkortól főképpen orvosi kutatásokkal és a gravitációs hullámok kutatásával foglalkoztam, és ezeken a területeken komoly sikereket értem el."

[link]

Kisfaludy György könyveiben részletezi mindenki számára közérthető módon azt amit ma még a tudósaink sem érti. teszi ezt szimpla érettségivel a zsebében...Jah és irrgalmatlan sok vallási könyv tanulmányozása után !

Részlet Kisfaludy györgy teremtés üzenete című tudományos könyvéből : 25. Hogyan taszít a tömegvonzás?

Egymás közelébe jutva a térrendszerek eredő komplextereket hoznak létre. Ezek, valamint az energia

praktikus, szerencsés helyre áramlása kényszerítő erővel hat az egyre nagyobb és nagyobb atomsúlyú anyagok

evolúciójában, az egész Univerzumban.

Csak annyit állítunk, hogy nem a tér görbül meg a tömegek környezetében, hanem az anyag

generálódik folyamatosan térből, és spirálgömb alakú tereket, görbült tereket kelt.

Az anyagot alkotó terek együttes hatása okozza az anyag makroszkopikus és atomi szintű

jelenségeit, a korpuszkulák elektromos töltését, a magerőket és a gravitációs erőket egyaránt.

Valójában mindezek ugyanazon jelenségnek: a gravitációs hullámoknak a különös együtthatásai,

együttható megnyilvánulásai.

Nem más és más dologról van szó, hanem más és más interferencia-jelenség

dominanciájáról.

A bármilyen csavarodású spirálgömb alakú terek mindig vonzzák, azaz - ha szóhasználatunkban is következetesen

kívánjuk meghatározni a jelenséget, akkor azt kell mondanunk, hogy - egymás felé taszítják egymást.

Ennek megvilágítására szolgál az alábbi 48. ábra.

Tömegvonzás:

Az időhullámok hatásának egyik megnyilvánulási formája; az a jelenség, hogy a részecskék gravitációs

(idő-) hullámai a tömegtelen hullámforrásokat, a jelenpontokat egymás felé taszítják. Maga az

elmozdulás és a deformáció az időterekben való komplex hollét eredője.

Proton:

Elemi részecske; mintegy 740088 jelenforrásból keletkező ikozaéder forma. 20 időtükör-lapát határolja

(+1 „lyuk”), hét domináns interferencia kering körülötte, a múltlapátokkal azonos irányban. (RR =11).

Elektron:

Elemi részecske. Hozzávetőleg 403, hármas jelenpont-konfigurációból induló ikozaéder alakú időtérszerkezet;

felületén tizenkilenc konvex-konkáv, folyamatosan keletkező és folyamatosan elmúló –a

krokodil bőréhez hasonló felszínű – időlapát határolja (RR = 9). Hét domináns csavarodó

időinterferencia-nyúlvány forog körülötte, a múltlapátokkal ellentétes irányban. A neutronokban születik.

Neutron:

Nem önálló elemi részecske; egy proton, és egy, a protonba befogott elektron együttese. Az Univerzum

csak neutronokat szül.

Heisenberg-féle határozatlansági reláció:

Szubatomi mérések szükségszerű pontatlanságának a meghatározására szolgáló összefüggés; a

határozatlanság valójában abból adódik, hogy minden részecske „n” helyen határozódik meg egyidejűleg

(mert „n” térforrás terében van).

forrás : [link]

Hozzáteszem gravitációs hullámokat a tudomány sem volt képes detektálni a magyar időfizikus pedig gombatenyészeteket és kőzeteket is képes mérni vele a földön !

Erre mit lépsz ?

2013. máj. 22. 20:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:

látom ma is bolond kommenteket kell olvasni -.-

Nem tuttuk mi az a gravitáció. Nem...eddig !

2013. máj. 22. 21:50
 12/65 anonim ***** válasza:
69%
Én csak azt nem értem, hogy ha egy olyan ember, akinek minden megnyilvánulásán látszik, hogy komoly kihívást jelent magyar szavak helyes leírása, szavak gondolattá fűzése, hogyan képes megérteni ilyen korszakalkotó felfedezéseket. Fel nem foghatom.
2013. máj. 22. 21:55
 13/65 anonim ***** válasza:
24%

12., erre én meg tudok felelni neked.

Régi bölcsesség, hogy az értelem fordítottan aránylik az önteltésggel.

2013. máj. 22. 21:57
 14/65 Shai-Hulud ***** válasza:
74%

"és itt jön egy ember, ráadásúl spirituális vallási vezető és mindenre rájön."

Hát igen, ez így szokott történni. Azok a hülye tudósok semmire nem tudnak rájönni, olyan hülyeségekkel jönnek, mint relativitás, meg kozmofizika, és bránelmélet, pedig csak Kisfaludy György időfizikust kellett volna megkérdezni, és máris tudnának mindent.

Már csak azt mondd meg nekem légy olyan kedves, hogy mi a franc az az időfizikus? Merthogy ilyen képzés nincs az ELTÉ-n, és egyéb magyar egyetemen se.

De akárhogy is van, gyanítom, hogy Kisfaludy úr igen nagy segítségére lehetne a Keshe alapítványnak, ahol már felfedezték, hogy hogyan lehet kólásüvegben plazmareaktort működtetni:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O0Lg4..

Vagy akár Egely Györggyel is összefoghatna, együtt már biztosan működőképessé tehetnék a vízautót, vagy az antigravitációt, esetleg megcsinálhatnák a mágneses monopólust:

[link]

Pedro

2013. máj. 22. 22:00
 15/65 A kérdező kommentje:

látod perdo ez egy igen jó kérdés ! ma az első értelmes hozzászólás.

"Azok a hülye tudósok semmire nem tudnak rájönni, olyan hülyeségekkel jönnek, mint relativitás, meg kozmofizika, és bránelmélet, pedig csak Kisfaludy György időfizikust kellett volna megkérdezni, és máris tudnának mindent. "

Én nem hibásztatom a tudósokat, eszt egyszer Kisfíludy is elmonta. Ők másképp gondolkodnak, de nem láttyák az egészet, így rosszúl gondolkodnak és ezér nem fedeznek fel dolgokat

dr Egely György fizikus is egyszer elomta, hogy pl van egy tenyér az a vákuumenergia, az újjak azok a jelenségek amiket nem értünk pl antigravitáció, vízautó stb és a tudósok nem láttyák a tenyeret, mer materiális ateisták, de pl nagy gondolkodók, akik spirituálisan is éerettek, azok Istenben gondolkodnak és ők megértik a lényeget.

Pl Egely meg Kisfaludy látják a tenyeret, így értik az újjakat is. pl ha te elveted a lelket pedro de a lélek kell ahoz hogy megércsd a fizikát, akkor viszont nem fogod érteni a fizikát.

Én amerikai vagyok, és azér írok magyarúl nem pontosan mer most a szüleimnél vagyok itt és tanulom a magyart.

Kisfíludy azér időfizikus mer azzal foglalkozik. Az atomfizikus az atommal, kisfaludy az időval és ezér időfizikus érted? :-)

2013. máj. 22. 22:13
 16/65 anonim ***** válasza:
23%
Tuttyuk. És aki keresi az elgurult gyógyszerét, az kutató. Ezt is mondtad már.
2013. máj. 22. 22:17
 17/65 Shai-Hulud ***** válasza:
63%

Látod, kérdező, nem csak a helyesírással állsz hadilábon, de az iróniával is.

Ráadásul hogy is mondjam csak, füllentesz mint a vízfolyás.

Nem most tanulod te a magyar nyelvet, annál azért sokkal jobban fogalmazva tetted fel igencsak bőbeszédű kérdésedet. Nagyonis jól beszéled a nyelvet, csak most, ennél a hozzászólásodnál "felejtettél el" magyarul. Vajon miért?

Többször, sőt meglehetősen sokszor feltettél már kérdést ezen az oldalon, a stílusodról elég jól rád lehet ismerni.

Na meg arról az "apró" tévedésedről, hogy Egelyt következetesen fizikusnak nevezed, pedig NEM FIZIKUS, ő maga is azt állítja, hogy nem az:

[link]

Legalább NEKI hidd már el!

A többi információ, amelyet közöltél szintén pontosan ennyire hiteles és megbízható, mint ez volt.

Kisfaludyról egyébként tájékozódhatnál, mielőtt bármilyen tudományos dologgal összefüggésbe hozod:

[link]

Saját önéletrajzát elolvasod abból kiderül, hogy csak ő nevezte ki saját magát "időfizikusnak". Időfizikusnak bárki nevezheti magát, mivel a fizikának ilyen ága NINCS.

Önjelölt tudósokból pedig rengeteg van. Eddig még egyik sem váltotta meg a világot. Ahhoz ugyanis előbb a "hagyományos" tudományt kellene ismerni.

Pedro

2013. máj. 22. 22:50
 18/65 A kérdező kommentje:

"Nem most tanulod te a magyar nyelvet, annál azért sokkal jobban fogalmazva tetted fel igencsak bőbeszédű kérdésedet. "

Mert kúrva gógyis vagyok ! Hamar ráál a buksim a nyelftanra is.

"NEM FIZIKUS"

Most fizikus vagy mérnük nem mindegy ? Marx Gyuri is csak fiz tanár volt és mégis a kutatási területe miatt nevezik fizikusnak -.-

" ő nevezte ki saját magát "időfizikusnak". "

Lertam a kérdésbe, hogy csupán érettségije van ! Nem fogtad fel ? Persze hogy Ő nevezte ki magát, mertazt kutatja -.-

2013. máj. 22. 23:50
 19/65 anonim ***** válasza:
32%

Oké, hogy trollkodás az egész kérdés, de volt egy sziporka, amire reagálnom kell:

"dr Egely György fizikus is egyszer elomta, hogy pl van egy tenyér az a vákuumenergia, az újjak azok a jelenségek amiket nem értünk pl antigravitáció, vízautó stb és a tudósok nem láttyák a tenyeret, mer materiális ateisták, de pl nagy gondolkodók, akik spirituálisan is éerettek, azok Istenben gondolkodnak és ők megértik a lényeget. "

Ez az istenhittel és a valódi bölcsességgel, a dolgok helyes átlátására való hajlammal tényleg így van. Az a bökkenő, hogy a tényleges tudósok annyi lehengerlő csodát tapasztalnak a mindennapjaikban, hogy már-már kénytelenek hinni Istenben, de legalábbis ésszerűen nyitva hagyni a kérdést, eltenni olyan esetekre, amikor tényleg előrevihet. Sok egyéb dologgal is tehetnek így, mert tudva tudják, hogy nagyon sok jelentősebb eredmény épp a legmerészebben elkalandozó, cseppet sem tudományos gondolkodás közben pattant ki egy-egy nagy tudós fejéből. Vitathatatlan előnyük volt persze, hogy ötleteiket a tudomány világos és egyértelmű módszerével is levezethették, igazolhatták, és kiterjeszthették.

2013. máj. 23. 00:07
 20/65 anonim ***** válasza:
73%

Jó nagy kamu a kérdés, de azért egy dolog fúrja az oldalam. Mi a franc az a múltlapát? :-D

(A google csak Kisfaludy-tól dobott ki találatokat.)

2013. máj. 23. 11:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!