Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik...

Vannak itt olyanok akik tudományos megközelítésből is ismerik a vonzás törvényét?

Figyelt kérdés
Egy ideig nem hittem benne,de ahogy nem csak az ezoterikus hanem a tudományos oldalát is elkezdtem nézni(az ezzel kapcsolatban végzett vizsgálatokat/méréseket,agyi rezgések hatását)szerintem sokkal érhetőbb és hihetőbb a dolog.

2013. ápr. 4. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%

A rezgések ezek elméletben a szuperhúrok rezgései lennének. Azaz mint tudjuk kvantumszinten létezik tudati ráhatás anyagra, it olvasható részletesen http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

És ez a tudati réhatás a legkisebb építőköveket a szuperhúrokat hozza rezgésbe úgy, hogy azok anyagi jellegű frekvenciájúakká válnak, tehát anyag keletkezik energiából.

2013. ápr. 6. 18:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Rezgések, azok.

Nyilván a gondolataimmal össze tudok rezegtetni egy autót. :)

2013. ápr. 6. 18:41
 13/15 anonim ***** válasza:

"A rezgések ezek elméletben a szuperhúrok rezgései lennének."

Felőlem rezeghet a kocsonya is, ez akkor is csak spekuláció, és akkor még finoman fogalmaztam. Ha valóban tudnád, mi az a húrelmélet, akkor azt is tudnád, hogy jelen pillanatban egy tisztán elméleti fizikai modell. Még nem végeztek olyan kísérletet, ami megerősíteni vagy cáfolni tudná.

2013. ápr. 6. 19:31
 14/15 anonim ***** válasza:
34%
És ha tisztában lennél a kutatásokkal, tudhatnád, hogy már a puszta jelenléted, az hogy figyelsz, már az hatással van a világra.
2013. máj. 9. 11:55
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

1. A tetteink hatással vannak a világra, ezt kvantummechanika nélkül is tudjuk.

2. A kvantummechanikai jelenségek, amiket a Titok és társai szeretnek mutogatni, sehol sem igazolják, hogy megfigyelő olyan hatással van egy kvantumeseményre, hogy az történik, amit ő akar.

2013. máj. 9. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!