Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az időnként előtörő félelem...

Az időnként előtörő félelem miatt nem tudom bevonzani amit szeretnék?

Figyelt kérdés
Minden másban működik,de egy dologban akaratlanul időnként előtör belőlem vagy bevillan az hogy másképp alakul,tudom hogy nem helyes,de nem tudok mit tenni ellene,és úgy érzem hogy ezért nem működik ebben az esetben a vonzás.Ezt hogy lehetne leküzdeni?

2013. ápr. 3. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez természetes, mindenkivel így van. Ahogy a filmben is láttad (feltételezem, hogy láttad a titkot, mert ami kijött magyarországra a vonzásról, annak a titok sorozat a főforrása), a negatív gondolatoknak és érzéseknek sokkal kisebb az erejük, mint a pozitívaknak. De ami lényegesebb. Nem az a lényeg, hogy hányszor ugranak be neked a pozitív vagy negatív gondolatok. Nem az a lényeg, hogy minél többször gondolj arra, amit szeretnél. Hanem hogy jól érezd magad. Teremtsd úgy a környezetedet, hogy jól érezd magad. Tegyél be egy olyan zenét, énekelj, vagy zenélj, csinálj amit szeretsz, nézz meg egy jó filmet, ami erőt ad, ami tanulságos, mozogj, sportolj, olvass jó könyveket, és talán ami még a legfontosabb, minél többet legyél barátok közt, ismerősök közt, akivel jól érzed magad, nevessetek, és bulizzatok (persze mértékkel). Ha ez meg van, akkor már rengeteg pozitív energiád lesz, ami valóra váltja az álmaidat. És persze, lesz olyan, hogy beugrik, hogy mivan, ha mégsem..., de az az energia nem lesz elég, hogy lerombolja azt az energiát, amit csináltál magadnak azzal, hogy jól érzed magad :D
2013. ápr. 3. 22:52
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi a választ,remélem tényleg elérem amit szeretnék

igazából az a gond hogy nálam a félelmek ha egyszer megjelennek akkor az agyam bekapcsol és nem tudom leállítani hogy legalább 20percet ne problémázzak,de valahogy majd csak leküzdöm

2013. ápr. 3. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Az agyat előbb-utóbb meg lehet tanulni befolyásolni.Minél többet gondolsz pozitívra,annál könnyebb lesz.Teljesen nem tűnnek el a félelmeid,de olvass utána az agy biokémiájának.Sajnos linkelni nem birok és már nem is emlékszem,hogy hol olvastam.

Igaz,ez nem vonzás törvénye,csak úgy mellékesen írtam.Szóval ha gyakran gondolsz mondjuk egy negatív eseményre,akkor egyre könnyebben az ugrik be,de ez fordítva is igaz.

2013. ápr. 4. 14:53
 4/6 A kérdező kommentje:

megpróbálok nem gondolni rá,de ha valamiért még is beugrik akkor gondban vagyok

viszont köszi a válaszokat,meglepő amikor ilyen kérdésre értelmes és hasznos válaszokat kapok

2013. ápr. 4. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg elfogadni, hogy bárhogy alakulhat az a bizonyos dolog. Minden eshetőséget el kell fogadni, és értékelni kell. Így kizárhatod a félelmet, és később újra irányítani tudod majd az eseményeket:)

Nálam is van ami csak később valósul meg. Akarok valamit, rágörcsölök, és persze hogy nem úgy lesz. Amikor már belenyugszok (nem lemondok róla, csak belenyugszok) akkor valósul meg a dolog.

Persze nehéz ezt irányítani, mert hát félünk, ez természetes, de ilyenkor érdemes jó dolgokkal elnyomni a félelmet:) Sok szerencsét!

2013. ápr. 5. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Buddha szerint, ha rossz gondolatod támad, akkor azt az ellentétével kell megsemmisíteni. Pl. ha fogyókúrázol és megkívánsz egy nagy adag sütit, akkor bele kell gondolnod, hogy valójábban mennyire finom is ez a saláta. Így legközelebb, ha ismét egy kis édességre vágysz, egyből be fog ugrani a saláta és az, hogy mennyire finom.
2013. ápr. 7. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!