Ez telepátia és vonzás? (előrelátás tudattalanul)
Figyelt kérdés
Egy fórumban olvastam h beszélgettek a sims3-ről amikor még meg se jelent és ott szóról szóra leírtak egy csomó dolgot, ami végül bele került a játékba, de mindenféle kis apróságra kell gondolni. Olvastam és arra gondoltam h hujj biztosan valaki elküldte a tippeket az ea-nak aki megfogadta, de hát ez se biztos, szóval lehet h a fórumozok, meg még sokan mások előidézték szellemileg h milyen legyen a játék.
Mert minden hatással van mindenre az univerzumban.
2013. márc. 30. 20:48
1/5 Shai-Hulud válasza:
Igen, ez CSAKIS így történhetett! :-DD
2/5 anonim válasza:
"Mert minden hatással van mindenre az univerzumban."
Rád sincs túlzott hatással a logikus gondolkodás.
4/5 anonim válasza:
Vagy olvastak előre, mert megjelent újságba. Én is tudok neked infót az új wow patchről mert megírták.
5/5 anonim válasza:
Vagy (és itt most kapaszkodjunk meg, mert meredek elképzelés lesz), ők is gondoltak arra, amire a fórumosok. Ez persze lehetetlen, mert senki sem lehet olyan zseni, mint ők, de főleg az EA-nél nincsenek ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!