Ez miért lehetett? Lehet hogy azért mert nem éreztem rá késznek magamat? (vonzás törvénye)
Igazából már régóta beakarok vonzani magamnak valamit(több dologban már működött),most hónapok alatt itt volt a lehetőség,de elkezdtem azon gondolkodni hogy lehet hogy még nem állok rá készen,"fejlődnöm kell",és hirtelen megváltoztak a dolgok,így nem vállt lehetségessé az amit beakartam vonzani.
Lehet hogy csak azért mert úgy éreztem hogy hiába vágyom rá nagyon,de ha most történik meg nem lennék rá készen?Ha így van akkor gyakorlatilag csak magamban kéne rendezni a dolgokat,úgy érezni hogy felkészült vagyok és akkor elérném amit szeretnék?
Nem leszólom kérdező hanem keményen bírálom a sódert is és azokat akik elhintették ezt a marhaságot.
De tegyük fel én is elszeretném érni-- akkor kérlek válaszolj nekem-- mit neveznek vonzástörvényének és ha már elnevezték mi az ami bevonz?
Hisz ha gyakoroltad akkor csak el kell tudnod magyarázni azt a valamit?
Na és az amit írtál ""nem vagyok elég jó ahhoz hogy megkaphassam,esetleg nem érdemlem meg """
Ezt pedig mire alapozod?-- nem vagy elég jó? Nem érdemled meg?
Kihez, mihez nem vagy jó? vagy ki határozza meg azt, hogy nem érdemled meg?
Ha azt tartod magadról nem vagy elég jó, akkor vagy beláttad hogy nem voltál szorgalmas vagy egyszerűen kevés az önbizalmad.
Ki szerint nem érdemled meg a szüleid szerint a tanáraid szerint a nácsinéni" szerint az úristen szerint, vagy épp egy szekta szerint?
nem vagyok szektás,a csalásomat és a tanáraimat pedig kizárom abból hogy miket szeretnék elérni(úgy is csak leszólnának érte)
a történet hosszú lenne,de lehet hogy csak az önbizalmammal van gond,egyszerűen csak megijedtem hogy mi van ha igazából tényleg nem érdemlem meg a boldogságot(tudom hogy nem így van,de anyámtól nagyon sokszor megkaptam és egy minimális szinten megmaradt bennem a dolog)
mami
Attól még, hogy te nem vagy képes elvonatkoztatni az egós elmédtől, illetve minden gondolattól, amit tudsz, vagy inkább tudni vélsz a világról, melyek bezárnak egy teljesen szűk világszemléleti rendszerbe, még nem kéne másokat is arra biztatni, hogy olyan robot legyen belőle, mint amilyen te is vagy.
Az rendben van kérdező hogy elszeretnél érni több mindent, és szükségtelen az is hogy bárkinek bizonyítanod kelljen. de ehhez szükségtelen mindenféle vonzás bevonzás marhaságot elhinned.-- ez amolyan süket tv. ezo-s duma.
Egyet sose felejts el, hogy TE egyedi vagy ebben a világban nincs hozzád hasonló ember a Földön! S rengeteg olyan képességet tartogat az elméd amiről még nem is tudsz. Ne bevonzani akarj bármit is mert az nem igaz, hanem megvalósítani akard az álmaidat. Ha teszel érte és kitartó vagy akkor azt TE magad valósítottad meg nem pedig valami marhaság okozta. Te szerezted meg, érezd önmagad egyediségét érezd önmagadban azt a rejtett erőt amelyet az élettel kaptál.
Ne hogy az hidd hogy az olyan emberek akik látszólag sikeresek azok biztosan és valóban be4vonzottak bármit is? Egy frászt tele vannak félelemmel, bizonytalansággal drukkal félelemmel mert attól félnek hogy egyszer a mélybe zuhanhatnak és senkivé válnak és semmivé-- nem véletlen hogy a legtöbb hiresség alkoholista kábítószeres vagy épp elzüllött, erkölcstelen agresszív állattá válik.
Az a megjátszó stílus ahogy megjelennek a színen nem több mint betanult pózolás...
Ne akarj te bevonzani" semmit és senkit maradj Te önmagad, csak épp formáld építsed önmagadat, tudással képzésekkel. Tűzz ki magad elé elérhető célokat és azt akard megvalósítani-- attól válsz értékesebbé és magabiztossá, hogy megállsz a saját lábadon a saját tehetségednek, tudásodnak köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!