Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez miért lehetett? Lehet hogy...

Ez miért lehetett? Lehet hogy azért mert nem éreztem rá késznek magamat? (vonzás törvénye)

Figyelt kérdés

Igazából már régóta beakarok vonzani magamnak valamit(több dologban már működött),most hónapok alatt itt volt a lehetőség,de elkezdtem azon gondolkodni hogy lehet hogy még nem állok rá készen,"fejlődnöm kell",és hirtelen megváltoztak a dolgok,így nem vállt lehetségessé az amit beakartam vonzani.

Lehet hogy csak azért mert úgy éreztem hogy hiába vágyom rá nagyon,de ha most történik meg nem lennék rá készen?Ha így van akkor gyakorlatilag csak magamban kéne rendezni a dolgokat,úgy érezni hogy felkészült vagyok és akkor elérném amit szeretnék?

2013. márc. 30. 13:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

nem vagyok szektás,nincs szó tudatmódosításról,az alfa pedig nem program hanem állapot,ha ismered azt a roppant ezoterikus dolgot hogy alvás akkor tudod hogy mihez van köze az alfa állapotnak

de amennyiben ennyire tudatlan vagy és arra nem vagy képes hogy a magyarázás előtt utánanézzél a dolgoknak nagyon sajnállak

2013. ápr. 4. 22:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Kvantumfizikához valóban köthető a vonzás és a taszítás is, mint elektorfizika törvényének egy-egy tulajdonsága. az emberi képességben is benne van hisz vagy vonzani vagyok képes valakit vagy éppp eltaszítani magamtól de még agyoncsapni is ha épp elengedném az indulataimat-- mint megt9rtént velem életem során nem is egyszer hogy az indulatom olyan erőssé vált benne, hogy jól megcsapta az illetőt-, hogy egyiknek a szíve adta fel a másiknak a belei repedtek szét. Egy mi a frásznak állt előttem testközelben ha pedig előttem volt hogy merészelt megszégyeníteni?

Nem érted ugye miről is írtam? - hát ez a valódi fizikai törvény amit az ember is hordoz önmagában és bizony kisugározza a környezete felé de ha olyan erős mint én voltam fiatalként bizony pusztítani voltam képes vele valahol a világban, mint meg is tettem ha olyat láttam" vagy itthon megbetegítettem, hogy a kórházban kötött ki a szemétje!

Akit viszont szeretek, akit becsülök és elfogadok és szép szóval testközelben beszélgettünk azokat gyógyítottam ha akartam, ha nem akartam, egyszerűen a kisugárzásom- a testben levő két energiának a kisugárzása amely lehet taszító és pusztító de lehet boldogságot, nyugalmat adó és gyógyító kisugárzás.

Bevonzani másokat nem lehetséges csak akkor ha aljas eszközöket alkalmaz valaki, amikor felismeri a maga erősségét energetikailag és erre való képességét és szuggesztióval hat más emberekre akik gyengébbek labilisabbak az átlagnál. Mert nem vagyunk egyformák.

Erre alapoznak a különböző vallások a szekták, hogy minden papjuk prédikátoruk egy jól bemagolt sódert ad elő miközben az emberek tudatára hatni igyekszik. Ez egy mindenkor jól bevált közönséges csalás,cirkuszi produkció volt és az ma is.

Beszeretnék vonzani valakit, egy csinos leányt vagy egy klassz srácot? -- ha erősebb valaki és jó dumás akkor ritkán de sikerülhet készakarva, csak az nem tisztességes és az illető előbb-utóbb magához-tér" Hogy nem azt teszi ami ő valójában- és le is lép azonnal.

tehát ilyen értelemben se igaz a vonzástörvénye-- mert az emberi lélek csak annak enged aki számára, kisugárzásának minőségével kellemes, megfelelő. Szóval sugározhatsz te egy szép lányra, csak elpocsékolt idő és energia, mert ha a kisugárzásod számára kellemetlen akkor inkább eltaszítani fog a saját ridegségével.

Itt felsoroltam egy pár vonzástörvényére hivatkozó bigottságot valamint cirkuszi mutatványt, ugyan akkor a valóéletben és meglévő és használható vonzás-taszítás fizikai törvényszerűségen alapuló gyakorlatot.

2013. ápr. 4. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!