Mit gondolsz a vonzás törvényéről? (Titok)
Egy szóval: sz@r
Bővebben: Jó jövedelemkiegészítés az előadóknak.
szerintem létezik. a tudatalatti könnyen tudja irányítani a dolgokat. annyira nem értek hozzá, nálam viszont mindig működött valami ilyesmi.
amikor "álmodozok" hogy mi lenne a jó, és valami megfog, és a fejembe marad akkor az mindig beválik. Persze nem mindig úgy ahogy elképzelem, de mindig megvalósul.
Pár példa: 16 évesen akartam olyan munkát ahol nélkülözhetetlen vagyok, több kocsit, és hogy különböző városokban, egyszerre több helyen lakjak és mindig utazzak.
na összejött: most 19 vagyok, olyan felborult családi életem, és kapcsolataim vannak, hogy ide-oda megyek városokba, pár napot itt, párat ott. munkám olyan, hogy 50km-nél messzebbre nem mehetek, mert fél órás távolságban kell lennem mindentől, folyamatos telefoncsörgés, rohanás.
Na nem pont így képzeltem el akkor, de megvalósult, ezt akartam.:)
Emellett néztem a tv-be az anorexiásokat. Sosem voltam kövér, de tetszettek a vékony lábaik, nem értettem hogy nem tudnak enni, és olyan akartam lenni mint ők, mert úgy éreztem hogy abból a világ legtökéletesebb alakját lehetne kihozni.
1 hónap múlva olyan evészavaraim lettek, hogy betegesen vékony lettem. kb olyan mint a tv-ben látott lányok. mindenki azt hitte, beteg vagyok, semmi energiám nem volt, és már nem is tetszett a vékonyság.
Most megtetszettek a teltebb, egészséges kinézetű lányok. Na azóta hízok, de rengeteget:)
És még rengeteg ilyen dolog van. ezért hiszek abban, hogy én irányítom az életemet. Mert tényleg én, csak célok kellenek, nem félelmek, és akkor minden megvalósul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!