Mi a véleményetek a vonzás törvényéről (A Titok)?
Figyelt kérdés
Ha valamire nagyon sokat gondolunk, tényleg bekövetkezik?
Ha arra gondolok, hogy pénz áll a házhoz, és tényleg csak erre gondolok, ez így lesz?
2012. júl. 31. 00:30
1/11 anonim válasza:
engem vonzanak a nagymellű nők
38/f Bp.
2/11 anonim válasza:
Sok r*hadék állatja mindig csak magára gondol, bezzeg a rák ellenszert, világbékét, kőolajt kiváltó ingyen energiát sem vonzotta még be semelyik önző dög!
3/11 anonim válasza:
Második! Ha láttad volna a filmet, tudnád, hogy másnak nem lehet bevonzani, csak magadnak :) Legalábbis ott ezt mondták.
5/11 anonim válasza:
Amúgy ez nem így megy. Nem tudod az emberek agyát átírni hogy neked adjanak pénzt. Ez csak szerencse. És a szerencse 0,1-30%-os valószínűség hogy bekövetkezik.
Meg nincs miért gondolni rá, Isten tudja alapból mit kell neked adnod. Mivel a fejedbe lát. Nincs miért ilyeneket csinálni. Meg ez bűn :D
7/11 anonim válasza:
A harmadikjnak: Tehát a távgyógyítás ezek szerint lehetetlen? Na ne izélj!
8/11 anonim válasza:
Nem működik, csak egy csaló írt róla egy könyvet, a sok idióta megvette és ebből meggazdagodott. Akik megvették meg biztos a kezdeti kudarcok után elkezdték bemesélni maguknak, hogy tényleg működik.
9/11 anonim válasza:
Ezek szerint nem tudok bevonzani az agyamba képleteket, tervrajzokat, ötleteket amit aztán megoszthatnák másokkal de képes lehetek számítógépet, autót, nőt bevonzani az életembe különösebb probléma nélkül.
10/11 anonim válasza:
Én akkor rohadt szerencsés vagyok, juhhhéééj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!