Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit gondolsz a vonzás törvényé...

Mit gondolsz a vonzás törvényéről, a legtö tapasztalás csak "véletlen" lenne?

Figyelt kérdés
Olvastam egy csomó véleményt, hogy az egész csak népbutítás,agyszülemény....És már énis kezdek elbizonytalanodni. De másrészől már annyiszor bebizonyosodott,hogy "valami mégis van"..hogy nem tudok napirendre térni fölötte! Pl. miért van az, hogy az esetek 90%-ban belebotlok abba az emberbe valamilyen formában, aki előtte átfutott az agyamon. Miért van az, hogy ha valamtől nagyon félek, akkor az csakazértis beövetkezik? Pl. Az emberek sorra mesélik nekem: "Énis úgy paráztam, hogy csak ne azt a tételt húzzam...Erre mit ad Isten? hát persze hogy azt húztam..." és ilyesmi. De mondhatnék még 1000 példát....Ti mit gondoltok erről?
2012. ápr. 9. 00:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Ami a titokban van elegge felre van magyarazva. De termeszetesen letezik valamilyen formaban. Ez mar olyan dolog ami szemelyre van szabva, mint hogy van aki erzekel olyan dolgokat amik hivatalosan nem leteznek a koztudatban.

Viszont mint lehetoseg jelen van ezen a fold nevu jatszoteren. Vannak durvabb dolgok is a hatterben.

Ami neked be lett tervezve ebbe az eletedbe azzal fogsz talalkozni.

Mindenkinek mas.

Ha erdekel, van ra keztetesed asd bele magad a temaba.

Sokkal erdekesebb a vilag mint amit keszen kapunk.

2012. ápr. 9. 00:42
 2/8 Shai-Hulud ***** válasza:

Olvasd el, itt egész jól körüljárták a dolgot:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__2842..

2012. ápr. 9. 00:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez nem vonzás törvénye csak puszta valószínűségszámítás amit leírtál. A másik pedig ha valami nem hagy nyugodni akkor te magad sodrod bele magad.
2012. ápr. 9. 01:06
 4/8 anonim válasza:
50%
Van azér benne valami, bár én tüzetesebben nem ismerem ezt a marhaságot, de mennyit hallottam róla: lényegében arról van szó, hogy, ha ki akarok vágni egy fát, ne úgy álljak hozzá, hogy 'áh ÚCCCSEE SIKERÜL', hanem vonzzam be, hogy "DE IGEN SIKERÜL", tehát álljak pozitívan a dologhoz és segítsek magamon, Isten is megsegít elven dolgozzak érte és lám kivágtam a fát.. Kb ennyi, csak jól túllihegve, hogy pénzt is lehessen beszedni az idióta emberekből :D
2012. ápr. 9. 07:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért van az, mivel az emberi agy arra van beállítva, hogy a szokatlan, a hétköznapi mintából kitűnő dolgokat észrevegye: például barna folt a zöld növényzetben könnyen életveszélyes medve lehet :)

És ez a "tulajdonság" a mai napig is megvan, nem tűnt el, csak a körülmények változtak. Azért van amit egy csomószor bebizonyosodott: mert arra figyelsz fel. Ha én most erősen gondolok Pistikére, és nem találkozom vele, nem marad meg, hogy "húúú, de fura volt", hanem egyszerűen nem emlékszem már rá holnap. Viszont, ha erősen gondolok rá, és mégis találkozunk, akkor az agyam kapásból kikapja az esetet, mint furcsát - és én négy hónap múlva is emlékezni fogok rá, hogy hoppá.

Pedig közben számtalan eset van, amikor gondolsz dolgokra, és egyszerűen nem történik semmi. Például egy időben nagyon kedvelt kérdés volt az, (itt gyak.hu-n) hogy mitől alszik el a közvilágítás pont akkor, amikor odalépsz. Egy rakat ember már-már emberfeletti képességet gyanított magában, pedig ez is csak olyan, mint a vonzás törvénye - egyszerűen azt veszed észre, ami fura. A lámpák villognak folyamatosan, de kit érdekel? Viszont, ha pontosan akkor villan, amikor alálépsz, akkor arra emlékszel, mert furcsa, a rendes mintától elütő dolog történt.

A tételes eset is ugyanez: ha fél adott tételtől, de mást húz, akkor nem marad meg. De ha pont azt húzza, akkor bizony emlékszik rá... :) Vagy a másik eset: jóformán egyiket sem tudja, mégis elmeséléskor pont attól félt, mert így sokkalta drámaibb :)

Ha meg akarsz bizonyosodni róla, ajánlok egy kísérletet: minden egyes alkalommal, ha erősen gondolsz valamire, írd le. Aztán utána ellenőrizd, hogy megtörtént-e, vagy sem. Meg fogsz lepődni, mennyiszer nem jön be, holott te tisztán emlékszel, hogy milyen nagy arányban váltak be a dolgok :)

Jó kis életmentő kőköri reflex :D

2012. ápr. 9. 07:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Mit gondosz mért van a Bibliában írva 360-szor,vagy 365-ször,hogy ne féljetek? Mert a félelem is hit,és a hitnek teremtő ereje van.Azt jelenti ez amitől félsz az ált bekövetkezik. Ha nincs benned félelem örülj annak s ne generálj magadban.Minden érzést,a legtöbbet el lehet nyomni amig csírájában van.
2012. ápr. 9. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:

ez olyan mint a hit... honnan tudjuk, hogy bizonyos dolgok megtortentek-e? A vallasosak nem ketelkednek ebben, egyszeruen hisznek...

En is ezt teszem, sok minden bevalt, ami nem, azt meg el kell fogadni, es rajonni, hogy oka volt...

2012. máj. 2. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdéseddel kapcs. érdemes lenne olvasnod JAMES REDFIELD A mennyei prófécia c. könyvét.

Egyebek közt arról ír,hogy a találkozások nem véletlenek.

Áldás című irásom összefoglalójának néhány példányát néha magammal hordom,hogy akit érdekel a téma (életem mísztikus eseményei) annak adhassak belőle. Egy emberrel kb egy órán belül háromszor futottunk össze.Kicsit nevettünk ezen,s én továbbmentem. Ő buszmegáll.ban volt.30-40 léápés után megálltam,a nem véletlentalálkozásokra gondolva.Visszamentem hozzá,s röviden mondta a z okát. Kellett neki az összefoglaló

2012. máj. 6. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!