Most működik a vonzás törvénye vagy nem?
Figyelt kérdés
mert a buszon volt egy srác akivel megszeretnék ismerkedni és remélem hogy hétfőn is rajta lesz és ezért szeretném használni ezt a törvény ,működik? mik a tapasztalatotok?2012. márc. 17. 19:41
1/14 anonim válasza:
Működik.
Kitartással.
Világos, tiszta képet elképzelve.
2/14 anonim válasza:
Hozzáteszem, a VT nem úgy működik, hogy mindent elvégez helyetted. Ha ott van előtted a lehetőség, akkor vágj bele! Ezzel azt akartam mondani, hogy ha már akkor megtetszett a fiú, akkor beszélned kellett volna vele.
3/14 A kérdező kommentje:
de mit mondjaK?milyen már ha egy lány kezdeményez?
2012. márc. 18. 12:50
4/14 anonim válasza:
Ugyan kit érdekel, hogy ki kezdeményez? A lényeg, hogy ha kell neked valami vagy valaki, akkor mindent meg kell tenned, hogy elérd.
Egyébként meg mit akarsz? Azt akarod, hogy mindennap együtt utazzatok a buszon, és majd várod, hátha egyszer odamegy hozzád?
5/14 A kérdező kommentje:
jah valahogy ezt
2012. márc. 18. 13:25
6/14 anonim válasza:
Te dolgod, csak szólok, hogy ezzel a módszerrel nem sokra mégy az életben. Csak azt kapod meg, amit kiharcolsz magadnak. A sült galamb nem fog a szádba repülni.
7/14 A kérdező kommentje:
tudom de nem vagyok valami bátor tíípus mindig ott motoszkál a fejembe hogy "mi van ha..."
2012. márc. 18. 14:45
8/14 anonim válasza:
Mi van, ha nem próbálod meg: nem fogtok járni.
Mi van, ha megpróbálod és visszautasít: semmi, azt jelenti, hogy amúgy sem lett volna esélyed nála.
Mi van, ha megpróbálod és igent mond: ...
Nem azt mondom, hogy menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy jártok-e. De ha már ott van, legalább próbálj meg vele összebarátkozni.
9/14 anonim válasza:
a vonzás törvénye szerintem olyasmi alapon működik, hogy a tudatalattidat beprogramozod a gondolataiddal, semmi több
10/14 anonim válasza:
A VT csak a problémák bizonyos körére működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!