Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Most működik a vonzás törvénye...

Most működik a vonzás törvénye vagy nem?

Figyelt kérdés
mert a buszon volt egy srác akivel megszeretnék ismerkedni és remélem hogy hétfőn is rajta lesz és ezért szeretném használni ezt a törvény ,működik? mik a tapasztalatotok?
2012. márc. 17. 19:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2012. márc. 19. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

A vonzás törvénye úgy működik, ahogyan le van írva! Azonban az is le van írva, hogy ha negatív vagy, akkor azzal teljesen lerombolod az eddigi lelkesedésedet, és ekkor nehezebben jönnek az eredmények. Ha gondolataid szétszórtak, akkor nehezebb egy irányba "fókuszálni" őket.

Azt javaslom, hogy ne görcsösen próbálj meg pozitív lenni, hanem csak legyél simán nyitott és laza. Ekkor a pozitív gondolataidat (vágyaid tárgyát, személyét stb.) képzeld el úgy, mintha a gondolati energiáid kicsit besűrűsödnének előtted, és a gondolati energiából egy sűrűbb hologram lenne, vili? Ez hatékony módja a gondolatok megvalósulás felé terelésének, bár néha fárasztó fenntartani. De pl. buszmegállóban állva, egy unalmas órán ülve, munka közben üresjáratban pl. tökéletes. És a nap többi részében, ha nem ezt csinálod, akkor se legyenek negatív gondolataid!

Nekem pont ilyen esetem volt, egy kislánnyal, sokat használtam a fenti módszert, és egészen "véletlenül" sokszor találkoztunk. :D

Hajrá!

2012. márc. 23. 11:15
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi akkor megpróbálom
2012. márc. 23. 20:08
 14/14 anonim válasza:

hiába gondolsz mindig jó és pozitív dolgokra,ha nem teszel értük semmit nem valósulnak meg.! A pozitív gondolkodás is lényeges nagyon persze,DE tenni kell értük,főleg TENNI!

azt hiszem a Louise L. Hay-től8ha jól írtam?) olvastam valahonnan azt,hogy hiába vagyok éhes,és gondolok arra hogy enni kellene egy szendvicset,hogyha nem kelek fel az ágyból,akkor az nem fog a számba repülni..!és éhes maradok. :)

2012. márc. 29. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!