Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ezek szerint nem is használ a...

Ezek szerint nem is használ a vonzás törvénye?

Figyelt kérdés

Éjjel nappal tanultam a vizsgámra, mellette még csinálgattam a vonzás törvényét is úgy hogy leírtam egy papírra hogy melyik tételt szeretném húzni és hogy ötöst szeretnék kapni.

Erre kaptam egy hármast és bár tényleg a 14-es tételt húztam , de azt egy másik tételsorból nem abból amiből kellett volna, a másik tételem meg tök sz@r volt.

2012. febr. 24. 22:05
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
64%
Van, akinek működik, mert szerencsés és van, aki szerencsésebb és hamarabb megtudja, hogy a puszta véletlen miatt vannak csak páran, akiknek bejött és nekik se lesz örökké szerencséjük. Üdv a valóságban!
2012. febr. 24. 22:13
 2/47 vespana ***** válasza:
60%

Valószínű félre értelmezed a vonzás törvényét mert a világ nem így működik és soha semmi sem történik véletlenül, ha nem sikerül elsőre sikerül másodikra és nem szabad így leértékelni . A vonzás törvénye pedig a következő : http://www.youtube.com/watch?v=tyXTFPVIAec

Amire gondolsz azt készülsz bevonzani az életedbe hogy milyen érzések kísérik közben az felerősíti. Hidd el a vonzás törvénye csodálatos és ha tudatosan alkalmazod a jó helyen jó időben minden akkor lesz majd a segítségedre amikor és ameddig szükséged van rá :)

2012. febr. 24. 22:16
 3/47 A kérdező kommentje:
Vespana! Nekem most pl. eléggé nagy szükségem lenne rá, hogy segítsen, de ezek után nem tudom hogy hogyan higgyek benne. És hát ugye az kell hozzá... Szerinted?
2012. febr. 24. 22:21
 4/47 anonim ***** válasza:
Ezek szerint igen...meg amúgy is...
2012. febr. 24. 22:32
 5/47 anonim ***** válasza:
45%

Gondolkozni nem bűn.

Semmiféle vonzás törvénye nem létezik.

2012. febr. 24. 22:33
 6/47 vespana ***** válasza:
79%
Ha hiszel benne eljön, mert az élet nagy igazság az hogy amiben hiszel és amit elhiszel az lesz számodra az igaz :)
2012. febr. 24. 22:39
 7/47 anonim válasza:
33%
most, hogy kicsi időm van munka után, gondoltam megnézegetem a magyar oldalakat is. Nem sokat vesztettem, hogy nem járok ide... Magyarországon látom nem csak a vonzás tőrvénye, semmi nem működik. Itt érdekes működik...közlöm veletek itt is foglalkoznak ezzel.Itt miért működik, otthon miért nem?
2012. febr. 24. 22:46
 8/47 anonim ***** válasza:
10%
Nyilván a reptoidok zavarnak itt be a tér-idő kontinuumba. Vagy a görényember?
2012. febr. 24. 22:48
 9/47 anonim ***** válasza:
11%

"Ha hiszel benne eljön, mert az élet nagy igazság az hogy amiben hiszel és amit elhiszel az lesz számodra az igaz :)"

Ultra gaaaay!

2012. febr. 24. 22:48
 10/47 anonim ***** válasza:
35%

"Itt miért működik, otthon miért nem?"

Lehet külföldön még több az idióta.

2012. febr. 24. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!