Éjjel nappal tanultam a vizsgámra, mellette még csinálgattam a vonzás törvényét is úgy hogy leírtam egy papírra hogy melyik tételt szeretném húzni és hogy ötöst szeretnék kapni.
Erre kaptam egy hármast és bár tényleg a 14-es tételt húztam , de azt egy másik tételsorból nem abból amiből kellett volna, a másik tételem meg tök sz@r volt.
Igen részben igaz,de viszont kitisztul előtted hogy mi az amit tényleg akarsz valójában és teszek is érte hogy azt elérd,mert lehet hogy amúgy benne maradnál a taposó malomban.Sokan félre értelmezik ennek az értelmét és az egészet,az a baj hogy aki nem érti meg annak úgy sem lehet elmagyarázni és alkalmazni sem tudja.Ez annál jóval bonyolultabb amit a titok könyv ír.
Az igazsághoz a Phoenix szemináriumot kell meg hallgatni ami egy 5-6 órás hanganyag,annak a letöltését ajánlom mindenkinek,ott talán jobban meg lehet érteni.
Le lehet tölteni különböző oldalakról mp3-ban.
2012. febr. 26. 20:30
42/47 anonim válasza:
Amúgy ez én úgy gondolom hogy ez mind hit kérdése és nem csak képzelegni kell,a lényeg az hogy magadba higyjél hogy te ezt meg tudod csinálni,hit hit és hit,saját magadban!!Ez a lényeg,nem csak az hogy elmélkedjek ahogy az egyik hozzá szóló írta.Akadályok akkor is lesznek,az akadály lényege az hogy teljesebb életet éljél és ne csak a sült galambra várjál!
2012. febr. 26. 20:33
43/47 anonim válasza:
20:20 - a VT nem azt jelenti, hogy mindent megcsinál helyetted, hanem "bevonz" olyan lehetőségeket az életedbe, amelyek segítenek célod elérésében. Valójában nem szó szerinti bevonzást kell érteni, hanem tudattalanul haladsz a megfelelő helyzetekbe, és nyitott leszel arra, hogy észrevedd ezeket a lehetőségeket.
2012. febr. 26. 20:43
44/47 anonim válasza:
Na igen ám, de az sem repül magától az asztalra, előbb meg kell szerezned.
2012. febr. 27. 03:43
45/47 anonim válasza:
én vagyok a 18-as válaszoló. Kicsi dolgokban de bevált de az a tapasztalatom hogy csak az jön be amit elhiszel és hittel gondolsz rá és pozitív rezgéseket küldesz.Vagyis ha te szeretnél egy drága házat és elkezded a vonzás törvényét használni de valószínűtlennek tartod vagy távolinak, akkor sajnos nem működik. nekem nem tűnik olyan egyszerűnek vagy éppen nincs olyan hatalmas vágyam. (egyébként a vonzás törvényével adtam el telefont, szerdán gondoltam rá, csütörtökön már meg is vették. :).Amúgy ajánlom hogy menjél el egy agykontroll tanfolyamra. [link] a kettőnek sok köze van egymáshoz, alfában el tudod hinni a dolgokat ami szeretnél bevonzani így hatékonyabb.Szép napot ! Áldás rád!:)
2012. márc. 1. 18:20
46/47 anonim válasza:
3-as lett és panaszkodsz? Sikerült a vizsga, nem? S még a 14-es szám is stimmelt végülis. Ne legyél telhetetlen, és ne legyél maximalista. Fogadd el a dolgokat, és örülj a legkisebb sikernek is. Ez a valódi pozitív gondolkodás.
2012. márc. 28. 19:07
47/47 anonim válasza:
A vonzás törvénye? Nem tudom...talán működik,talán nem. Hiszem is meg nem is. Körülöttem aki így él,annak bejöttek dolgok,de én hiába gondolkodok pozitívan,nekem nem megy..szinte semmi nem sikerül!szóval már nem tudom mit higgyek..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!