Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ezek szerint nem is használ a...

Ezek szerint nem is használ a vonzás törvénye?

Figyelt kérdés

Éjjel nappal tanultam a vizsgámra, mellette még csinálgattam a vonzás törvényét is úgy hogy leírtam egy papírra hogy melyik tételt szeretném húzni és hogy ötöst szeretnék kapni.

Erre kaptam egy hármast és bár tényleg a 14-es tételt húztam , de azt egy másik tételsorból nem abból amiből kellett volna, a másik tételem meg tök sz@r volt.

2012. febr. 24. 22:05
1 2 3 4 5
 31/47 anonim válasza:
69%
Egyet azért nem szabad elfelejteni, negatív én képpel soha nem működik a pozitív gondolkodás! Mikor magaddal teljesen meg vagy elégedve( nem kritizálod magad)akkor figyeld meg sokkal előbb működik:))sok sikert kívánunk neked és mindenkinek.Én vagyok aki külföldön él és szépen megkaptuk, hogy idióták vagyunk. Azt hiszem ez legyen a legnagyobb bajunk, nekünk sikerült kijönni és a pozitív gondolkodás,vonzástőrvényét használtuk.Tiszta szívemből kívánom így vagy úgy de legyetek sikeresek!
2012. febr. 25. 19:52
 32/47 anonim ***** válasza:
én még annyit tennék hozzá kérdező hogy ez valamilyen szinten hit kérdése is,nem isten és ilyesmi,hanem hiszel abban hogy veled jó fog és történhet és képes vagy megvalósítani és hiszel saját magadban is,ahogy az előző hozzá szóló mondta hogy negatív énképpel nem sokra mész,de ha te tudod azt hogy bármilyen sz.ar is a helyzet de valahogyan kifogsz belőle jönni és hiszel benne és elképzeled magad körül a jó létet,az oda vezető út már teljesen mindegy,a lényeg az hogy akármilyen sz.at is a helyzet ÉREZD JÓL MAGAD ÉS A NEGATÍV EMBEREKET KERÜLD!
2012. febr. 25. 19:58
 33/47 anonim ***** válasza:
én is hiszek a vonzástőrvényébe...akkor idióta vagyok? utolsó írónak aki kint él, nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat:)nektek is további sok sikert!:)a kérdezőnek pedig egy szép szerelmet, boldogságot kívánok.
2012. febr. 25. 20:01
 34/47 anonim ***** válasza:
74%
én is hiszek a vonzástőrvényében (van miért hinnem) azt hiszem kedves kérdező te már jó úton haladsz nézd csak meg mennyi embert vonzottál egyetlen kérdéseddel:)))mikor ennyi válasz érkezik, akkor elmondhatod nyugodtan: FIGYELTEK RÁD AZ EMBEREK!!! AZÉRT EZ MÁR POZITÍV:)mindenben ilyen sikeres legyél.
2012. febr. 25. 20:13
 35/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jókívánságokat nektek is minden jót kívánok! :)
2012. febr. 25. 20:40
 36/47 anonim ***** válasza:
41%

Én is hittem benne, a könyvet nem olvastam, csak a filmet láttam. Amúgy sem vagyok egy szkeptikus ember. Így nem is csoda, hogy először teljesen magával ragadott, a filmet többször megnéztem és gyakorlatilag kijegyzeteltem.

Aztán elkezdtem alkalmazni, ill. elkezdtem volna.

Tények (igyekszem röviden de érthetően leírni):

- Volt egy férfi az életembe (nő vagyok), aki nagyon nagy hatással volt rám. Sosem volt köztünk semmi, és közben ráadásul kiköltözött külföldre. Nem várt rám tovább. Na gondoltam itt az alkalom használjuk a vonzás törvényét. A hitem maximális erővel dübörgött, és mindent úgy csináltam ahogy azt kell. Minden perc szabadidőmben elképzeltem, ahogy újra itthon van és találkozunk. Éreztem a boldogságot, amit akkor éreznék ha újra láthatnám stb. Ezt csináltam napokon, heteken át, minden pillanatban mikor épp nem beszélgettem valakivel, vagy valamire nem kellett nagyon koncentrálnom. Ha az agyam úgymond szabad volt pl: buszon, metrón, otthon este máris elképzeltem a már leírtak. Az eredmény: két hónap múlva a srác jelentkezett és elmesélte, hogy nála 10 évvel idősebb nője van és gyereket várnak.

- Tavaly szakvizsga után (2011 június), magabiztos voltam, hogy hamarosan találok munkát. Minden egyes elküldött önéletrajznál elképzelem ahogy enyém lesz a munka, ahogy bejárok dolgozni stb. Ezt nem is a titok miatt csinálom feltétlenül, hanem mert amúgy is ilyen lelkesedő típus vagyok. De a titok szempontjából kedvező tulajdonság. Szóval mindig elképzelem a mai napig... Vagyis a mai napig nincs állásom, és lassan egy éve itthon ülök.

- Januárban eltűnt a 8 hónapos kandúr cicám, akinél kedvesebb jószívűbb cicát még életemben nem láttam. Imádtuk egymást, gyakorlatilag lépni nem tudtam tőle, mert állandóan jött velem mindenhova a házban, vagy a kertben. Egyik óráról a másikra tűnt el. Az első egy-két órában éreztem, hogy baj van. Majd megnyugtattam magam biztos a szomszéd picijében szundizik és előkerül. Eltelt egy nap, nem jött haza. Nem keseredtem el, minden előző csalódás ellenére, buzgón elkezdtem alkalmazni a vonzás törvényét ismét. És annyira beleéltem magam, hogy volt hogy elsírtam magam mert éreztem azt az örömöt ha újra meglátnám a konyha ablakba. Éreztem ahogy megölelem, hallottam a nyávogását stb. Drága cicusom még ma sincs itthon. És nem is lesz, mert megmérgezték.

Na szóval ennyit erről a "vonzás törvényéről". Ami egy áltudományos marhaság. Elnézést a hívőktől, de sajna ez a valóság. Pedig mint írtam, nem vagyok szkeptikus. De azért logikusan gondolkodni nem tilos. Azóta erre is ráleltem, Kérdező olvasd végig még akkor is ha nem tetszik. Hidd el megéri:

[link]

2012. febr. 25. 21:51
 37/47 anonim ***** válasza:

36-os vagyok ismét.

Elfelejtettem leírni, hogy ha létezne ez a dolog nekem már rég működnie kellett volna. Miért?! Mert nagyon nagy álmodozó vagyok. 13-15 éves koromtól kezdve ha valaki nagyon tetszett, akkor mindig különböző történeteket képzeltem el. És annyira el tudtam benne mélyülni, hogy ha az adott pillanatban valaki szólt hozzám akkor meg sem hallottam :) Vagyis ott akkor minden benne volt a fejemben amit a vonzás törvénye elvárt. Még se történt soha semmi. Pedig az nem is tudatos volt, hiszen akkoriban ez a "törvény" még nem létezett, vagy legalábbis én nem ismertem.

Előbb hiszem el, hogy bevonzol egy tárgyat, mint valaki szerelmét. Tudod miért? Mert a szerelem szabad akarat! Egy tárgy pedig (pl: új karóra). Elmeséled a párodnak/szüleidnek, hogy szeretnél egy új órát. És megkapod karácsonyra. Bevonzottad? GOndolhatod, hogy bevonzottad, de szerintem csak figyelmes a párod/szüleid és figyelik az ilyen elejtett kívánságokat.

A pozitív gondolkodás mindettől függetlenül rendkívül fontos. Nem mehetsz el mondjuk vizsgázni úgy, hogy "nem fog sikerülni". De túl nagy szerepet sem szabad tulajdonítani neki.

2012. febr. 25. 22:10
 38/47 anonim ***** válasza:

A legtöbb hozzászólásban van egy komoly hiba! A vonzás törvénye nem arról szól, hogy gondolj valamire sokat, képzeld el, és meg is kapod. A lényege az, hogy gondolj valamire sokat, képzeld el, TEGYÉL ÉRTE és meg is kapod.

Sokan ott hibáznak, hogy nem lépnek a tettek mezejére. Várják, hogy a sült galamb a szájukba repüljön. (Szó szerint. Hiába képzelsz el sült galambot behunyt szemmel, ha kinyitod, nem lesz előtted az asztalon, előbb meg kell sütnöd.) Szóval a VT leginkább olyan, mint egy pozitív erő, ami egyfolytában lök előre, ha hajlandó vagy tenni valamit a célod eléréséért. Ráadásul abban is segít, hogy helyes döntéseket hozz.

A kérdezőnek: nem mindegy, hogy hogyan fogalmazol. Alkalmasabb lett volna, ha azt programozod (agykontrollos kifejezés, de ugyanarról van szó), hogy az adott témájú tételt húzod ki, nem pedig a 14-es számút.

2012. febr. 26. 19:36
 39/47 anonim ***** válasza:

ma 19:36

Mindent leírt én is így gondolom,nem elég hogy képzelegsz róla,mert igen is belehet vonzani de ahhoz nagyon akarni kell,de viszont sokan elkövetik azt a hibát hogy amikor meg van a lehetőség akkor meg maradnak a sült galamb szintjén és nem tesznek érte eleget és nem rakják oda kellőképpen,ha bevonzod a munkát akkor igen is oda kell magad rakni rendesen és nem csak bólogatni.

2012. febr. 26. 20:19
 40/47 anonim ***** válasza:
Éppen ezért nem létezik a VT, mert teszel érte és itt már borul az egész elmélet. Mert te magad éred el amit szeretnél, és semmi köze semmiféle "törvényhez".
2012. febr. 26. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!