Ezek szerint nem is használ a vonzás törvénye?
Éjjel nappal tanultam a vizsgámra, mellette még csinálgattam a vonzás törvényét is úgy hogy leírtam egy papírra hogy melyik tételt szeretném húzni és hogy ötöst szeretnék kapni.
Erre kaptam egy hármast és bár tényleg a 14-es tételt húztam , de azt egy másik tételsorból nem abból amiből kellett volna, a másik tételem meg tök sz@r volt.
én azt tapasztaltam hogy működik,de ahhoz nagyon le kell menned alfában és nagyon bele kell élni magad a helyzetben,és nagyon fárasztó az agynak és a testnek is,és nem egyik napról a másikra történik a dolog,de ha rá állsz erre a gondolkodásra és pozitívan próbálsz gondolkodni még akkor is amikor sza.rban vagy akkor működik,itt nem konkrétan arra kell gondolni hogy akarok egy a 8-as audit,hanem arra kell gondolni hogy egy olyan munkát szeretnék amiből ezt megtudom valósítani.
ha ezt elkezdi valaki akkor nem csúszhat hiba a gépezetben és nem szabad letérni erről a gondolkodásról mert ha letérsz akkor borul az egész,nagyon erősen mindent kizárva az adott célra kell koncentrálni ami nagyon fárasztó,már már szinte el képzelni hogy az az adott munka a tied vagy az az adott autó.amikor megkaptad akkor sem szabad elvonatkoztatni és bele nyugodni hogy megkaptam,mert akkor borul az egész,én ezt kis dolgon próbáltam ki,és ahogy nem oda koncentráltam és az érzelmeim más irányba vittek úgy borult az egész rendszer.érzelmeken is alapul én szerintem,mert egy kis negatív energia és gondolkodás és borul minden.le lehet pontozni de én már kipróbáltam.
ma 19:24
Nos a legjobb alkalom hogy kipróbáld és megfogod tapasztalni hogy itt az érzelem is sokat számít!Ha arra gondolsz hogy nem fogod meg kapni és félelem tölt el hogy ő biztos nem akar téged és nem akar veled szóba állni,akkor nem is fog.Ezt garantálom.Képzeld el azt hogy találkoztok leültök egy tópartra verő fényes napsütésben fagyival a kezetekben ahol senki nincs,csak ti ketten és beszélgettek beszélgettek és a végén te vagy ő megcsókol téged.Ezt amikor lefekszek minden nap gondold el lefekvés előtt amíg tudod,lehet hogy el is alszol közben de nem baj,a lényeg amikor erre gondolsz akkor jó érzéssel töltsön el és ne szorongjál és minden negatívat zárjál ki a fejedből.próbáld ki!sok sikert!nekem bejött!:)
Én érettségi előtt arra koncentráltam, hogy rohadt jól fog sikerülni, és úgy fogtam fel, hogy nem is szabad izgulnom, mert csak jól sikerülhet:) A töritől és a magyartól féltem a legjobban, de azokhoz is úgy álltam hozzá, hogy mivel csak jól sikerülhet, jó tételeket fogok húzni. Tényként fogtam fel a jó érettségit.
Hozzá teszem, hogy mindig is "imádtam" a Hidegháborút, és az egyik bnőmnek mindig azt mondogattam, hogy azt akarom. Kihúztam:) Irodalomból pedig kihúztam Petőfi tájköltészetét:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!