Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ezek szerint nem is használ a...

Ezek szerint nem is használ a vonzás törvénye?

Figyelt kérdés

Éjjel nappal tanultam a vizsgámra, mellette még csinálgattam a vonzás törvényét is úgy hogy leírtam egy papírra hogy melyik tételt szeretném húzni és hogy ötöst szeretnék kapni.

Erre kaptam egy hármast és bár tényleg a 14-es tételt húztam , de azt egy másik tételsorból nem abból amiből kellett volna, a másik tételem meg tök sz@r volt.

2012. febr. 24. 22:05
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Látom sikeresen minősítetted az embereket, eddig itt senki nem mondta, hogy valaki is idióta lenne! Azt hiszem mindenki magából indul ki...választ író csak kérdezett és nem sértegetett senkit. Ez a különbség köztünk és nyugat között.Talán nekik sikerült már más stílust felvenni.
2012. febr. 24. 23:00
 12/47 anonim ***** válasza:
18%

Leszarom nyugaton milyen emberek élnek.

Aki ilyen marhaságokban hisz, hogy amit nagyon akar az valóra válik, mert "vonzástörvénye" az egy idióta élhet akár a déli sarkon vagy a szomszéd lépcsőházban...

2012. febr. 24. 23:26
 13/47 anonim ***** válasza:
53%

A Rézfaszú Baglyok bezavartak a csakrarendszer bioritmusába, ezért húztad azt a tételt amit nem tanultál meg mert hiszel az ilyen ostobaságokban...

A vonzás törvénye bizonyítottan létezik, fizikaórán tanultuk :)

2012. febr. 24. 23:45
 14/47 anonim ***** válasza:
8%
szerintem meg a cifralila triplakakas a főbűnös a dologban
2012. febr. 25. 00:33
 15/47 anonim ***** válasza:
Sajnos nem mennek ilyen könnyen a dolgok, ahogy azt a belinkelt videóban leírják. Gondolj jóra, rosszra soha, és akkor minden jó lesz, és a többi...ez sajnos nem ilyen egyszerű.
2012. febr. 25. 01:35
 16/47 anonim válasza:
Hát én ráb...tam.Amit én akartam az a barátnőmnek jött be.Nemtudom volt e közöm hozzá. :S
2012. febr. 25. 01:47
 17/47 anonim ***** válasza:
78%

Én régóta próbálok hinni benne, de:

1. mindig sikerül bevonzanom valami jó dolgot, de amikor kezdek hinni benne már nem történik semmi vagy visszajutok oda ahonnan indultam. Szóval állandóan csalódnom kell :(

2. most olvastam egy könyvet ami erről szól és azt írta hogy kezdejem kisebb dolgokkal. Elhatároztam hogy megpróbálom és mostmár nem adom fel és hinni fogok benne. Következő reggel későn indultam és gondoltam hogy le fogom késni a buszt. Azután gondoltam egyet, hogy mi lenne ha a vonzás törvényét használnám hogy odaérjek időben. Teljesen beleéltem magam, kizártam az összes negatív érzést és gondolatot, inkább arra gondoltam hogy milyen jó hogy ez az első dolog amit sikerül(t) elérnem a vonzás törvényével és ez mennyire magabiztossá fog tenni. még kellett mennem vagy 200-300 métert a megállóig amikor a busz legalább 100km/h-val elhúzott mellettem. Még futással se értem volna oda. Nagy volt a csalódás. nem 1 ilyen 7köznapi apró dolog miatt hanem azért mert már teljesen beleéltem magam abba hogy bármire képes vagyok :(

2012. febr. 25. 07:32
 18/47 anonim ***** válasza:
Nem elég felírni egy papírra és gondolni rá! Ha úgy gondolsz arra a tételre hogy vannak benned kétségek akkor valami balul fog elsülni.Ajánlom Michael J. Losier - Így műköttesd a vonzás törvényét c.könyvet!
2012. febr. 25. 17:51
 19/47 anonim ***** válasza:
ha ez a "vonzás törvénye" hülyeség működne, akkor Hitler lenne a világ ura... ostobák
2012. febr. 25. 17:53
 20/47 anonim ***** válasza:
56%

A 65%-os válaszoló lenyűgözött az intelligenciájával:D

Azt kellene már felfogni emberek, hogy mindenki abban hisz, amiben szeretne, mert joga van hozzá. Minden bizonnyal, akik itt pocskondiáznak, azoknak is van olyan dolguk (akár hobbi, akár valami, amit szeret [film, sorozat, játék, stb.]), ami miatt idiótának lehetne nevezni. Miért nem elég az, hogy "Én ebben nem hiszek!", vagy hogy "Én ezt nem szeretem!"? Szíved joga, hogy mit szeretsz és mit nem, de attól, hogy neked valami még nem fekszik, másnak lehet, hogy igen. Arról nem is beszélve, hogy azzal, hogy trágár szavakkal kifejezed a véleményed, az semmin nem fog változtatni, mivel az emberek hajlamosak figyelmen kívül hagyni az olyanok véleményét, akik nem képesek kulturáltan megnyilvánulni:D

Puszkóó

2012. febr. 25. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!