Hisztek a vonzás törvényébe?
Ha félsz, az azt jelenti, hogy nem bízol eléggé abban, hogy sikerülhet! Sok könyvben le van sarkítva ez a vonzás. Nagyon sokat számít az is, hogy mi van a tudatalattiban! Például, ha valaki szeretne több pénzt, de az a hit él a tudatalattijában, hogy ö mindig szegény lesz, mert tisztességes ember nem lehet gazdag, akkor a tudatalatti fog győzni! Görcsösen sem szabad akarni valamit! Fogd fel lazábban,játékosabban ezt! Gondold el úgy, mintha feladnál egy levelet, a kivánságlistáddal! Néha jusson eszedbe, érezd, hogy milyen lesz, amikor megérkezik, amit "megrendeltél", és légy nyugodt, amíg meg nem kapod. Persze, olykor megeshet, hogy nem pont azt küldik, amire gondoltál, vagy késik a "csomag", vagy egyáltalán nem kapod meg. Elkeseredni nem kell! Újabb levelet kell feladni! Ha akkor sem jönne össze, akkor lehet, hogy valójában nincs is szükséged arra, amit igényeltél...Kissé komplex ez.
Az egészség megőrzésre is lehet használni, sőt, gyógyulásra is! A lényeg az, hogy legyél pozitív, és higyj benne! A félelem negatív érzés, ezt kerüld inkább!
Anyu vitt agykontroll tanfolyamra, tömi a fejem, kineziológushoz is vitt..Szóval Ő hisz, most írja az Ő kis könyvecskéjét, ami nemsokára remélhetőleg kész lesz. :)
Én hiszek is meg nem is, pontosan én se tudom:)
(Ha érdekel a könyv valakit, válaszolok kérdésekre üzenetben:) )
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!