Rhonda Byrone még hány bőrt fog lehúzni a vonzás törvényéről?
Benneteket nem bosszant fel hogy egy adott ezoterikus témáról más-más címmel kiadnak ugyanolyan tartalmú könyveket? Az emberek nem veszik észre hogy ugyanazt tartalmazzák a könyvek szinte csak más-más a címük?
Byrone elméletét (Titok) visszaolvastam a Kérd és megadatik-ban (Hicks házaspár könyve), az Erő című könyve a Titkon alapszik, a Varázslatnak csak a tartalmát olvastam, de az is ugyanolyannak tűnik mint az első kettő.
Nektek mi a véleményetek erről? Ti hisztek ezekben a könyvekben, vagy ti is úgy látjátok hogy nagyon hasonlítanak egymásra?
Az agykontroll is körülbelül erről szól, de már akkor is volt egy másik könyv a Tudatalattid csodálatos hatalma.
Amikor kijött a Titok csodálkoztam is, hogy miért nevezik titoknak azt, amit már ezren megírtak, és mint mágikus gondolkodás sokezer éve jelen van az emberiség életében.
(Nem azt mondom, hogy hatásos és igaz, főleg szó szerint véve.)
Ha szó szerint veszed, akkor vagy marhaság, ha metaforaként, akkor meg konyhapszichológia, amolyan placebó. Ha bízol magadban, akkor sikeresebb leszel. Talán. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!