Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vonzás avagy milyen ha teljesü...

Vonzás avagy milyen ha teljesülnek a dolgok?

Figyelt kérdés
Nekem sokszor bejött,nektek is?A legutolsó esemény amin megdöbbentem elmesélem.Egy olyan helyen dolgoztam ahol az emberek zárkozott,feszült hangulatban, fölényeskedve és dirigálva undoritó viselkedésekkel dolgoztak.Már amikor mennem kelett remegett a gyomrom,és mikor elrontottam valamit szó szerint akaratlanul is a fejemben állandóan lejátszodott mit fognak hozzá szólni?Biztos kirugnak stb-stb.Még a szabadnapjaimon se tudtam elengedni ezeket a dolgokat.Testem olyan feszült volt állandóan járt az agyam mire számithatok stb.Ez ment kb:3 hétig.A gyomrom teljesen kikészült az állandó idegeskedéstől.Aztán eljött az amit sokan mondanak hogy a hasonlo hasonlot vonz.Nem is az a lényeg ebben hogy kirugtak hanem az ami ezzel az érzéssel járt.Mivel egész honapban a negativ rezgés és ehhez kapcsolodó erős gyomorremegés stb stb kisért,igy a kirugás pillanatában amit kaptam az ugyanazzal járt.Tehát nem pont egy elképzelt dolgot vonzunk ugy ahogy elképzeljük hanem a vele járó érzést.Ezért is fontosabb maga az érzés amit élünk nap mint nap mert bármilyen esemény történik veled az olyan érzést fog kiváltani amiben folyamatosan vagy.Az aki negativ neveltetésben nőtt fel már alapjáraton se nyitott,és hiába képzeli el a vágyott dolgot ha érzést nem társit hozzá.Ha nem élt át ahhoz hasonlot akkor a vizualizálás alatt is hamis érzéseket teremt.Tehát figyeljetek az érzésekre és ha van aki szeretne hozzá szolni vagy elmesélni történeteket én szivesen várom.És válaszolok.sziasztok
2013. márc. 19. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen történetem... Azt mondod, mindent "be lehet vonzani"? Sok mindent, ami történik velünk, a "vonzásnak" köszönhetjük?
2013. márc. 19. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is dolgoztam ilyen munkahelyen,ilyen emberek közt!Ott az új emberek ugyanígy voltak,ahogy te meg én-idegeskedés,stb!Simán kirugtak onnan bárkit,nem kellett nagy indok,szóval nem sokáig maradtak meg ott,de volt pár állandó szemét alkalmazott ott,azokból a nyalós fajtákból!Én is féltem,hogy kirúgnak,mégse történt meg,pedig az rekord volt,ha valaki egy hónapot már ott dolgozott!Egy másik helyen kb ugyanígy volt!Szóval nem tudom
2013. márc. 19. 23:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak.Igen mindent mi vonzunk nem tudom, nem olvastál ehhez kapcsolodó könyveket?Mert igy hosszú lenne elmagyarázni.

A második válaszolónak.Nem feltétlenül az volt a vonzás lényege hogy kirugtak,nekem akkor ez volt a megváltás:))Az érzés amit folyamatosan érzünk az az ami bevonza azt az eseményt ami szintén ezzel az érzéssel társul.Persze maradhatam is volna de akkor folytatodik a stressz és a konfliktusok egyre nagyobbak lettek volna.Semmi értelme ilyen szar helyet találok máshol is,miért maradjak.Amiota vége lett,lenyugodtam és elkezdtem bevonzani a következő munka helyemet.Sok a tanulni való az biztos:))

2013. márc. 20. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!