Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A vonzás törvényét az élet...

A vonzás törvényét az élet milyen területein lehet használni?

Figyelt kérdés

Pár hónapja már alkalmazom,de úgy érzem hogy nem használom ki elégé,vagy nem elég tudatosan alkalmazom.

Sokan ajánlották az Titok című filmet,megnéztem,tanultam belőle,de nem volt szimpatikus hogy csak az anyagi jellegű dolgokat emelték ki,ezeken kívül mire lehet még használni?

2013. ápr. 3. 17:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Saját magad hülyítésére tökéletes.
2013. ápr. 3. 17:51
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Alapvetően nem hülyeség a pozitív életszemlélet, de ha nem párosul cselekvéssel, akkor csak álmodozás van. Tenni kell a dolgokért, magától nem fog megtalálni semmi, ez csak butítás.
2013. ápr. 3. 17:57
 3/12 A kérdező kommentje:
nyilván én sem csak ülök és várom a csodát,1-es,te meg próbáld ki mielőtt leszólod
2013. ápr. 3. 18:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Bármelyiken :) tanulás, munka, párkapcsolatok
2013. ápr. 3. 18:24
 5/12 jupsz válasza:
Nekem anyagiakban használt, párkapcsolatban nem. Ott nem tudom kiiktatni az aggodalmak, ott van mit veszíteni. Az anyagiaknál pedig vagy megkapom, vagy nem, semmiképp nem ér veszteség, max nyereség.
2013. ápr. 3. 19:13
 6/12 anonim ***** válasza:
mindenre jó,
2013. ápr. 3. 20:55
 7/12 A kérdező kommentje:

akik a párkapcsolatot is írtak,megtudják mondani hogy a bizonytalan helyzetek tisztázására is jó-e?

(tudom hogy ez rajtam múlik,de a másik fél nem mindig képes megnyílni,vagy ha megpróbáljuk beszélni mindig változó dolgokat mond)

2013. ápr. 3. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:
WC-zés közben.
2013. ápr. 4. 00:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Hangszórók keszitesenel, iranytunel, HDD gyártásban, és még milliónyi más helyen.
2013. ápr. 4. 01:15
 10/12 A kérdező kommentje:
utolsó 2 válaszoló:örök hála hogy most nem a vasporos/mágneses baromsággal jöttetek,de sajna ezek elég gyengére sikerültek:/
2013. ápr. 4. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!