Hogyan lehetnék sikeres, szerencsés?
Az a bajom,hogy semmi sem sikerül amit elszeretnék érni az életben.Legyen az baráti kapcsolatok,párkapcsolat,munka stb stb.Amit nem szeretnék az általában mind megvalósul amit szeretnék az elkerül.Olyan,mintha a balszerencse üldözne.Néha vannak szerencsésebb időszakaim,de annak is hamar vége.Egy jó pár évig zárkózott voltam és nem mertem "élni" az életet azt hittem ez lehet a gond és,ha nyitottabb leszek akkor jobb lesz.Egy ideig az élet hozta magától a szerencsés dolgokat,de egy ideje megint csak nem jön össze semmi és kb tök unalmas minden.
Nem sajnáltatni akarom magam,a megoldást keresem kéne nagyon valami kiút.
Nem foglalkozom ezotériával egyébként csak ez a kérdés ebbe a téma körbe (is)tartozik.
Bármilyen jó tanácsnak örülnék,mert fontos nagyon.
Hálás köszönet előre is! :)
Nézd meg Louise L. Hay: Éld az életed c. filmjét, csak 1,5 óra.
Szerintem sokat segít.
Én kb ugyanígy vagyok. Egy rakás izé itt minden.Pozitívan álltam mindenhez. Kirándulásokhoz, munkához mindenhez. És a jól érzem magam egyre csak került. Mikor negatívan álltam hozzá a dolgokhoz akkor minden klafa! Ki érti ezt? Mióta semlegesen állok a dolgokhoz, lesz ami lesz alapon akkor meg érvényesül a jing-jang. Egyenlő arányban vannak a sikereim a sikertelenséggel nagyjából.
Ez alól a munkahely találás és megtartás és az alvás a kivétel. Munkám azóta sincs és 7 éves korom óta aktív alvásproblémákkal küszködök. Ez a kettő sehogy nem akar se külön-külön se egybe összejönni. Lehet, h nem is olyan rossz ez a pesszimizmus?
Azért mert pozitívan állsz hozzá, még nem jelenti azt hogy egyből az öledbe hullik minden.
Rengeteg tényező lesz ami megpróbál letéríteni a helyes pozitív útról.
Te is tudod hogy a pokolba vezető út ki van kövezve!
Az előttem szólóval mélységesen egyetértek.
Attól, hogy pozitívan állsz hozzá, még egyáltalán nem biztos, hogy bármi is történik.
Én már nagyon régóta ezt csináltam, pozitívan álltam hozzá, megoldást kerestem a problémára, és semmilyen szinten nem jött össze semmi, ugyanúgy bele vagyok ragadva egy tragikus helyzetbe, mint egy éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!