Ildikó999 kérdése:
A páromtól kaptam egy karórát. Azt hallottam az időnk végét hozza. Nem szerencsés. Valaki ismer ilyen babonát?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 16:16
1/9 anonim válasza:
Ez nem babona,hanem hülyeség!Én is kaptam a páromtól,még sem váltunk el,vagy szakítottunk!
2/9 anonim válasza:
Ez ugyan olyan hülyeség, hogy kést nem lehet ajándékozni, mert elvágja a barátság szálát, és legalább 10 fillért kell adni viszonzásul. Ha félsz, adjál neki 5 ft.-ot.
4/9 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem igaz, főleg nem azért, mert karórát ajándékozni teljesen hétköznapi és elfogadott dolog, ráadásul még jó ajándék is,mert praktikus és személyre szólóan lehet választani. Ez az óraajándékozós babona még a késtől meg a kaktusztól is nagyobb hülyeség, azért szúrós-vágós dolgokat tényleg furcsa ajándékozni,na de ez órát? (És a kés-kaktusz sem feltétlen babonás, ha egy szakácsnak viszel kést ajándékba, akkor biztosan örülni fog, és nem a babonára fog hivatkozni, hogy juj, jaj.)
5/9 anonim válasza:
Apukám kb minden évben vesz egy új karórát anyukámnak, mert rendszeresen elhagyja, eltöri,tönkre megy, de már 33éve házasok, szóval ez a babona is megdőlt-legalábbis náluk biztosan.
6/9 anonim válasza:
Én a fiamtől kaptam karórát. akkor most mi lesz, kitagadom??? :P
7/9 anonim válasza:
Ha összetöröd akkor megáll és akkor mondhatod hogy örökké fogsz élni.
8/9 Csutak_Balazs válasza:
Igen. Az időtök végét hozza. Az, hogy mikor ér ide az az idő, az már nem az órán, hanem rajtatok áll. Főleg rajtad. Ha ilyeneket kérdezel tőle, akkor nagyon hamar eljöhet...
9/9 anonim válasza:
Én is ajándékoztam karórát a férjemnek pár éve - most lassan 10 éve vagyunk együtt. Ja és az első, amit kaptam tőle, mikor udvarolt, egy kaktusz volt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!