Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ebben az esetben?

Emerson kérdése:

Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Félek a haláltól és a betegségektől egy nap sokszor gondolok rájuk február óta amikor is hererák gyanújával fordultam orvoshoz majd egy hónappal később kardiológusnál voltam mert foci edzésen mellkasi szúródást éreztem.Mind két esetben negatív választ kaptam tehát nem volt probléma.Legfőképpen a ráktól és a szív és érrendszeri betegségektől félek.Mondogatom magamban, hogy egészséges vagyok, sokáig élni akarok, de ilyenkor többször is olyan gondolataim vannak, hogy meg akarok halni, rákos akarok lenni az leszek stb. vagy hogy elképzelem hogy kimúlik a hajam a kemoterápiától pedig NEM!.

Próbálok egészségesen élni sportolni étrend-kiegészítőket, vitaminokat szedni és minél tovább akarok élni egészségesen boldogan.

Attól is nagyon félek, hogy bevonzom ezeket a dolgokat a rosszakat amikre gondolok mert mostanában mindig a bevonzásról a vonzás törvényéről beszélnek.

2012. szept. 10. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Ha így folytatod, akkor valóban beteg leszel, de nem első sorban szervi, hanem Pszihikai beteg.

egyébként javaslom, hogy akkor kezdj el foglalkozni ezzel, ha valóban okod lesz rá.

Addig meg élj tovább úgy ahogy eddig.

Itt egy biblia vers amit Jézus mondott az aggódásról.

(Máté 6:27) 27 Ki az közületek, aki aggódásával hozzá tud tenni egyetlen könyöknyit az élettartamához?

(Máté 6:34) 34 Soha ne aggódjatok hát a következő nap miatt, mert a következő napnak meglesznek a maga aggodalmai. Minden napnak elég a maga baja.

Zsömle/lány

2012. szept. 10. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Jézus nem létezett és nem kéne idekeverni.

Vonzás törvénye nem létezik.

Legyél sokat a haverokkal és ne gondolj arra, hogy beteg lehetsz.

2012. szept. 10. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem szabad ilyenekre gondolnod, mert bizony bevonzhatod a bajt. Foglald le magad, a gondolataidat.

Ha úgy érzed komoly a baj, kérd pszichológus segítségét!

2012. szept. 13. 11:56
 4/4 anonim válasza:
Jezus igenis letezett olvass utanna.. am kedves kerdezo a vonzas torvenye nem igy mukodik hogy gondolsz valamire aztan ugy is lesz!!! Pl en ehes vagyok de nem kelek fel az agybol enni akkor hiaba gondolok kajara hogy legyen itt pl egy nagy sult csirke az nem fog otg teremni ha en nem teszekerte azzal hogy lemegyek a boltba megvenni hazaviszem megsutom es vegul elkezdem megenni. Ezektol a dolgoktol amikrt fent irtal az onbizalom hianyod miatt van ha ezt egyedul nem tudod megoldaniakkor 1 jo pszichologus :)
2012. szept. 20. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!