Tegnap párom jött haza az egyik esti busszal, (ezt így mesélte nekem), hogy a buszon egy részeg csaj rosszul lett és végigrókázta a buszt.( a részleteket is elmondta, hogy merre folydogált meg stb.) és ahogyan ezt elmnodta, és hát ugye magam elé képzeltem, rendesen sokkot kaptam, ugyanis nekem fóbiám van az ilyenektől. Azóta rendesen remegek, hányingerem van kegyetlenül, és rendesen nem bírok felszállni egy buszra sem, mert egyből ez jut az eszembe (most is vásárolnom kellenne menni de képtelen vagyok rá a párom visz le kocsival). Azon kattogok, hogyha majd jövök haza pék munkából késő este és ha látok egy ilyet akkor mi lesz velem, hogyha már ettől így kifekszem. Egyébként soha nem járok bulizni nagyrészben emiatt hogy majd valakit végig kell néznem hogy rosszul van), és én még soha nem voltam részeg. Valakinek valami tipp, hogy kicsit jobban legyek? tudom mindennapos dolgok megm it akadok fennt ilyesmim de képtelen vagyok "túltenni" magamat rajta.
2011. ápr. 22. 12:40
1/2 anonim válasza:
Szia!
Tudom, nem megoldás hogy ne nézz oda stb. Ülj távolabb a személy(ek)től, próbálj mással foglalkozni, de ha nem megy akkor megpróbálhatsz segíteni, bár nemhiszem hogy jó ötlet lenne.(vagy lehány, vagy a tipikus agresszív visszautasítás) Vagy egyszerűen felszállhatsz más buszra.
14/F
2011. ápr. 24. 10:34
2/2 anonim válasza:
Szervusz!
Ha rosszul vagy már a gondolattól is, meditálj út közben, és tarts légzés gyakorlatokat. Interneten utána tudsz nézni hogyan. Amúgy a B6 vitamin jót tenne neked, és egy kis Ginseng, vagy Zöld tea... Jó nyugtató hatásuk van, és az ilyen félelmekben is segítenek... De a legjobb az lenne, ha meditálnál, és légzésgyakorlatokat végeznél a vitamin, és Tea kezelés mellett.
S ezzel együtt elkedzenéd leküzdeni félelmed. Csak így szabadulhatsz meg tőle.
Nagyon remélem hogy valamelyest segítettem. Kellemes Ünnepeket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!