Voltatok már ilyen helyzetben? Mire számíthatok most a jövőben?
Egy nehéz depis időszakot hagytam mostanában magam mögött ahol a dolgok rosszul alakultak.(Még korántsem minden oké teszem hozzá!)Mostanában kicsit már jobban alakulnak,de egy álom világban élek,a helyzetem reménytelibbnek látom.Eddig az évek során mindig is az volt,h amire sokat gondoltam,szerettem volna az megvalósult.Pl:.egy régi baráttal vaó tali stb.
Most fogalmam sincs,h mi fog történni,de érzem,h vmi fog talán inkább jó dolog és én ebben nagyon reménykedem,várom.A megérzéseim nagyon jók szoktak lenni.Én szerelmi kalnadra gondolok...Ti voltatok már ilyen helyzetben? Szerintetek mire számíthatok?
Amúgy nem igazán foglalkozom ezotériával csak most nagyon érdeklene...
Kérlek értelmes válaszokat adjatok! :)
Köszönöm! :))
Pff nem,nem vagyok tizenéves már...
Ha valaki jár(t) hasonló cipőben az írjon légyszíves! :)
voltam ilyen helyzetben,és az amit leírtál hogy történtek találkozások stb amit elképzeltél mert a tudtod nélkül a vonzás törvényét használtad
ez nagyjából annyiból áll hogy a gondolataid megteremtik,azaz bevonzzák azt amire gondolsz
gondolom te is észere vetted hogy amikor történik valami rossz és csak azt nézed akkor hirtelen még több rossz jön és addig ez van ameddig csak azt látod,ha pedig a jóra gondolsz jó dolgok történnek veled,ennyire egyszerű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!