Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti milyen technikát használtok...

Ti milyen technikát használtok a bevonzáshoz?

Figyelt kérdés

Nekem néha elég a sima vizualizáció,máskor viszont több kell a sikerhez,nektek is van olyan amit nehezebb bevonzani?

Ha olyanok is írnak akik nem hisznek benne azt is írják meg hogy azért mert nem jött össze nekik,vagy pedig csak szimplán baromságnak tartja!

2013. ápr. 4. 11:49
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
normál mágnes is tud vasreszeléket bevonzani, de ha eletromágnesre teszel szert akkor azzal sok mindent bevonzhatsz...
2013. ápr. 4. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég a vizualizáció és az érzések.
2013. ápr. 4. 12:35
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Szimplán baromságnak tartom, ha már kérdezted.

Egyetlen dolgot sem tudok mondani az életemből, amit nem a tett, hanem valamilyen misztikus bevonzás miatt szereztem.

Leszámítva a gének által meghatározott külsőmet és tulajdonságaimat, de erre ugye már van másik tudomány, a genetika.

A tett mindenképpen magasabb rendű, mint a vonzás. Lehet, hogy írok is erről egy könyvet, Az Igazi Titok: A tett címmel.

Vagy inkább bevonzzam? :)

2013. ápr. 4. 12:52
 4/9 A kérdező kommentje:

A vonzás is részben a tettről szól:)

Csak a lehetőséget segít bevonzani,vagy az eseményeket,onnantól meg te döntesz hogy élsz-e vele,vagy pedig nem,de magától nem történik "csoda",úgyhogy részben igazad van,főleg hogy sokan akik panaszkodnak hogy nem működik nagyjából otthon várják a csodát.

Talán inkább olyan címmel kéne írnod hogy "A vonzáshoz fel kell emelned a seggedet".

2013. ápr. 4. 13:31
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

Ha már felemelem a seggem, az nem vonzás, hanem tett. :)

Ha megteremtem a feltételeit, az sem vonzás, hanem tett.

Ha otthon ücsörgök egyedül, kicsit szomjas vagyok és egy pohár ásványvízre vágyom (tegyük fel, hogy nincs itthon), akármennyire pozitívan és nagy energiával kívánom, nem lesz innivalóm magától.

Az esélyem még kisebb rá, ha a Szahara közepén a szomjhalál küszöbén vágyom rá, mert abszolút nem teremtettem meg a feltételeit. Szinte esélyem sincs rá, pedig minden egyes porcikám csak ezt az italt vágyja. Sokkal erősebb a "bevonzás" mint odahaza, hiszen létkérdés az innivalóm. Tegyük fel, hogy nem akarom meghalni, pozitívan, minden idegsejtem csak a vízre koncentrál.

Miért kisebb az esélyem megkapnom a vizet a második esetben, ha sokkal nagyobb energiával kívánom?

Mindkét esetben tennem kell érte. Az elsőnél kevesebbet (lemenni az ABC-be, vagy megnyitni a csapot), a másodiknál többet (utolsó erőmmel lakott települést vagy kutat keresni).

A lényeg, hogy mindkét esetben a tett vezetett el a sikerhez és nem az óhaj.

Ha komolyan veszem a vonzás törvényét és jól alkalmazom, akkor a második esetben kéne nagyobb eséllyel vízhez jutnom, mert ott erősebb a vonzás.

2013. ápr. 4. 16:19
 6/9 A kérdező kommentje:
úgy tűnik hogy nagyon nem ismered a vonzás törvényét és a működését,mielőtt ilyen helyzeteket vázolsz néz utána a dolognak(ne a szintén félreértett írásokban),ha ezzel megvagy akkor írj
2013. ápr. 4. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt van szerencsére egy mondatban összefoglalva, nem kell sok száz oldal sületlenségen végigrágnom magam:

"Az elmélet szerint a gondolatoknak teremtő ereje van: amire gondulunk, és hisszük, hogy ez lehetséges, az valósággá válik."

továbbá:

"Ahhoz, hogy irányítani tudjuk ezt az energiát, négy dolgot kell gyakorolnunk:

- Tudnod kell, hogy valójában mire vágysz, és kérd azt az univerzumtól.

- Összpontosítsd az érzelmeidet a kívánt dologra, és érezz hálát, lelkesedj érte.

- Viselkedj és érezz úgy, mintha már megtörtént volna a kívánt dolog.

- Légy nyitott, és fogadd el, amit kapsz." by Wikipedia

Ez alapján még mindig kíváncsi lennék, hogy a kicsit szomjas, otthonülőnek - de vonzás terén szkeptikusnak - vagy a vonzás törvényét tökéletesen értő, és a fenti bevonzási szabályokat hibátlanul alkalmazó sivatagi szomjazónak van-e nagyobb esélye vízhez jutni?

Minden más csak mellébeszélés.

2013. ápr. 4. 20:20
 8/9 A kérdező kommentje:

milyen vonzás kéne ahhoz hogy igyál egy pohár vizet?

nagyon lesarkasítod a dolgokat,még mindig nem érted a lényegét és kicsit szánalmas hogy egy olyan dolog alapján építesz fel magadban egy képet aminek semmi köze a vonzáshoz

persze hogy a szobában ülő kap hamarabb vizet,de ha szomjazó csak azt nézi hogy milyen rossz neki ott hal meg,ha arra koncentrál hogy ő valamilyen formában vízhez fog jutni a végeredmény az lesz hogy iszik

na ennyire ellentétes dolgokat nézzél,hanem hogy egy adott helyzetben sz lesz-e sikeresebb aki bevonzza az eredményt vagy az aki csak arra koncentrál hogy mit nem akar

ez a vonzás,és nem az amit te leírsz

2013. ápr. 4. 20:29
 9/9 anonim válasza:
sok ember aki bent van ebben azt mondja, hogy a lényeg a vizuálás.. mindent részletesen elkell lépzelni, mindnél mélyebb tudatszinten..
2013. máj. 3. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!