Hogyan kell alkalmazni a vonzás törvényét?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 21:07
1/5 anonim válasza:
amikor napi 5 ilyen kérdés van kiírva, kicsit unalmas, miért írnánk le a saját szavainkkal mikor fenn van a neten szakemberek által is elmondva, v talán lusta vagy elolvasni egy könyvet, mert rengeteg jó könyv van a témában...
2/5 anonim válasza:
igaz hogy rengeteg jó könyv van a témában,de nem biztos hogy lehetősége van megvenni őket,az interneten meg nem igazán találni olyat ami teljes tartalommal van fent(én legalábbis nem igazán szoktam találni)
ha nagyon leakarom egyszerűsíteni a dolgokat akkor az a lényege hogy mindig azt képzeld el amire vágy,mintha már a tiéd lenne,fontos hogy teljes mértékig átérezd hogy a tiéd a vágyott dolog,nem lehetnek benned kétségek,de nyilván többről van szó,ez csak egyszerűsített magyarázat
3/5 anonim válasza:
feküdj le a sínekre, és ha jön a vonat akkor ne mozdulj és hidd el (tudom nehéz elhinni), nagyon hamar oda fog érni.
4/5 anonim válasza:
Az egész úgy kezdődik, hogy utánaolvasol. Ez a legjobb módja, hogy ha alkalmazni akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!