Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Delfinek és polipok fogják...

Delfinek és polipok fogják átvenni az emberiség helyét Világvége után?

Figyelt kérdés

Rettentően izgatott vagyok. A delfinek és a polipok nagyon okos teremtmények odalenn a tenger mélyén minden rejtély. Olyan okosak a polipok és a delfinek mint a csimpánz. A polipok már ezen a napon képesek logikai tesztek végrehajtására, a delfinek pedig kultúrálisan bűvülnek nap-mint-nap. 1000% ig biztos vagyok benne, hogy a delfinek és a polipok odalenn a tenger mélyén ahol minden rejtély hasonlóan eszesek az emberekhez, sőt elmondhatjuk, hogy még az embereknél is fejlettebb élőlényekről van szó!! Olyan titkokat ismerhetnek ezek a lények odalenn a tenger mélyén amilyenet az emberi tudat képtelen befogadni. vallom hogy ők spirituális és extráninteligens élőlények, amelyek rájöttek, hogy hogy mi a jó. Véleményem szerint tisztában vannak az isteni fogalommal, és képesek megérezni a jóságot is. Úgy gondolom, hogy az óceánok mélyén viszonylag védve vannak. Biztos vagyok benne, hogy amint az emberiség elhagyja a Sárgolyót - ésmárpedig már nincs sok hátra! - előjönnek a vízből, a fejlődésük érdekében és a fejlettségük nagyobbterű kihasználása érdekében.

Hitemmel vallom, és el tudom képzelni, hogy a delfinek és a polipok egy fejlettebb és alkalmazkodóbb kúltúrája fogja uralni a földet és veszi át az emberiség helyét az univerzumban.

2013. febr. 19. 19:56
 81/91 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Igényes péjnt munkákat láthattunk tőled. De mi van az orjásteknősökkel? Ők nem veszettül inteligensek, illetve spirituálisak?

2013. febr. 21. 21:31
 82/91 A kérdező kommentje:

Majd írok róluk kérdést akkor.

Már ezen kívül 2 fantáziális kérdést kiírtam. De szerintem azóta is ez a námbör ván.

2013. febr. 21. 21:35
 83/91 A kérdező kommentje:
Eddig 62 válasz... :D
2013. febr. 21. 21:36
 84/91 anonim ***** válasza:
A mostani kérdéseidet hol találom meg?
2013. febr. 21. 22:44
 85/91 A kérdező kommentje:
Az ezotériában. :)
2013. febr. 21. 22:45
 86/91 anonim ***** válasza:
Ott lebegnek az éterben, válaszra várva....x)
2013. febr. 21. 22:50
 87/91 anonim ***** válasza:

Már szeretném látni :)

De egy csomó kérdés van az Ezotériában mi a címük?

2013. febr. 21. 22:52
 88/91 A kérdező kommentje:
Valaki mondja már meg neki...!! :D
2013. febr. 21. 22:54
 89/91 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam a sok közül hogy melyik a tied?
2013. febr. 21. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!