1/17 anonim válasza:
jaaaj:DDD ugyan úgy ez sem igaz... erre is azt fogják mondani március 22-én, hogy ..hoppá elszámoltunk magunkat! szóval ..:D
2/17 anonim válasza:
Beleolvastam a cikkbe, de ez még ezotériás szinttel mérve is totál marhaság. Össze-vissza írtak mindent, ami épp eszükbe jutott. Mintha már a komolyság látszatára sem adna, aki írta.
4/17 anonim válasza:
persze hogy, lesz, majd valamikor a nem túl,távoli jövőbe... :-D
5/17 anonim válasza:
Ne kezdjük már el megint ezt a világvége hülyeséget!!!
6/17 anonim válasza:
Mekkora nagy rakás ostobaság!
Most akkor hogy is lesz vége? Aktiválódik a Földi fényteste (az mi?!) vagy napkitörés lesz?
Komolyan, az ilyen cikkeket büntetni kéne.
7/17 anonim válasza:
"bolygónk 5. dimenzióba emelkedésének folyamata és az ehhez szükséges fénytestaktiválás történik meg."
Bakker, lemaradtam a 4. dimenzióba lépésről? És még aktiválás is lesz! Nagyon állat! :))
Most komolyan! Milyen szellemi szinten lehet, aki ezt be is veszi?
8/17 Tom Benko válasza:
Szánalmas. Az is, aki ezt komolyan veszi.
9/17 anonim válasza:
Neeeeee márrrrrrr újra kezditek????
Egyébként lesz egyszer világvége.. De ne aggódj már senki nem fog élni amikor bekövetkezik..
10/17 anonim válasza:
Most már értem, hogy anyósom honnan szedte ezt a fszságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!