Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Delfinek és polipok fogják...

Delfinek és polipok fogják átvenni az emberiség helyét Világvége után?

Figyelt kérdés

Rettentően izgatott vagyok. A delfinek és a polipok nagyon okos teremtmények odalenn a tenger mélyén minden rejtély. Olyan okosak a polipok és a delfinek mint a csimpánz. A polipok már ezen a napon képesek logikai tesztek végrehajtására, a delfinek pedig kultúrálisan bűvülnek nap-mint-nap. 1000% ig biztos vagyok benne, hogy a delfinek és a polipok odalenn a tenger mélyén ahol minden rejtély hasonlóan eszesek az emberekhez, sőt elmondhatjuk, hogy még az embereknél is fejlettebb élőlényekről van szó!! Olyan titkokat ismerhetnek ezek a lények odalenn a tenger mélyén amilyenet az emberi tudat képtelen befogadni. vallom hogy ők spirituális és extráninteligens élőlények, amelyek rájöttek, hogy hogy mi a jó. Véleményem szerint tisztában vannak az isteni fogalommal, és képesek megérezni a jóságot is. Úgy gondolom, hogy az óceánok mélyén viszonylag védve vannak. Biztos vagyok benne, hogy amint az emberiség elhagyja a Sárgolyót - ésmárpedig már nincs sok hátra! - előjönnek a vízből, a fejlődésük érdekében és a fejlettségük nagyobbterű kihasználása érdekében.

Hitemmel vallom, és el tudom képzelni, hogy a delfinek és a polipok egy fejlettebb és alkalmazkodóbb kúltúrája fogja uralni a földet és veszi át az emberiség helyét az univerzumban.

2013. febr. 19. 19:56
 51/91 anonim ***** válasza:

Ha már ilyen kis anatómus evolúciót továbbgondoló természettudós vagy, ugye tudod, hogy a cetek farka tényleg a farkukból és nem a hátsó végtagból alakult ki? A hátsó végtag-ha még megtalálható a maradványa-pedig mélyen a húsba ágyazva található meg, dió vagy emberi hüvelykujj méretében. Szóval abból a farokból nem nagyon lesz ujjas láb. Gerincesek pedig nem rendelkezhetnek olyan izommal, ami csak úgy szabadon kinyúlik a testből hogy mozgást biztosítson.

Egy polip páncéllal :O

[link]

2013. febr. 19. 22:30
 52/91 A kérdező kommentje:
A jövőben az egoista, cinikus hangvételt egyszerűen figyelembe se veszem. Ezzel nem tudtok meggyőzni, pedig vevő lennék arra amit mondtok, ha gúny nélkül beszélgetnénk.
2013. febr. 19. 22:33
 53/91 anonim ***** válasza:
92%

Maszatolhatod, ahogy akarod, észérveket hozta fel, a gúny a felrázásra volt hivatott. "Okos máz" te vagy az, akit nagyon lenyűgöz a saját redundanciája.

Ne haragudj, de tele van a világ a hozzád hasonlóakkal, akik mindenféle abszurdummal hozakodnak elő. És ismét ne haragudj, de ha a megalapozottságot nélkülözi, akkor ne várj mást, mint általános rosszindulatot, mert mindenkit csak fárasztanak az ilyen esetek.

Egy ilyesmi elméletet én is összehozok a fürdőkádban a gumikacsámat nézegetve, csak éppen mondjuk a majmokkal és/vagy a kutyákkal az általad említett állatok helyett.

2013. febr. 19. 22:38
 54/91 anonim ***** válasza:
90%

Már azon töprengek mivan ha Barck Obama egy pollip?

És a delfineket ö iktatta be a katonasághoz!

Na jó éjt reggel korán kellek Béke :)

2013. febr. 19. 22:44
 55/91 anonim ***** válasza:
a világvége után. Ők is. Ugyan úgy fognak meg halni mint mi. Emberek de lehett,hogy lesz pár túlélő abban semm vagyok biztos hogy lesz-ee valamikor világvége! :D
2013. febr. 19. 22:46
 56/91 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem a világ legnagyobb kicseszése az emberi faj. Fuj, de utálom, rusnya népség.
2013. febr. 19. 22:49
 57/91 anonim ***** válasza:
92%
Kicsim, aki qrvának megy, ne sírjon, ha megb@sszák.
2013. febr. 19. 22:52
 58/91 anonim ***** válasza:

akkor magadat is utálod?a családodat is?

nem az emberekkel van baj,hanem azokkal akik úgy gondolkodnak mint te

utáld magadat,te is ember vagy!

2013. febr. 19. 23:10
 59/91 anonim ***** válasza:
92%
A képek! Halljátok, ekkorát már egy jóideje nem röhögtem. Köszönöm, kedves kérdező! :D
2013. febr. 19. 23:13
 60/91 A kérdező kommentje:
Az a baj, kedves, hogy te csak a csomagolást látod, ami belül van azt nem. Én pedig nem ember vagyok, az tuti.
2013. febr. 19. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!