Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Delfinek és polipok fogják...

Delfinek és polipok fogják átvenni az emberiség helyét Világvége után?

Figyelt kérdés

Rettentően izgatott vagyok. A delfinek és a polipok nagyon okos teremtmények odalenn a tenger mélyén minden rejtély. Olyan okosak a polipok és a delfinek mint a csimpánz. A polipok már ezen a napon képesek logikai tesztek végrehajtására, a delfinek pedig kultúrálisan bűvülnek nap-mint-nap. 1000% ig biztos vagyok benne, hogy a delfinek és a polipok odalenn a tenger mélyén ahol minden rejtély hasonlóan eszesek az emberekhez, sőt elmondhatjuk, hogy még az embereknél is fejlettebb élőlényekről van szó!! Olyan titkokat ismerhetnek ezek a lények odalenn a tenger mélyén amilyenet az emberi tudat képtelen befogadni. vallom hogy ők spirituális és extráninteligens élőlények, amelyek rájöttek, hogy hogy mi a jó. Véleményem szerint tisztában vannak az isteni fogalommal, és képesek megérezni a jóságot is. Úgy gondolom, hogy az óceánok mélyén viszonylag védve vannak. Biztos vagyok benne, hogy amint az emberiség elhagyja a Sárgolyót - ésmárpedig már nincs sok hátra! - előjönnek a vízből, a fejlődésük érdekében és a fejlettségük nagyobbterű kihasználása érdekében.

Hitemmel vallom, és el tudom képzelni, hogy a delfinek és a polipok egy fejlettebb és alkalmazkodóbb kúltúrája fogja uralni a földet és veszi át az emberiség helyét az univerzumban.

2013. febr. 19. 19:56
 41/91 anonim ***** válasza:

Wow :O, kutyák is kérnek emberektől segítséget, az emberszabásúak is. Akkor most mi van? Értem én, hogy lenyűgözött ez a két állat most valamiért hirtelen, de az ezáltali adrenalinfröccsöddel talán hiba volt egyből a gép elé ülni :/ Remélem a családtagjaidtól nem búcsúztál el hogy valami ilyesmit csinálj:

https://www.youtube.com/watch?v=JXcAydMYYsc

2013. febr. 19. 22:00
 42/91 anonim ***** válasza:

miért,te a jövőbe látsz?

meg minek teszel fel kérdést ha lesz*rod mások véleményét?

egoista és fanatikus vagy

egyrészt fárasztó az ostobaságodat hallgatni másrészt meg vicces

2013. febr. 19. 22:03
 43/91 A kérdező kommentje:

40-es, én azt hittem jófej vagy, és okosan leírsz mindenfélét, de mikor belekezdtem olvasni rájöttem, hogy csak csipkelődsz. Így nem érdekel (pedig érdekelt volna)...

Többmindenbe is bele tudnék kötni ami az írásodat illeti, nem voltál elég figyelmes amikor olvastad a magyarázatom és a kommentjeimet. Upsz.

2013. febr. 19. 22:07
 44/91 anonim ***** válasza:
90%
enyhén szánalmas hogy másokat oktatsz ki,másokban keresed a hibát,mintha csak neked lehetne igazad,ez az igazi egó
2013. febr. 19. 22:11
 45/91 anonim ***** válasza:
91%

Hagyátok igaza van szerintem is a polip az "ész" a delfinek meg komoly akcióba kezdtek ellenünk erre azért oda kell figyelni!

Majd megtudjátok ha a fönökötök egy polip lesz és kirug azért az állásotokból mert rasszistává tettétek figyeljetek oda miket írkáltok.

Béke :)

2013. febr. 19. 22:15
 46/91 anonim ***** válasza:
92%

1. Neked az számít "jófejnek", aki a te véleményeden van? Tipikus kisóvodás szintre vall az is, hogy "rájöttem, hogy nem az én véleményem, ezért nem érdekel". Jól van, fogd csak be a füled.

2. Ha ilyen radikális dolgot állítasz ilyen vehemenciával, akkor számíts rá, hogy radikális válaszok fognak érkezni számodra, amelyek lehetnek "csipkelődőek" is akár, vagy még durvábbak.

3.Köss bele, kérlek, köss bele. Ha már néhány lábát kihúztam az amúgy sem stabilan álló állításodnak, akkor védd is meg.

4.Ne pedig azzal a teljesen irreleváns kontrával vágj vissza, hogy nem olvastam el mindent amit írtál, mert megtettem.

2013. febr. 19. 22:16
 47/91 anonim ***** válasza:

"Viszlát, és kösz a halakat!" :D

Jó könyvek voltak ezek de azért nem kellett volna őket ennyire komolyan venni. https://www.youtube.com/watch?v=pQcIpoK-DfM

2013. febr. 19. 22:19
 48/91 anonim ***** válasza:
Bagoly mondja verébnek. Ti válaszolók is ugyanolyan egoisták vagytok, mint a kérdező - aki talán csak unatkozik.
2013. febr. 19. 22:22
 49/91 A kérdező kommentje:

Teljesen félreértetek, én nem adok magamnak igazat, csak egyszerűen vitaáramlatot viszek véghez. Leírom, hogy mit gondolok, de megengedem, hogy cáfoljátok. Viszont, ha valamiben kritikát látok isten bocsásson meg nekem, hogy nem lapítok mint a sült hal.

A 40-nek meg még mindig azért nem érdekelt a mondandója, mert nem a másik ember fejlődése és kiokosítása volt a célja, csak egyszerű gúny "okos mázban". értelmes dolgokat is leírtál, pont ezért írtam (ha megfigyelted), hogy érdekelt a mondandód. Mindaddig amíg nem véltem felfedezni a rosszindulatodat.

2013. febr. 19. 22:26
 50/91 anonim ***** válasza:
49 lehet igazadvan :)
2013. febr. 19. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!