Delfinek és polipok fogják átvenni az emberiség helyét Világvége után?
Rettentően izgatott vagyok. A delfinek és a polipok nagyon okos teremtmények odalenn a tenger mélyén minden rejtély. Olyan okosak a polipok és a delfinek mint a csimpánz. A polipok már ezen a napon képesek logikai tesztek végrehajtására, a delfinek pedig kultúrálisan bűvülnek nap-mint-nap. 1000% ig biztos vagyok benne, hogy a delfinek és a polipok odalenn a tenger mélyén ahol minden rejtély hasonlóan eszesek az emberekhez, sőt elmondhatjuk, hogy még az embereknél is fejlettebb élőlényekről van szó!! Olyan titkokat ismerhetnek ezek a lények odalenn a tenger mélyén amilyenet az emberi tudat képtelen befogadni. vallom hogy ők spirituális és extráninteligens élőlények, amelyek rájöttek, hogy hogy mi a jó. Véleményem szerint tisztában vannak az isteni fogalommal, és képesek megérezni a jóságot is. Úgy gondolom, hogy az óceánok mélyén viszonylag védve vannak. Biztos vagyok benne, hogy amint az emberiség elhagyja a Sárgolyót - ésmárpedig már nincs sok hátra! - előjönnek a vízből, a fejlődésük érdekében és a fejlettségük nagyobbterű kihasználása érdekében.
Hitemmel vallom, és el tudom képzelni, hogy a delfinek és a polipok egy fejlettebb és alkalmazkodóbb kúltúrája fogja uralni a földet és veszi át az emberiség helyét az univerzumban.
Nem. Én fogok uralkodni, mert én delfin vagyok.
De ha gondoljátok, majd szólok a polgármesternek az érdeketekben.
"spirituális és extráninteligens élőlények"
Ha eltekintünk attól, hogy a palackorrú delfineket szigorúan tilos akármilyen más fajtájú delfinekkel összezárni, mert szabályosan lemészárolják őket, még akkor is ott van az a másik dolog, amit ki szoktak felejteni a marketinganyagaikból:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!