Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Delfinek és polipok fogják...

Delfinek és polipok fogják átvenni az emberiség helyét Világvége után?

Figyelt kérdés

Rettentően izgatott vagyok. A delfinek és a polipok nagyon okos teremtmények odalenn a tenger mélyén minden rejtély. Olyan okosak a polipok és a delfinek mint a csimpánz. A polipok már ezen a napon képesek logikai tesztek végrehajtására, a delfinek pedig kultúrálisan bűvülnek nap-mint-nap. 1000% ig biztos vagyok benne, hogy a delfinek és a polipok odalenn a tenger mélyén ahol minden rejtély hasonlóan eszesek az emberekhez, sőt elmondhatjuk, hogy még az embereknél is fejlettebb élőlényekről van szó!! Olyan titkokat ismerhetnek ezek a lények odalenn a tenger mélyén amilyenet az emberi tudat képtelen befogadni. vallom hogy ők spirituális és extráninteligens élőlények, amelyek rájöttek, hogy hogy mi a jó. Véleményem szerint tisztában vannak az isteni fogalommal, és képesek megérezni a jóságot is. Úgy gondolom, hogy az óceánok mélyén viszonylag védve vannak. Biztos vagyok benne, hogy amint az emberiség elhagyja a Sárgolyót - ésmárpedig már nincs sok hátra! - előjönnek a vízből, a fejlődésük érdekében és a fejlettségük nagyobbterű kihasználása érdekében.

Hitemmel vallom, és el tudom képzelni, hogy a delfinek és a polipok egy fejlettebb és alkalmazkodóbb kúltúrája fogja uralni a földet és veszi át az emberiség helyét az univerzumban.

2013. febr. 19. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim válasza:
83%
Ez hülyeség,mert ha világ vége lesz akkor minden élőlény kipusztul igaz akkor is lesznek kivételek...
2013. febr. 19. 19:56
 2/91 A kérdező kommentje:
A világ végét most az emberiség bukására kell érteni.
2013. febr. 19. 19:58
 3/91 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem túl valószínű.

Az meg, hogy "ők spirituális és extráninteligens élőlények" hatalmas baromság.

Egy sprituális és extraintelligens élőlény nem pörget gumilabdát az orrán és ugrál át karikákon egy alsóbbrendű élőlény sípszavára.

Azt meg honnan veszed, hogy mennyi ideje van az emberiségnek hátra?

És egy kopoltyúval lélegző lény hogyan fog kijönni a szárazföldre?

2013. febr. 19. 20:05
 4/91 A kérdező kommentje:

Reélem nem a delfinre gondolsz mint kopóltyúsra....

Egyébként úgy fog kijönni, hogy muszáj lesz neki és idővel alkalmazkodik átalakul.

2013. febr. 19. 20:12
 5/91 anonim ***** válasza:
88%

Hát hogy ezek az állatok vallásosak lennének azt azért erősen kétlem. :)

Amúgy a delfinek, és a bálnák néhány millió éve már kijöttek a partra, csak aztán valamiért visszamentek. Másrészt ezek egymásnak táplálékok, nehezen tudnának békével együtt élni. ( A delfin megeszi a polipot, az óriás tintahal pedig úgy tudom elkapja a ceteket.)

2013. febr. 19. 20:14
 6/91 anonim ***** válasza:
89%

uralni a földet?:O

hallottál már a pszichológusról?:)

amúgy kétségesnek tartom hogy a delfinek tisztában lennének az isten fogalmával,meg csak a te hitedért nem fognak kimászni a vízből:D

2013. febr. 19. 20:15
 7/91 anonim ***** válasza:
92%
A delfinek nem mennek le a sötét mélységig, szóval ott 100%, hogy nem őriznek titkokat.
2013. febr. 19. 20:19
 8/91 A kérdező kommentje:

[link]

a jövő delfinének egyszerűsített vázlatrajza.

2013. febr. 19. 20:23
 9/91 anonim ***** válasza:
Az emberiség helyét a tányérszemű makik fogják átvenni.
2013. febr. 19. 20:23
 10/91 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a csótányok :) Nem szép kilátás, de ők igazi túlélők...
2013. febr. 19. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!