Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kvantum érintés (Richard...

Kvantum érintés (Richard Gordon) -a reiki ösvényén (Walter Lübeck) -mind a két könyvet elolvastam, és az volt az érzésem hogy ugyanazt az energiát használják nevezzük életenergiának vagy bárminek -mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
annak a válasza érdekel inkább aki mind a két gyógyitási módot tudja használni ha van ilyen.

#reiki #kvantum energia
2013. jan. 9. 09:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%

Én mindkét könyv szerzőjének a kezébe adnék egy "Kvantummechanika alapjai" című könyvet. Mert hogy gőzük nincs róla, az biztos.

A vitalizmus már 200 éve megdőlt.

2013. jan. 9. 10:57
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
Én akkor még hozzátenném a chi eneriát, valamint a keresztények által Szent Szellem-nek nevezett dolgot, ugyanis ezek mind egy tőről fakadnak...Reiki, kundalini... ezek által felszabadítunk bizonyos dolgokat, egyesek szerint ilyen állapotban fogékonyabbak vagyunk bizonyos dolgokra, a szélsőségesek szerint ekkor bizonyos entitásokat szívunk magunkba, minden esetre érdekes....
2013. jan. 9. 11:25
 3/23 A kérdező kommentje:
Ovastátok mindkét könyvet?Szerintem is érdekes.Az első válaszolónak :kapható ez a könyv valahol?
2013. jan. 9. 12:29
 4/23 anonim ***** válasza:
52%

Pont ilyen című könyv nincs. :)

De bármilyen egyetemi szintű fizika könyv kvantummechanika fejezete megteszi. :)

Csak arra akartam célozni, hogy vannak a világon emberek, akik tudják, hogy miről beszélnek, ha leírják, hogy kvantum vagy energia. És vannak, akik nem. (Sajnos az ő könyveik kelendőbbek.)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. jan. 9. 12:34
 5/23 anonim ***** válasza:
63%

Teljesen mindegy milyen címkét raksz a módszerekre, teljesen mindegy milyen "energiát" használsz és ezt minek nevezed, szerintem az a lényeg, hogy csináld és használd ha működik!

Én tanultam régen reikit bevallom nem használom, és olvastam a Gordon könyvet de azt sem, nekem a Richard Bartlett féle Mátrixenergetika jön be.

2013. jan. 9. 12:44
 6/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek
2013. jan. 9. 13:23
 7/23 anonim ***** válasza:
37%
Mátrixenergetika? Kvantum-érintés? Sosem gondoltam volna, hogy ekkora baromságokat is meg lehet a néppel etetni. Gyász.
2013. jan. 9. 13:24
 8/23 anonim ***** válasza:
43%
Aki csak a fizikai síkot látja és az ego-ja fogságában és zárt hitrendszerében tengeti napjait az nem értem miért olvas és írogat az ezotéria témakörében? Kritizálni mindig sokkal könnyebb egy ego-nak mint nyitni, látni, tudatossá válni:-) Áldás rád előző hozzászóló!
2013. jan. 9. 15:39
 9/23 anonim ***** válasza:
51%

>Aki csak a fizikai síkot látja és az ego-ja fogságában és zárt hitrendszerében tengeti napjait az nem értem miért olvas és írogat az ezotéria témakörében? Kritizálni mindig sokkal könnyebb egy ego-nak mint nyitni, látni, tudatossá válni:-) Áldás rád előző hozzászóló!

Ez gyönyörű, köszönöm neked. Tökéletesen összefoglalja azt, ami miatt annyira szórakoztatóak vagytok, ezoterikák. Nyitogasd csak szorgalmasan az egódat, addig sem foglalkozol valami fontossal, még tönkretennéd.

2013. jan. 9. 15:44
 10/23 anonim ***** válasza:
53%
Nem az egomat nyitogatom hanem a tudatomat és nincs mit tönkretenni, minden úgy tökéletes ahogy van:-)))
2013. jan. 9. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!