Cesar hol érinti meg a kutyát?
Hány ujjal érinti meg a kutyát? Kettővel? Melyik ujjával?
A nyakánál pontosan hova kell célozni az érintést illetve a kutya hátsó részénél hova mérjem az érintést a kizökkentéshez?
mind az öt ujját használja, így jelképezi a fogakat tehát a harapást. egyetlen határozott mozdulattal. figyelni kell arra is hogy amikor "becsapódik" a kezed az milyen erővel történik. ha nem reagál nyilván erősebben kell.
a nyakán oldalt szokta megcélozni a kutyát. illetve a vállakat. hátul én még nem láttam hogy alkalmazott volna érintést, esetleg még ritkán, szintén oldalt a puha hasi résznél szokta megcélozni az értetlenebb/érzéketlenebb egyedeket.
első
hát bizony én is megnézném mennyire esne le az állad ha látnád hogy mégiscsak meg tudná bökni a kutyádat úgy hogy azt az állat értse.
attól mert neked nem sikerült megfelelően elsajátítani a technikát még nem azt jelenti hogy hatástalan.
példa: én tudom bökögetni a kutyámat, a párom viszont az istennek nem érti meg hogy a becsapódás erején és határozottságon is hangsúly van. nah ő nem tudja böködni a kutyát.
kérdezőnek még annyit ha kistestű a kutya ott már kevesebb ujját használja az érzékenységtől függ van amelyiknél csak a mutató és középső ujját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!